Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niespodzianka ;)

"j...r" napisał(a):

a tak to własnie wyglada. Ares pląta mi sie pod nogami a Sami wkurza sie ze nie moze sie do niego dobrac bo musowo trzeba go uszczypac w dupe. Ares nie fajtłapa , sprytny wiec tak włatwo sie nie da :-)

[video=youtube;TKU5E4YqRNA]http://www.youtube.com/watch?v=TKU5E4YqRNA[/video]

Posted

[quote name='ata']Ja proponuję Jamorowi podarować Samiego np. pod choinkę :) Na pewno by się chłopina ucieszył :multi::evil_lol:
na pewno by się ucieszył ;)
ata, przelałam pieniążki, przejdą automatycznie.
sami go chyba pod tym drzewkiem dopadł, jakoś dziwnie jamor urwał film :)

Posted

[quote name='ata']Ja proponuję Jamorowi podarować Samiego np. pod choinkę :) Na pewno by się chłopina ucieszył :multi::evil_lol:
to dobry pomysł , tylko jak przekonać go do takiego prezentu :lol:

Posted

[quote name='lilk_a']to dobry pomysł , tylko jak przekonać go do takiego prezentu :lol:

:PROXY5:To będzie niespodzianka:sweetCyb:

Posted

Sami cudaczku-myślę o Tobie:loveu:
Lilku, jak się czuje Fiśka? i ile jeszcze ten remont będzie trwał, miał być króciutko;)

Posted

docha napisał(a):
Sami cudaczku-myślę o Tobie:loveu:
Lilku, jak się czuje Fiśka? i ile jeszcze ten remont będzie trwał, miał być króciutko;)

Fisia ok , ona jak dotąt zawsze spada na cztery łapy :) serduszko w porządku , to tylko arytmia oddechowa , już kiedyś zresztą stwierdzona , ale lekarka chciała się upewniać , remont zawieszony , ja wracam do żywych , stosowanie środków chemicznych bywa niebezpieczne , bardzo , bardzo niebezpieczne
Sami , tekstem do ogłoszeń zajmę się w niedzielę ... obiecuję
a Jamor , im dłużej nie wie tym lepiej :):):)

Posted

nie będzie mnie jakiś czas , tak że jakbyście mogli tu podziałać to działajcie , jeszcze jutro , tzn chyba dzisiaj wystawię allegro Samiemu ,
Ellig :loveu: zrobi wydarzenie na fb , tekst wysłałam , zdjęcia też

wrócę jakoś niedługo pewnie

Posted

lilk_a napisał(a):
nie będzie mnie jakiś czas , tak że jakbyście mogli tu podziałać to działajcie , jeszcze jutro , tzn chyba dzisiaj wystawię allegro Samiemu ,
Ellig :loveu: zrobi wydarzenie na fb , tekst wysłałam , zdjęcia też

wrócę jakoś niedługo pewnie

Lila zrobie na 100% i wysle link:)
Pozdrawiam serdecznie, jestesmy w kontakcie:)

Posted

lilk_a napisał(a):
może ata poprosiłaby jamora o udostępnienie jego nr tel , kto jak kto ale to jamor powie o Samim najwięcej i jeszcze dobrze oceni dzwoniącego :)
Ellig dziękuję kochana za piękne wydarzenie :):)

ata prosimy o pomoc:)