Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie znalazłam tego tematu,więc zakładam.Podwójna wystawa: krajowa i międzynarodowa.
Samstag, 09. September 2006Sonntag, 10. September 2006Internationale Zuchtschau:
FCI-Gruppen: 2, 4, 5, 6, 7, 8

Nationale Zuchtschau:
FCI-Gruppen: 1, 3, 9, 10Internationale Zuchtschau:
FCI-Gruppen: 1, 3, 9, 10

Nationale Zuchtschau:
FCI-Gruppen: 2, 4, 5, 6, 7, 8

Sędziowie:
http://www.zuchtschau.vdh.de/leipzig_2006/richterliste.php

Entry Fees
Entry until
12.07.2006
1. entries
Entry until
02.08.2006
2. entries
Intern. ShowFor the first dog40,00 €50,00 € For every additional dog (without Catalogue)35,00 €45,00 € Puppy-Class/first dog25,00 €30,00 €Puppy-Class/for every additional dog20,00 €25,00 € National ShowFor the first dog25,00 €30,00 € For every additional dog (without Catalogue)20,00 €25,00 € Puppy-Class/first dog15,00 €20,00 €Puppy-Class/for every additional dog10,00 €15,00 € Combination - of entries
Intern. + National ShowFor the first dog60,00 €75,00 € For every additional dog (without Catalogue)50,00 €65,00 € Puppy-Class/first dog35,00 €45,00 €Puppy-Class/for every additional dog25,00 €35,00 € An extra charge of 10.00 EUR (due to difficult collection) shall be imposed for payments effected later than 02.08.2006 and on the day of the event.

Jest zgłoszenie online.Pełne info:
http://www.zuchtschau.vdh.de/leipzig_2006/

Jeżeli ten temat już gdzieś jest,a tylko ja nie widzę i nie znalazłam-proszę o usunięcie.

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kingula to zastanawiaj sie ;-) jak juz pisalam ja bardzo chetnie pojade i dorzucam sie do kosztow jak zawsze :) Jakby co sluze jezykiem niemieckim :evil_lol:

Posted

[quote name='blaira']Nadal szukam mozliwosci pojechania na ta wystawe ze staffiorem (psem) ktory jedzie spokojnie z przodu pod nogami.

Blaira wyslalam Ci wiadomosc na priv.

• 4 weeks later...
Posted

A czy znalazłoby się może u kogoś miejsce dla jednej szczupłej osoby i grzecznej stafficzki z Warszawy? Dojazd planowałem we własnym zakresie ale sytuacja się zmieniła i teraz poszukuję kogoś do kogo mógłbym się dosiąść :wink:
Rzecz jasna partycypuję w kosztach

Posted

blaira napisał(a):
Upppsss przepraszam przedluzony został termin do 9.08. do godziny 12 Przepraszam za pomylke:oops:

No to mam jeszcze kilka godzin zeby sie zastanowic :lol:

Posted

Savannah napisał(a):
ja jak zwykle nie mogę znalezc sędziego na sh, poratujcie plizzz:oops:

sobota CACIB - Freddie Klindrup (Dania)
niedziela Narodowa - Gerda Kastl (Niemcy)

pozdrawiam

Posted

caminada napisał(a):
sobota CACIB - Freddie Klindrup (Dania)
niedziela Narodowa - Gerda Kastl (Niemcy)

pozdrawiam

O do duńczyka wybrała bym się, chyba podoba mu się mój Soniasty bo dał nam BOG II w Poznaniu :lol: