simbik Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Małe moloski są prześliczne :loveu: . Widzę, że chyba jest w tym samym wieku co mój :lol: . Teufel w sobote kończy 9 tygodni, a twój? Quote
batmanka Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 o popatrz! mój troszkę starszy.. w poniedzialek 10 tyg :loveu: Quote
jo-jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Bati, cudoooooo nareszcie masz tego swojego wyczekanego Elmosia :loveu: Quote
batmanka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 No to fotogalerii ciąg dalszy.. Zabawa polega wiecznie na tym samym..Sonia ucieka a Elmo poluje na nią i jej ogon.. przygniata..gryzie i dusi.. i tak w kólko.. "Polowanie na Sonię 2" "Proszę nam nie przeszkadzać !!' "No nie uciekaj..chodź pobawimy się.." "Nie to nie..sam Cię ściągnę" "I już nie puszcze !!" A tu wczorajsze.. Elmo MastineuM 10 tygodni..13 kilo "Idziemy nad Wisłę" Quote
moon_light Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Suuper psisko ! Molosy bez dwóch zdan są najcudniejsze ze wszystkich ras:cool3:. ps. Sąsiedz pewnie ze strachem w oczach patrzą jak Elmo szybko rośnie:evil_lol: Quote
Mi. Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Cuuuuudne Psisko:loveu: Tylko zmniejsz troszke te ostatnie fotki, bo Ci mod na linki pozamienia ;) Quote
ewelinabuck Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 sliczny szczeniorek bardzo podobaja mi sie mastifki:loveu: Quote
batmanka Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 A oto nowe fotki :) Elmo 11 tyg.. Zdjątka najświeższe wczorajsze..wreszcie pstryknelam też sobie jakies z Elmitem... Odkryłam super miejsce nad Wisła.. dzień w dzień tam chodzimy od 18:30 .... jest super..bo świeci słońce ale jest przyjemny chłodnawy wiatr.. siedze tam sobie ze 2-3 h dziennie ;).. Wczoraj mieliśmy gosci.. małżeństwo z dwoma psami..jeden a`la biszkoptowy labrador..drugi a`la czarny z szorstkim włosem na grzbiecie ;) Biszkoptowy bardzo ładnie bawił się z Elmitkiem..był nadzwyczaj delikatny co bardzo mnie ucieszyło..gdyz to była w zasadzie pierwsza szalona zabawa z większym psem..Elmo był zazwyczaj onieśmielony..ale przy biszkopcie się rozkręcił..ten czarny zaś, to dominant..na Elma patrzył jak na niesmaczne resztki :lol: :lol: Oba aportowały patyki w wodzie..Elmo biegł też za patykiem i zatrzymywał się na brzegu uważając aby nie zamoczyć pazurków :lol: Stał wtedy na brzegu i szczekał na biszkopta aby się pospieszył ;) Pierwszy raz w życiu też kopał..szukał czarnych nadwiślańskich pereł ;) Ogólnie bardzo mnie cieszą takie spacerki..uwielbiam patrzeć jak Elmik poznaje świat..i jest przy tym taki radosny.. siedzę i wpatruje się w niego godzinami.. Bardzo ładnie sie zachowuje..chodzi luzem..przybiega na zawołanie..reaguje na komendy..tylko czasem poleci do jakiegoś ludzia..aby się przywitać ;) Zjawa ;) Tylko trąbki brak ;) Poszukiwania czarnej perły ;) Quote
batmanka Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 zabawy: "Wracajcie !" i jak zwykle przy murku: Quote
simbik Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Super fotki :lol: , fajne tereny do spacerków. Jak tam małemu idzie z kośćmi ? Teufel jak dostaje kostkę to się chwilę nią pobawi, a następnie idzie do Opki i podjada okruszki szpiku które ona zgubi ze swojego gnata:evil_lol: . Quote
batmanka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Elmo ją wygryza namiętnie.. wszystko jedno czy to szpik..czy chrząstka :lol: Elmo i Macho ;) Quote
simbik Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Jak dzielnie brodzi po wodzie :cool3: , my się dopiero wybieramy na wycieczkę nad staw :lol: . Najlepsze zdjęcie gdzie umorusany jest błotkiem :evil_lol: . Quote
Teba Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Jakie rozkoszne maleństwo :loveu: słodziak i nawet wody się nie boi :evil_lol: Pańcia ma pewnie troche sprzątania po powrocie z takiego spaceru :) Macie śliczne zdjęcia jak trzymasz go na rękach- zostaw je i opraw w ramki- ja mam takie 2 jak trzymam moją sucz na rękach jako szczeniaka- fajnie się wspomina, że kiedyś to było możliwe :) Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 batmanka napisał(a): Witaj Bati :loveu: :multi: Maluch Ci rośnie i jest cuuuuuuuudny :multi: Quote
anetta Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Piekne zdjecia :loveu: Zobaczymy czy bedzie Ci do smiechu na pare miesiecy http://images3.fotosik.pl/109/cc21afaa6d0e9625.jpg :diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ależ słodziak z Elma :loveu: :loveu: :loveu: faktycznie rośnie w zastraszającym tempie :crazyeye: masz może fotki jego rodziców??? ciekawam szalenie jak maluch będzie wyglądał jak wyrośnie :loveu: Quote
batmanka Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Klaudia dzięki.. :loveu: Niech rośnie chłopak..niech rośnie..tylko niech je więcej..:p On się chyba powietrzem żywi :diabloti: Oczywiście prezentuje fotki rodziców..i braciszka nawet dorzucę starszego :eviltong: Mamusia Psyche z Maszowego Domu z barciszkiem Elma- Enzo Tatus- Stanley Andiego braciszek Boss MastineuM Quote
jo-jo Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 rany, a ja nie wiedziałam że Elmuś to po Stanleyu :grins: Quote
batmanka Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 :lol: Kaludia a po kim myślałaś? :loveu: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 wow ale Elmo ma DUŻĄ rodzinkę :loveu: :lol: Quote
batmanka Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Szkoda, że mundial się skończył.. taki zawodnik.. taka kariera.. a tu nic.. i jego ukochana PSCÓŁKA ;) Quote
anushka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Batmanka :mad: :mad: oddawaj Elmita :loveu: :loveu: pokaż tego kolosa,chce mi się go... :cool3: :cool3: Quote
simbik Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Też jestem ciekawa jak urósł. Mojego już ledwo podnoszę :lol: . Quote
Recommended Posts