Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to fotogalerii ciąg dalszy..
Zabawa polega wiecznie na tym samym..Sonia ucieka a Elmo poluje na nią i jej ogon.. przygniata..gryzie i dusi.. i tak w kólko..

"Polowanie na Sonię 2"

"Proszę nam nie przeszkadzać !!'

"No nie uciekaj..chodź pobawimy się.."

"Nie to nie..sam Cię ściągnę"

"I już nie puszcze !!"

A tu wczorajsze..

Elmo MastineuM 10 tygodni..13 kilo

"Idziemy nad Wisłę"

• 2 weeks later...
Posted

A oto nowe fotki :)

Elmo 11 tyg..

Zdjątka najświeższe wczorajsze..wreszcie pstryknelam też sobie jakies z Elmitem...

Odkryłam super miejsce nad Wisła.. dzień w dzień tam chodzimy od 18:30 .... jest super..bo świeci słońce ale jest przyjemny chłodnawy wiatr.. siedze tam sobie ze 2-3 h dziennie ;)..

Wczoraj mieliśmy gosci.. małżeństwo z dwoma psami..jeden a`la biszkoptowy labrador..drugi a`la czarny z szorstkim włosem na grzbiecie ;)

Biszkoptowy bardzo ładnie bawił się z Elmitkiem..był nadzwyczaj delikatny co bardzo mnie ucieszyło..gdyz to była w zasadzie pierwsza szalona zabawa z większym psem..Elmo był zazwyczaj onieśmielony..ale przy biszkopcie się rozkręcił..ten czarny zaś, to dominant..na Elma patrzył jak na niesmaczne resztki :lol: :lol:

Oba aportowały patyki w wodzie..Elmo biegł też za patykiem i zatrzymywał się na brzegu uważając aby nie zamoczyć pazurków :lol:

Stał wtedy na brzegu i szczekał na biszkopta aby się pospieszył ;)

Pierwszy raz w życiu też kopał..szukał czarnych nadwiślańskich pereł ;)

Ogólnie bardzo mnie cieszą takie spacerki..uwielbiam patrzeć jak Elmik poznaje świat..i jest przy tym taki radosny.. siedzę i wpatruje się w niego godzinami..

Bardzo ładnie sie zachowuje..chodzi luzem..przybiega na zawołanie..reaguje na komendy..tylko czasem poleci do jakiegoś ludzia..aby się przywitać ;)

Zjawa ;)

Tylko trąbki brak ;)

Poszukiwania czarnej perły ;)

Posted

Super fotki :lol: , fajne tereny do spacerków. Jak tam małemu idzie z kośćmi ? Teufel jak dostaje kostkę to się chwilę nią pobawi, a następnie idzie do Opki i podjada okruszki szpiku które ona zgubi ze swojego gnata:evil_lol: .

Posted

Jak dzielnie brodzi po wodzie :cool3: , my się dopiero wybieramy na wycieczkę nad staw :lol: . Najlepsze zdjęcie gdzie umorusany jest błotkiem :evil_lol: .

Posted

Jakie rozkoszne maleństwo :loveu: słodziak i nawet wody się nie boi :evil_lol: Pańcia ma pewnie troche sprzątania po powrocie z takiego spaceru :)

Macie śliczne zdjęcia jak trzymasz go na rękach- zostaw je i opraw w ramki- ja mam takie 2 jak trzymam moją sucz na rękach jako szczeniaka- fajnie się wspomina, że kiedyś to było możliwe :)

Posted

ależ słodziak z Elma :loveu: :loveu: :loveu: faktycznie rośnie w zastraszającym tempie :crazyeye: masz może fotki jego rodziców??? ciekawam szalenie jak maluch będzie wyglądał jak wyrośnie :loveu:

Posted

Klaudia dzięki.. :loveu:

Niech rośnie chłopak..niech rośnie..tylko niech je więcej..:p
On się chyba powietrzem żywi :diabloti:

Oczywiście prezentuje fotki rodziców..i braciszka nawet dorzucę starszego :eviltong:

Mamusia Psyche z Maszowego Domu

z barciszkiem Elma- Enzo

Tatus- Stanley Andiego

braciszek Boss MastineuM

• 5 weeks later...