simbik Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 No już kawał chłopa z niego :lol: . A jak tam z charakterkiem - rozrabia? Mój to niezły urwipołeć, dostał ksywkę diabelstwo - nie na darmo ma na imię Teufel. Quote
Ola&Kora Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Jakie wspaniałe psiątko :loveu: :loveu: :loveu: Kocham moloski, one są takie cudowne. A Elmo jest taki słodziutki, że mogłabym go schrupać...:p Czekam na więcej foteczek Quote
batmanka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 dziękujemy wszystkim za komplementy :loveu: Nowa sesja.. udana bardzo..nieskromnie powiem :P tak się nam rośnie kieł.. a takie robie miny ;) sesja właściwa: nowa koleżanka... Quote
simbik Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Elmo to już kawał małego mężczyzny :evil_lol:.. no i jak super pozuje :cool3: . Quote
Ola&Kora Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 batmanka; napisał(a): Wygląda jakby sie naćpał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaki koffany :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 A czemu mnie tu w galerii tej nie było. Cześć Batmanka :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Kochana zrób fotki 500x500 rozmiar bo moderator ci zaraz przytnie zdjęcia ;) Quote
batmanka Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Dorwałam lepszy aparat.. i takie oto tego efekty : Brama Wodna- zabytek w Grudziądzu Bieg za patyczkiem: Codzienne ćwiczenia: Nad Wisłą: Ulubione rycie nochalem w piasku: Hau hau ;) : Pocztówkowe: Quote
Jupi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 jak na niego patrzę tak samo mi ślinka cieknie, sama słodycz:loveu: ale już mu się urosło:lol: nie ma co kawał drąga sobie znalazł:evil_lol: moje psiury preferują patyki wg zasady im wiekszy, tym lepszy, Jupi najchętniej to drzewa by nosił:evil_lol: Pozdrawiam Quote
anushka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 śliczności,śliczności...ja już go podziwiałam :loveu: :loveu: :loveu: miny komiczne,zawojuje ringi:loveu: :loveu: Quote
simbik Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ale grzecznie siedzi do zdjęcia :lol: , mój to zaraz by przyleciał dać buzi :loveu: Śliczny zapiaszczony nochalek :loveu: Skąd ja to znam :evil_lol: . To jest tak zwane szczekanie wymuszające, takie bał-łał, w przeciwieństwie do hau-hau :roll: . Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :loveu: Jaki on masywny :loveu: A ten umaszczenie... mniaaaaam :) Quote
batmanka Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Miło mi poinformować, że Elmo zajął drugie mijesce na Świtówce w klasie szczeniąt :razz: Quote
simbik Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 batmanka napisał(a):Miło mi poinformować, że Elmo zajął drugie mijesce na Świtówce w klasie szczeniąt :razz: [SIZE="6"]Wielkie Gratulacje :multi: :multi: :multi: A my się nie mogliśmy pokazać bo nam zabrakło 4 dni do pełnych 6 miesięcy :shake: . Quote
malawaszka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 brawo brawo :klacz: wielkie gratulacje!!!!!!!!! :multi: Quote
chicken Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 On jest cudowny! Na avatarku myslalam ze to dog niemiecki :oops: Quote
jo-jo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='simbik'] Moje ukochane cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bati Gratulujemy :multi: Quote
sugarr Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Chyba się Ciebie przestraszył?? :D Przepiękny jest!! A jak rośnie:D Jeżeli się dorobie dużego lokum to mój drugi pies to będzie napewno mastiff albo bullmastiff A powiedz dobra kobieto gdzie można dostać taką cudowną obrożę? :loveu: Quote
batmanka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Trochę mnie tu nie było. Dziękuje wszystkim za miłe słowa. Czas uaktualnić galerie. Quote
batmanka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 A wczorajsza sesja: Elmit i jego małe patyczki ;) Chyba troszkę znowu urośniemy bo dupka poszła w górę Quote
batmanka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 A obroże mamy z tej strony.. http://www.mojezwierzaki.com/ ale niestety juz nie działa.. Obroża jest super.. to juz nasza 4.. mocna gruba wytrzymała i tania- obecna kosztowała ponad 40 zł. To porducent galanterii skórzanej "Kej" czy jakoś tak :roll: :lol: mam numer tel do nich jeśli chcesz- tak dokonuje teraz zakupów,. Quote
sugarr Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ooo to bardzo proszę PW z numerem! :D Czyli jak pies ma doopke "ponad reszta" to znaczy, że urośnie? :D Bo mój tak ma ciągle, co prawda ma dopiero 5 miesięcy, ale z mojego zamiłowania do dużych psów liczę, że wyrośnie z niego wielkolud (a to kundel więc nie wiadomo) Twojemu to się ładnie urosło od ostatnich postów! Przepiękny jest! Będę wpadać tu regularnie :) Quote
sylwiaskalska Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witam przeglądnełam całą galerie :) ale ci chłopak wydoroślał :) Jest taki majestatyczny :) extra :) :loveu: :loveu: Będę tu częściej zaglądać :) Quote
Kati Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Sama nie wiem, jak to się stało, ze wcześniej do was nie przyszłam w odwiedziny. :roll: Elmo jest cudowny. Uwielbiam takie byczki. Quote
anushka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 a ja poproszę o fotki CHampiona :multi::eviltong: i dlaczeego tak długo was tutaj nie ma ?? dawaj chłopa :loveu: Quote
Recommended Posts