BUDRYSEK Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='ihabe']czekałam na twój telefon, Stefcio mógl do nas przyjechać. Za trzy tygodnie jak nikt inny sie nie zglosi to Stefcio zostanie u nas przez ten czas:-)[/QUOTE] nie widziałam Twojego wpisu, nie było mnie juz na necie dzięki Quote
maarit Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Stefciu prezencik dla ciebie i dla cioteczek:) [URL]http://www.masz-prezent.pl/31532[/URL] Quote
gonia66 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ihabe']czekałam na twój telefon, Stefcio mógl do nas przyjechać. Za trzy tygodnie jak nikt inny sie nie zglosi to Stefcio zostanie u nas przez ten czas:-)[/QUOTE]Iwonko..jak rozumiec Twoj post??Nie moze juz Stefcio do Was jechać..?? Moze trzeba poszukac jakiegos transportu, jeśli domek u Ciebie czeka... Quote
elu Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Zapraszam na ekspresowy bazarek świąteczny dla BUDRYSKA: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197781-Kartki-%C5%9Bwi%C4%85teczne-na-dt-BUDRYSKA-09.12[/url] Quote
ihabe Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='gonia66']Iwonko..jak rozumiec Twoj post??Nie moze juz Stefcio do Was jechać..?? Moze trzeba poszukac jakiegos transportu, jeśli domek u Ciebie czeka...[/QUOTE] daję awaryjny domek dla Stefcia jak Aga wyjedzie i nie znajjdzie sie inny. Ja mam co robic z moją sforą, więc to nie jest tak, że czekam:-( Quote
gonia66 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='ihabe']daję awaryjny domek dla Stefcia jak Aga wyjedzie i nie znajjdzie sie inny. Ja mam co robic z moją sforą, więc to nie jest tak, że czekam:-([/QUOTE] AAAaaa, no to juz rozumiem:)...dobrze, ze chociaz jest awaryjny domek u Ciebie, bo sama mysl o tym, ze móglby chłopak wrócic do schronu, juz boli.... Quote
BUDRYSEK Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 pusto u Stefcia :( On wie ze nie ma szans....juz tylko spi.... Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='BUDRYSEK']pusto u Stefcia :( On wie ze nie ma szans....juz tylko spi....[/QUOTE]Nieeee....to niemożliwe, ze nie ma szans....to taki sliczny słodziak...:( Quote
maarit Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='BUDRYSEK']pusto u Stefcia :( On wie ze nie ma szans....juz tylko spi....[/QUOTE] Wcale nie pusto... Codziennie zaglądam - ale jak pomysłu brak to cóz pisać... :( Quote
gonia66 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Gonia13']Wcale nie pusto... Codziennie zaglądam - ale jak pomysłu brak to cóz pisać... :([/QUOTE] No to tak jak ja...:( Quote
paulinken Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Budrysku, a Stefcio jest u Ciebie? Może bym u lilki zamówiła dla niego allegro cegiełkowe też? Quote
maarit Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='ihabe']Stefciu ma szanse, ja w to wierzę:-)[/QUOTE] Pewnie że ma... Quote
koosiek Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Przepraszam za off, ale: [CENTER][B]Bardzo proszę o pomoc :oops:[/B] [B] Max - psiak uratowany przed morbitalem - od pięciu miesięcy mieszka w hotelu, ma tylko 20 zł stałej deklaracji, na koncie została mu już tylko złotówka [/B][B]:([/B] [B] Bardzo proszę o pomoc - nawet nie mogę napisać, że jeśli nie będę miała czym płacić, Max wróci do schroniska... On nie ma gdzie wracać, chyba, że do weta pod strzykawkę [/B][B]:([/B] [/CENTER] Wątek Maksa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url] Quote
marysia55 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='mari23']ojej, niedobrze.... [B]ja właśnie do dziesiątki dobiłam[/B] - trzeba było zabrać gdzieś dobrocińskiego Ślepka... "gdzieś".... czyli do mnie...[/QUOTE]i dzieki temu mari23 wejdziesz do nieba razem z butami :lol::lol: [quote name='ihabe']czekałam na twój telefon, Stefcio mógl do nas przyjechać. Za trzy tygodnie jak nikt inny sie nie zglosi to [B]Stefcio zostanie u nas przez ten czas[/B]:-)[/QUOTE] Iwonko:loveu: jesteś jak gwiazda na firmamencie dogomanii :p Quote
maarit Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 No pojawiła sie w końcu cioteczka Marysia ;) Quote
BUDRYSEK Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 nie widziałyście może gdzieś bazarku z ubrankami? Stefciowi zimno na spacerkach :( Quote
marysia55 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Gonia13']No pojawiła sie w końcu cioteczka Marysia ;)[/QUOTE] i dzisiaj teżżżżż:ghost_2::ghost_2: ... ale nie straszę :evil_lol: (chyba):lol: Quote
BUDRYSEK Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 kurka nie ma odzewu...nikt nie dzwoni...nikt nie pyta :( Quote
beataczl Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 BUDRYSEK napisał(a):nie widziałyście może gdzieś bazarku z ubrankami? Stefciowi zimno na spacerkach :( oj, bazarek z ubrankami sie skonczyl bede czuwac, czy nie ma nowego... Quote
elu Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ekspresowy mini-bazarek dla podopiecznych BUDRYSKA http://www.dogomania.pl/threads/198034-***%C5%9Awi%C4%85tecznie-na-dt-BUDRYSKA**-14.12 Quote
Recommended Posts