polubek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Gonia13 napisał(a):Wszystko co tylko możesz dla Stefcia zrobić!:diabloti: Jakiś znajomych napewno masz... to wiesz...:cool3: tak jak ja...:cool3: bo mało nas:shake: ciotka stosujesz moje metody to nie fair :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
marysia55 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Witam, zaglądam na zaproszenie Goni13 :lol:. Ona to wie jak przywlec za sobą 'człowieka':evil_lol:. Jak dotrze do mnie wypłata to wrzucę coś dziadkowi Stefciowi. Teraz mam 'pod górkę' z finansami (z resztą kto teraz na dogo nie ma :cool3:) więc będzie to prawdopodobnie tylko wpłata jednorazowa, ale myślę że i tak się przyda . Quote
maarit Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 marysia55 napisał(a):Witam, zaglądam na zaproszenie. Cioteczko Marysiu:loveu: Tak się cieszę że jesteś. Pomóż nam zadbać żeby niuniek nie "spadał". Wiesz:razz:...że ja czasem lubię zaspać:evil_lol: PS: Cieszę sie że jeszcze w ogóle ktoś zagląda jak go o to poproszę:diabloti: Quote
marysia55 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Gonia13 napisał(a):Cioteczko Marysiu:loveu: Tak się cieszę że jesteś. Pomóż nam zadbać żeby niuniek nie "spadał". Wiesz:razz:...że ja czasem lubię zaspać:evil_lol: PS: Cieszę sie że jeszcze w ogóle ktoś zagląda jak go o to poproszę:diabloti: no to żeby wątek był całodobowy, trzeba ustalić 2 zmiany "nocną" i "dzienną":evil_lol: i oczywiście sprawdzanie 'listy obecności':roll: ..... za NN grzywna np. 1,- dziennie :diabloti: ... oczywiście na konto Stefcia :cool3: Quote
maarit Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 marysia55 napisał(a):no to żeby wątek był całodobowy, trzeba ustalić 2 zmiany "nocną" i "dzienną":evil_lol: i oczywiście sprawdzanie 'listy obecności':roll: ..... za NN grzywna np. 1,- dziennie :diabloti: ... oczywiście na konto Stefcia :cool3: Ojjjj fajnie by było gdyby chłopak na tym zarobił;) Marysiu musimy więcej cioteczek ściągnać. Trzeba odciążyć Budryska. Wzięła go bo nie mogła patrzeć jak marznie, a na świeta wyjeżdza i nie może go zabrać. Trzeba zebrać ludzi... z $ żeby wysłać go do DT Do 300 zł nam sporo brakuje:oops: Quote
gonia66 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 marysia55 napisał(a):Witam, zaglądam na zaproszenie Goni13 :lol:. Ona to wie jak przywlec za sobą 'człowieka':evil_lol:. Jak dotrze do mnie wypłata to wrzucę coś dziadkowi Stefciowi. Teraz mam 'pod górkę' z finansami (z resztą kto teraz na dogo nie ma :cool3:) więc będzie to prawdopodobnie tylko wpłata jednorazowa, ale myślę że i tak się przyda . Goni13 się nie odmawia- Ona mi nigdy nie odmówiła:)Dokłądnie nie przeczytałam watku (bo dogo prawie dziś nie chodzi), ale przeczytałam dokladnie PW od GOni:) MAm w "zanadrzu" 15 zł, która wpłynęla dla Alfika od kochanej cioteczki Anuli1959, ale poniewaz dla chlopaka nie jest póki co najpotrzebniejsza, cioteczka pozoliła mi zadecydowac, któremu chłopakowi...pytałam u Alfika, czy nie maja dziewczyny psiaka na CITO...nikt nic nie napisał...więc skoro już jest, więc "kto pierwszy":) Dawac cioteczki numer konta... Quote
marysia55 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wiem, że kasa 'na gwałt' potrzebna, ale u mnie 'wiatr hula' nie tylko na dworze/polu, ale i w portfelu. Dzisiaj juz raczej nic nie zdziałam muszę za moment wyjść na wieczorny spacerek z moim 'siuroniem' bo mi już ręce odpadają od prania wykładziny. Starość nie radość i psa i moja .... ehhh Quote
maarit Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 gonia66 napisał(a):MAm w "zanadrzu" 15 zł, która wpłynęla dla Alfika od kochanej cioteczki Anuli1959, ale poniewaz dla chlopaka nie jest póki co najpotrzebniejsza, cioteczka pozoliła mi zadecydowac, któremu chłopakowi...pytałam u Alfika, czy nie maja dziewczyny psiaka na CITO...nikt nic nie napisał...więc skoro już jest, więc "kto pierwszy":) Dawac cioteczki numer konta... Cioteczko to chyba do Budryska... Ja nie mam jej nr konta. Bardzo Ci dziękuję:loveu: To się dziadeczkowi udało. PS: Alfiś wygląda rewelacyjnie:lol:. Nie przejmuj się mi tez dogo szaleje... raz mi pokazuje dłuższe a raz krótsze wątki... No i ten wiatr... co rusz to kłopot z prądem:shake: Ta zima!!!!:angryy: Biedne zwierzaki:-( Quote
maarit Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 marysia55 napisał(a):Wiem, że kasa 'na gwałt' potrzebna, Starość nie radość i psa i moja .... ehhh Marysiu grunt że tutaj jesteś i już raźniej ;) O jakiej Ty "starości" piszesz??? :D Quote
marysia55 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Gonia13']Marysiu grunt że tutaj jesteś i już raźniej ;) O jakiej Ty "starości" piszesz??? :D własnej kochana ... własnej :roll:. Coraz słabiej mi farba siwe skronie przysłania :evil_lol:. I ciągle się zastanawiam skąd tej mój 14-sto letni 'diabeł tasmański' ma tyle siły w sobie, że mnie tak tarmosić po tych zaspach śnieżnych. Tak na 'ludzkie lata' to on juz ma z 72 roczki .... bestia jedna :loveu: Stefko, pobiegnę jeszcze z tobą na pierwszą stronę dogomanii i będziemy się uśmiechać do cioteczek o jakiś grosik dla ciebie. Quote
mari23 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 marysia55 napisał(a):Wiem, że kasa 'na gwałt' potrzebna, ale u mnie 'wiatr hula' nie tylko na dworze/polu, ale i w portfelu. Dzisiaj juz raczej nic nie zdziałam muszę za moment wyjść na wieczorny spacerek z moim 'siuroniem' bo mi już ręce odpadają od prania wykładziny. Starość nie radość i psa i moja .... ehhh mój "siuroń" Charlie na dworze tylko spaceruje.... siura w domu.... wykladziny wymienilam na PCV.... przy moim stadku i tak mam mnóstwo sprzątania i mycia podłóg... co do portfela i starości.... to samo i u mnie Quote
maarit Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Przcież mamy po 18 lat:eviltong: no dobra 18+ i damy rady ooooo taaaak :cunao: i coś wymyślimy prawda???:roll: Quote
maarit Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 polubek napisał(a):ciotka stosujesz moje metody to nie fair :diabloti: :diabloti: :diabloti: Wszystkie chwyty dozwolone! Polubek my tu sobie słodko, ładnie a gdzie Twoi ludzie?:razz: Też już nie wszyscy zagladają na "zaproszenie":roll: Quote
marysia55 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='marysia55'] jak się tak przyglądam temu naszemu Stefkowi to on taki jamnikowaty sznaucerek :) Quote
ihabe Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Stefciu, ciotka ihabe usycha ze zgryzoty jak Ci pomóc. Chetnie bym cię zabrała do siebie pod nieobecność Budryska ale czy moje 4 bestyjki to zaakceptują?:-( Quote
BUDRYSEK Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 ihabe napisał(a):Stefciu, ciotka ihabe usycha ze zgryzoty jak Ci pomóc. Chetnie bym cię zabrała do siebie pod nieobecność Budryska ale czy moje 4 bestyjki to zaakceptują?:-( na pewno one nie będa dla niego problemem ;) Stefciu jest tak grzeczny,że prawie nie zauważam ze w ogóle jest Quote
ihabe Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 no to porozmawiam z mężusiem na temat Stefcia:-) Quote
maarit Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ihabe napisał(a):no to porozmawiam z mężusiem na temat Stefcia:-) Trzymam kciuki żeby Ci sie cioteczko udało przekonać męża do weekendu ze Stefciem;) Quote
marysia55 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Gonia13 napisał(a):Trzymam kciuki żeby Ci sie cioteczko udało przekonać męża do weekendu ze Stefciem;) też trzymam kciuki za takie rozwiązanie:thumbs::thumbs: Quote
BUDRYSEK Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 niestety nikt nie pomógł :( za 3 tyg. znowu wyjeżdżam, wracam dopiero w styczniu...nie wiem co bedzie? Quote
mari23 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='BUDRYSEK']niestety nikt nie pomógł :( za 3 tyg. znowu wyjeżdżam, wracam dopiero w styczniu...nie wiem co bedzie?[/QUOTE] ojej, niedobrze.... ja właśnie do dziesiątki dobiłam - trzeba było zabrać gdzieś dobrocińskiego Ślepka... "gdzieś".... czyli do mnie... Quote
maarit Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='BUDRYSEK'] za 3 tyg. znowu wyjeżdżam, wracam dopiero w styczniu...nie wiem co bedzie?[/QUOTE] Czyli mamy 3 tygodnie na zebranie deklaracji... Quote
gonia66 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='gonia66']Goni13 się nie odmawia- Ona mi nigdy nie odmówiła:)Dokłądnie nie przeczytałam watku (bo dogo prawie dziś nie chodzi), ale przeczytałam dokladnie PW od GOni:) MAm w "zanadrzu" 15 zł, która wpłynęla dla Alfika od kochanej cioteczki Anuli1959, ale poniewaz dla chlopaka nie jest póki co najpotrzebniejsza, cioteczka pozoliła mi zadecydowac, któremu chłopakowi...pytałam u Alfika, czy nie maja dziewczyny psiaka na CITO...nikt nic nie napisał...więc skoro już jest, więc "kto pierwszy":) Dawac cioteczki numer konta...[/QUOTE] Dziewczyny...zacytowałam siebie,bo własnie chcialam zrobic przelew na Stefcia...dostałam numer konta od ktorejs cioteczki.....i....wykasowalam razem z PW:(....plissssssssss....kto ma ten numer, nich szybciutko wysle, znim moj bank bedzie mial przerwe techniczną..;) Quote
ihabe Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='BUDRYSEK']niestety nikt nie pomógł :( za 3 tyg. znowu wyjeżdżam, wracam dopiero w styczniu...nie wiem co bedzie?[/QUOTE] czekałam na twój telefon, Stefcio mógl do nas przyjechać. Za trzy tygodnie jak nikt inny sie nie zglosi to Stefcio zostanie u nas przez ten czas:-) Quote
Recommended Posts