Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonia13 napisał(a):
Wszystko co tylko możesz dla Stefcia zrobić!:diabloti:
Jakiś znajomych napewno masz... to wiesz...:cool3: tak jak ja...:cool3: bo mało nas:shake:

ciotka stosujesz moje metody to nie fair :diabloti: :diabloti: :diabloti:

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, zaglądam na zaproszenie Goni13 :lol:. Ona to wie jak przywlec za sobą 'człowieka':evil_lol:. Jak dotrze do mnie wypłata to wrzucę coś dziadkowi Stefciowi. Teraz mam 'pod górkę' z finansami (z resztą kto teraz na dogo nie ma :cool3:) więc będzie to prawdopodobnie tylko wpłata jednorazowa, ale myślę że i tak się przyda .

Posted

marysia55 napisał(a):
Witam, zaglądam na zaproszenie.

Cioteczko Marysiu:loveu: Tak się cieszę że jesteś. Pomóż nam zadbać żeby niuniek nie "spadał".
Wiesz:razz:...że ja czasem lubię zaspać:evil_lol:
PS: Cieszę sie że jeszcze w ogóle ktoś zagląda jak go o to poproszę:diabloti:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Cioteczko Marysiu:loveu: Tak się cieszę że jesteś. Pomóż nam zadbać żeby niuniek nie "spadał".
Wiesz:razz:...że ja czasem lubię zaspać:evil_lol:
PS: Cieszę sie że jeszcze w ogóle ktoś zagląda jak go o to poproszę:diabloti:
no to żeby wątek był całodobowy, trzeba ustalić 2 zmiany "nocną" i "dzienną":evil_lol: i oczywiście sprawdzanie 'listy obecności':roll: ..... za NN grzywna np. 1,- dziennie :diabloti: ... oczywiście na konto Stefcia :cool3:

Posted

marysia55 napisał(a):
no to żeby wątek był całodobowy, trzeba ustalić 2 zmiany "nocną" i "dzienną":evil_lol: i oczywiście sprawdzanie 'listy obecności':roll: ..... za NN grzywna np. 1,- dziennie :diabloti: ... oczywiście na konto Stefcia :cool3:

Ojjjj fajnie by było gdyby chłopak na tym zarobił;)
Marysiu musimy więcej cioteczek ściągnać. Trzeba odciążyć Budryska.
Wzięła go bo nie mogła patrzeć jak marznie, a na świeta wyjeżdza i nie może go zabrać.
Trzeba zebrać ludzi... z $ żeby wysłać go do DT

Do 300 zł nam sporo brakuje:oops:

Posted

marysia55 napisał(a):
Witam, zaglądam na zaproszenie Goni13 :lol:. Ona to wie jak przywlec za sobą 'człowieka':evil_lol:. Jak dotrze do mnie wypłata to wrzucę coś dziadkowi Stefciowi. Teraz mam 'pod górkę' z finansami (z resztą kto teraz na dogo nie ma :cool3:) więc będzie to prawdopodobnie tylko wpłata jednorazowa, ale myślę że i tak się przyda .

Goni13 się nie odmawia- Ona mi nigdy nie odmówiła:)Dokłądnie nie przeczytałam watku (bo dogo prawie dziś nie chodzi), ale przeczytałam dokladnie PW od GOni:)
MAm w "zanadrzu" 15 zł, która wpłynęla dla Alfika od kochanej cioteczki Anuli1959, ale poniewaz dla chlopaka nie jest póki co najpotrzebniejsza, cioteczka pozoliła mi zadecydowac, któremu chłopakowi...pytałam u Alfika, czy nie maja dziewczyny psiaka na CITO...nikt nic nie napisał...więc skoro już jest, więc "kto pierwszy":)
Dawac cioteczki numer konta...

Posted

Wiem, że kasa 'na gwałt' potrzebna, ale u mnie 'wiatr hula' nie tylko na dworze/polu, ale i w portfelu. Dzisiaj juz raczej nic nie zdziałam muszę za moment wyjść na wieczorny spacerek z moim 'siuroniem' bo mi już ręce odpadają od prania wykładziny. Starość nie radość i psa i moja .... ehhh

Posted

gonia66 napisał(a):
MAm w "zanadrzu" 15 zł, która wpłynęla dla Alfika od kochanej cioteczki Anuli1959, ale poniewaz dla chlopaka nie jest póki co najpotrzebniejsza, cioteczka pozoliła mi zadecydowac, któremu chłopakowi...pytałam u Alfika, czy nie maja dziewczyny psiaka na CITO...nikt nic nie napisał...więc skoro już jest, więc "kto pierwszy":)
Dawac cioteczki numer konta...

Cioteczko to chyba do Budryska... Ja nie mam jej nr konta.

Bardzo Ci dziękuję:loveu: To się dziadeczkowi udało.

PS: Alfiś wygląda rewelacyjnie:lol:. Nie przejmuj się mi tez dogo szaleje... raz mi pokazuje dłuższe a raz krótsze wątki... No i ten wiatr... co rusz to kłopot z prądem:shake:
Ta zima!!!!:angryy: Biedne zwierzaki:-(

Posted

marysia55 napisał(a):
Wiem, że kasa 'na gwałt' potrzebna,
Starość nie radość i psa i moja .... ehhh

Marysiu grunt że tutaj jesteś i już raźniej ;)

O jakiej Ty "starości" piszesz??? :D

Posted

[quote name='Gonia13']Marysiu grunt że tutaj jesteś i już raźniej ;)

O jakiej Ty "starości" piszesz??? :D własnej kochana ... własnej :roll:. Coraz słabiej mi farba siwe skronie przysłania :evil_lol:. I ciągle się zastanawiam skąd tej mój 14-sto letni 'diabeł tasmański' ma tyle siły w sobie, że mnie tak tarmosić po tych zaspach śnieżnych. Tak na 'ludzkie lata' to on juz ma z 72 roczki .... bestia jedna :loveu:

Stefko, pobiegnę jeszcze z tobą na pierwszą stronę dogomanii i będziemy się uśmiechać do cioteczek o jakiś grosik dla ciebie.

Posted

marysia55 napisał(a):
Wiem, że kasa 'na gwałt' potrzebna, ale u mnie 'wiatr hula' nie tylko na dworze/polu, ale i w portfelu. Dzisiaj juz raczej nic nie zdziałam muszę za moment wyjść na wieczorny spacerek z moim 'siuroniem' bo mi już ręce odpadają od prania wykładziny. Starość nie radość i psa i moja .... ehhh

mój "siuroń" Charlie na dworze tylko spaceruje.... siura w domu....
wykladziny wymienilam na PCV.... przy moim stadku i tak mam mnóstwo sprzątania i mycia podłóg...

co do portfela i starości.... to samo i u mnie

Posted

polubek napisał(a):
ciotka stosujesz moje metody to nie fair :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Wszystkie chwyty dozwolone!
Polubek my tu sobie słodko, ładnie a gdzie Twoi ludzie?:razz:
Też już nie wszyscy zagladają na "zaproszenie":roll:

Posted

Stefciu, ciotka ihabe usycha ze zgryzoty jak Ci pomóc. Chetnie bym cię zabrała do siebie pod nieobecność Budryska ale czy moje 4 bestyjki to zaakceptują?:-(

Posted

ihabe napisał(a):
Stefciu, ciotka ihabe usycha ze zgryzoty jak Ci pomóc. Chetnie bym cię zabrała do siebie pod nieobecność Budryska ale czy moje 4 bestyjki to zaakceptują?:-(

na pewno one nie będa dla niego problemem ;)

Stefciu jest tak grzeczny,że prawie nie zauważam ze w ogóle jest

Posted

[quote name='BUDRYSEK']niestety nikt nie pomógł :(

za 3 tyg. znowu wyjeżdżam, wracam dopiero w styczniu...nie wiem co bedzie?[/QUOTE]

ojej, niedobrze....

ja właśnie do dziesiątki dobiłam - trzeba było zabrać gdzieś dobrocińskiego Ślepka... "gdzieś".... czyli do mnie...

Posted

[quote name='gonia66']Goni13 się nie odmawia- Ona mi nigdy nie odmówiła:)Dokłądnie nie przeczytałam watku (bo dogo prawie dziś nie chodzi), ale przeczytałam dokladnie PW od GOni:)
Dawac cioteczki numer konta...[/QUOTE]
Dziewczyny...zacytowałam siebie,bo własnie chcialam zrobic przelew na Stefcia...dostałam numer konta od ktorejs cioteczki.....i....wykasowalam razem z PW:(....plissssssssss....kto ma ten numer, nich szybciutko wysle, znim moj bank bedzie mial przerwe techniczną..;)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']niestety nikt nie pomógł :(

za 3 tyg. znowu wyjeżdżam, wracam dopiero w styczniu...nie wiem co bedzie?[/QUOTE]

czekałam na twój telefon, Stefcio mógl do nas przyjechać. Za trzy tygodnie jak nikt inny sie nie zglosi to Stefcio zostanie u nas przez ten czas:-)