BUDRYSEK Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 pomoże ktoś uzbierac na hotelik? :( Quote
maarit Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 BUDRYSEK napisał(a):pomoże ktoś uzbierac na hotelik? :( To ja 10zł - ale jak znaleźć jeszcze 290 zł??? :( Quote
BUDRYSEK Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Gonia13 napisał(a):To ja 10zł - ale jak znaleźć jeszcze 290 zł??? :( dziękuję :) ja mogę służyć tylko transportem do Wizusa dopłacałam 280 zł/mies. i mam cholerne długi :( a nie był moim jedynym podopiecznym Quote
maarit Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Poprosiłam jedną cioteczkę o banerek. Mam nadzieję ze pomoże - ja w tej materii to zielona jestem:oops: Quote
BUDRYSEK Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Gonia13 napisał(a):Poprosiłam jedną cioteczkę o banerek. Mam nadzieję ze pomoże - ja w tej materii to zielona jestem:oops: ja też ;) dziękuję :) Quote
maarit Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 BUDRYSEK napisał(a):ja też ;) dziękuję :) To zwiększa nasze szanse na to że go dostaniemy :D mało nas.... :( Quote
dineh Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 banerek jak nie będzie jeszcze postaram się zrobić wieczorkiem :D a co napisać w nim?? Quote
maarit Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 dineh napisał(a):banerek jak nie będzie jeszcze postaram się zrobić wieczorkiem :D a co napisać w nim?? Złociutka...:loveu: Dzięki. Już ja wiem że coś wymyślisz:cool3:. Z mojej strony wygląda to tak: cel nadrzedny (niemal nieosiągalny chyba:roll:) to Dom, a tak "na już" to.... potrzebne deklaracje:shake: na Dt, w którym już by mógł-jak pisała Budrysek- zamieszkać od przyszłego tyg. Quote
maarit Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jako że nie jestem "obtrzaskana" w ogłoszeniach to tylko:oops:: adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl adopcje.org nasipupile.pl e-gratka.info Quote
dineh Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 obiecane banerki(w razie czego pisać jak by coś było nie tak): Quote
maarit Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Wielkie dzięki cioteczko:loveu: Ekspressowa dostawa:multi: Quote
BUDRYSEK Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 dineh napisał(a):obiecane banerki(w razie czego pisać jak by coś było nie tak): banerki jak zwykle rewelacyjne...dziękuję :) byłam dzisiaj w schronie...masakra :( połączyli Stefcia z jakimś pasiakiem i było nie za wesoło :( na szczęście jest juz sam w kojcu...spał tak twardo w koszyczku :( tak starsznie mi go szkoda, w schronie długo nie pozyje :( Quote
maarit Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 BUDRYSEK napisał(a):banerki jak zwykle rewelacyjne...dziękuję :) byłam dzisiaj w schronie...masakra :( połączyli Stefcia z jakimś pasiakiem i było nie za wesoło :( na szczęście jest juz sam w kojcu...spał tak twardo w koszyczku :( tak starsznie mi go szkoda, w schronie długo nie pozyje :( Co robić? co robić... Mało nas tutaj... Deklaracji też nie mamy :-( Myślałam żetrochę pościągam cioteczek ale mój komputer znowu jedzie do remontu i kilka dni to pewnie potrwa... :( Dobrze że wszystko wróciło do hmmmm.... schroniskowej "normy":placz: - choć cieszyć się nie ma z czego:-( Quote
milosnicy zwierzat Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 dziewczyny podajcie numer konta mam panią która chce wesprzeć finansowo Stefka Quote
Kubecki Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Hej , wyslalem pieniadze przez Pay Pal i jakos nikt nic o tym nie wspomina- nie chodzi o mnie tylko chce sie upewnic ze te pieniazki trafia do "piesia". Quote
maarit Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Musimy uzbierać stałych deklaracji dla Stefcia. Quote
maarit Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Cajus JB napisał(a):Zapisuję się do Stefka. Wujek dobrze że jesteś. Potrzebne pomysły.... Quote
siekowa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Cudowny dziadzio, jak tu się nim nie zakochać. :( Dałam go na nk seniorów: http://nk.pl/profile/26096038/gallery/album/10/441 Wstawcie to na pierwszą stronę: Stefcio to rewelacyjny psiak, bardzo grzeczny, nie sprawia problemów praktycznie większość dnia śpi kamiennym snem na spacerkach powolutku drepta, tak fajnie przebiera łapeczkami wiem,że o tej porze fryzjer to kiepski pomysł ale jego futerko było w takim paskudnym stanie ,ze nie było innego wyjścia na razie jest w boksie wewnętrznym ale i tam jest zimno :-( Czy ktoś z nas zrozumie co to znaczy całe życie być niekochanym? Jakie to uczucie nie mieć imienia? A gdy jedyne w co chętnie się ucieka jest sen? Zastanawiacie się dlaczego sen?? Bo we śnie ktoś może nas kochać, ktoś może nas przytulać... Ktoś może się o Nas troszczyć... Napewno zrozumie to każdy psi staruszek. Napewno zrozumie to Stefko... Stefko od niedawna jest w schronie. Trafił tam jednak w najgorszym okresie... W okresie jesiennych chłodów i pierwszych przymrozków. Niedługo zima.Sroga zima to dla staruszka śmierć. Bądź paraliż,niedowład - męka!! Chociaż nie mogę powiedzieć za wiele o przeszłości Stefko to mogę obiecać,że za ciepłe schronienie i kołderkę z miłości nie będzie chciał brać... Będzie chciał tylko dawać... Nie przejdź obojętnie obok Niego... Rozumię,że może nie masz możliwości Go zabrać do siebie... Ale może jesteś w stanie dołożyć Mu do hoteliku?? Pomyśl o Nim w chłodny wieczór... Ty będziesz w ciepłym domu - On w schroniskowej,zimnej,wilgotnej budzie... Quote
maarit Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Kubecki napisał(a):Hej , wyslalem pieniadze przez Pay Pal i jakos nikt nic o tym nie wspomina- nie chodzi o mnie tylko chce sie upewnic ze te pieniazki trafia do "piesia". Czasem trochę to rozliczanie trwa... Napewno trafią do Stefcia:) Quote
paulinken Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Trafiłam przez bannerek. Piękny Stefcio! Zbieracie deklaracje? Quote
ihabe Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Stefciu, nie spię przez Ciebie po nocach myśląc jak znosisz te chłody:-(((( Quote
BUDRYSEK Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Kubecki napisał(a):Hej , wyslalem pieniadze przez Pay Pal i jakos nikt nic o tym nie wspomina- nie chodzi o mnie tylko chce sie upewnic ze te pieniazki trafia do "piesia". jestem dopiero teraz :) dostałam info,ze trwa przelew do mojego banku jak będą na koncie to napiszę bardzo dziękuję :loveu: Quote
BUDRYSEK Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 milosnicy zwierzat napisał(a):dziewczyny podajcie numer konta mam panią która chce wesprzeć finansowo Stefka pw wysłane :) Quote
ihabe Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 a jak sie czuje Stefek? U nas już spadł snieg u Was zapewne też:-( Quote
Recommended Posts