ihabe Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Stefcio pozdrawia swoje cioteczki i prosi o ogłoszenia. To cudowny , nie konfliktowy , mało wymagający psiak. W grupie psów stał się obecnie nieco odważniejszy i zaczepia je wszystkie w bardzo specyficzny sposób, mianowicie podchodzi i jak hipopotam stara sie połknąć cały pyszczek swojej koleżanki lub kolegi:-) Najlepiej mu to wychodzi ze szpicem, który jest taki spokojny i pozwala mu na obwąchiwanie swojej mordki, na podgryzanie, na włażenie na siebie i na tulenie się do siebie. Pozwala Stefkowi nawet spać w swoim kojcu, a jak Stefek zajmie mu cały kojec to biedak tylko wzdycha głęboko i popiskuje;-). Zabieram wtedy okupanta do swojego pokoiku na jego wygodne mięciutkie łóżeczko i zasypia:-) Gdyby był sam w domu, to nie byłoby psa, on sobie potrupta i zasypia. Ma szalony apetyt, dopomina się wszystkich przysmaków takich jak inne psiaki dostają. Nawet tych najtwardszych, dzielnie z nimi wtedy walczy, rozkracza się wtedy ale walczy dzielnie:-). Stefek przyjechał do nas na chwilkę i może jeszcze zostać ale mam swoich 4 psiaków i jest mi dość ciężko. Już teraz myślimy z mężem jak rozlokować psiaki na okres wakacji i naszego wyjazdu na 2 tygodnie. Stefcio musiałby wtedy pojechać do innej cioteczki na wakacje, proszę pamiętajcie o tym.:-( Quote
togaa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Oj, Stefciu,Stefciu...! Gdzie ten Twój domek...? Quote
ihabe Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='ihabe']Stefcio pozdrawia swoje cioteczki i prosi o ogłoszenia. To cudowny , nie konfliktowy , mało wymagający psiak. W grupie psów stał się obecnie nieco odważniejszy i zaczepia je wszystkie w bardzo specyficzny sposób, mianowicie podchodzi i jak hipopotam stara sie połknąć cały pyszczek swojej koleżanki lub kolegi:-) Najlepiej mu to wychodzi ze szpicem, który jest taki spokojny i pozwala mu na obwąchiwanie swojej mordki, na podgryzanie, na włażenie na siebie i na tulenie się do siebie. Pozwala Stefkowi nawet spać w swoim kojcu, a jak Stefek zajmie mu cały kojec to biedak tylko wzdycha głęboko i popiskuje;-). Zabieram wtedy okupanta do swojego pokoiku na jego wygodne mięciutkie łóżeczko i zasypia:-) Gdyby był sam w domu, to nie byłoby psa, on sobie potrupta i zasypia. Ma szalony apetyt, dopomina się wszystkich przysmaków takich jak inne psiaki dostają. Nawet tych najtwardszych, dzielnie z nimi wtedy walczy, rozkracza się wtedy ale walczy dzielnie:-). Stefek przyjechał do nas na chwilkę i może jeszcze zostać ale mam swoich 4 psiaków i jest mi dość ciężko. Już teraz myślimy z mężem jak rozlokować psiaki na okres wakacji i naszego wyjazdu na 2 tygodnie. Stefcio musiałby wtedy pojechać do innej cioteczki na wakacje, proszę pamiętajcie o tym.:-([/QUOTE] po co ja to wszystko piszę i tak już nikt nie odwiedza Stefka, zostałam z nim sama:-( Czeka nas wizyta u lekarza, nowe tabletki bedzie ciężko:-( Tak to juz jest , oferujesz DT, kochasz psa i zostajesz sama. Ale tak w tym przypadku nie będzie, gdyz oferowałam tylko pomoc. Nie chcialabym byc zmuszona do oddania Stefka do Budryska. Pisałam, ze może z nami być jeszcze jakis czas ale to nie oznacza, że pozostałam z problemem sama!!!!!! Książeczki też jeszcze nie mam:-( Quote
paulinken Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='ihabe']po co ja to wszystko piszę i tak już nikt nie odwiedza Stefka, zostałam z nim sama:-( Czeka nas wizyta u lekarza, nowe tabletki bedzie ciężko:-( Tak to juz jest , oferujesz DT, kochasz psa i zostajesz sama. Ale tak w tym przypadku nie będzie, gdyz oferowałam tylko pomoc. Nie chcialabym byc zmuszona do oddania Stefka do Budryska. Pisałam, ze może z nami być jeszcze jakis czas ale to nie oznacza, że pozostałam z problemem sama!!!!!! Książeczki też jeszcze nie mam:-([/QUOTE] Ja też jestem i czytam. Budryska już dawno na dogo nie widziałam, nie wiem, jaka sytuacja. Quote
beataczl Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='paulinken']Ja też jestem i czytam. Budryska już dawno na dogo nie widziałam, nie wiem, jaka sytuacja.[/QUOTE] ja rowniez... BUDRYSEK ma nr tel. podany w podpisie moze choc smsa ktos wysle... mi cala karta poszla rozmawiajac z Arktyka i schronem Galeczki i lecznica w Wawie ... Quote
cyga-fryga Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ja też regularnie zaglądam :) ja bym go chętnie wzięła do domu ale dopiero fundamenty leżą, zaczynamy murować, że też domy się tak powoli stawia..prędko się nie wprowadzę kuźwa strasznie mi zapadł w pamięć skubaniec :) Quote
ŚWIAT Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Taką miałam nadzieję że ze strony Radia Bielsko ktoś zadzwoni...ale i tam adopcje ostatnio cienko idą... Quote
ihabe Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='beataczl']ja rowniez... BUDRYSEK ma nr tel. podany w podpisie moze choc smsa ktos wysle... mi cala karta poszla rozmawiajac z Arktyka i schronem Galeczki i lecznica w Wawie ...[/QUOTE] jestem sercem i myślami przy Gałeczce, to takie cudo:-) Mysłałam , że juz znalazałam na FB dla niej DS ale mąż tej Pani się nie zgodził na drugiego pieska:-( Ja bym chyba oszalała, gdyby mój mąż nie chciał ze mną rozmawiać i powiedział, NIE!!!!! bo NIE!!!!!:-( a Stefek szaleje:-) Skacze jak ping-pong a przytulanka sie z niego zrobiła straszna:-) Quote
ŚWIAT Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Przystojnak - ogłoszenia http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Stefcio-przystojny-starszy-pan-szuka-domu-W0QQAdIdZ266533568 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Stefcio-przystojny-starszy-pan-szuka-domu,35090 http://katowice.szerlok.pl/oferta/stefcio-przystojny-starszy-pan-szuka-domu-ID5lvX.html http://tychy.olx.pl/item_page.php?Id=176446723&g=6 Nie wiedziałam na jakie miasto więc część na Tychy część Bielsko Quote
ihabe Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='ŚWIAT']Przystojnak - ogłoszenia http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Stefcio-przystojny-starszy-pan-szuka-domu-W0QQAdIdZ266533568 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Stefcio-przystojny-starszy-pan-szuka-domu,35090 http://katowice.szerlok.pl/oferta/stefcio-przystojny-starszy-pan-szuka-domu-ID5lvX.html http://tychy.olx.pl/item_page.php?Id=176446723&g=6 Nie wiedziałam na jakie miasto więc część na Tychy część Bielsko Dziekuję bardzo bardzo bardzo za ogloszenia;-) Quote
beataczl Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='paulinken']Wspaniale wygląda:)[/QUOTE] slodziak jakich malo ! :smile: pierwsze skojarzenie mialam Stefcio-rugbista ;) Quote
maarit Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Chciałabym pomóc, ale mogę tylko dołożyć parę groszy do weta. Poproszę o konto. Quote
ihabe Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Gonieczko, Stefanek jest pod Stowarzyszeniem dla Braci Mniejszych z Żywca www.braciamniejsi.com.pl , tam są wszystkie namiary bardzo ale to bardzo dziekujemy za każdy grosik. Po ostatniej wizycie u weta w piatek 11 marca, zmieniliśmy mu tabletki na Karsivan ( 2x 1/2 tabletki) oraz dodatkowo na stawy to co brał artro coś tam:-) Quote
maarit Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 OK. W tym tygodniu coś wyślę jak urwę się z pracy wcześniej ;) Quote
ihabe Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Gonia13']OK. W tym tygodniu coś wyślę jak urwę się z pracy wcześniej ;)[/QUOTE] dziekuje Kochana:-)) Quote
maarit Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 No Stefek do góry... Nie dam rady w tym tyg. wpaść do banku:oops: urwanie głowy:shake: ale pamietam o obietnicy. Quote
ihabe Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 wczoraj miałam pierwsze zapytanie o Stefka"-) Ciekawe co z tego wyjdzie? Trzymajcie kciuki!!!!! Quote
ŚWIAT Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ihabe napisał(a):wczoraj miałam pierwsze zapytanie o Stefka"-) Ciekawe co z tego wyjdzie? Trzymajcie kciuki!!!!! O matko:))) co, gdzie, jak???? trzymamy mocno! Quote
ihabe Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 na razie nie zadzwoniła Pani Iza:-) pytała tylko mailem gdzie jest piesek i jakie są warunki adopcji. Oby zadzwoniła :-) Quote
togaa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Najwyższa pora ! Stefciowi nalezy sie własny dom na stare lata a kochana ihabe bedzie mogła nowa biedę tymczasować.. Quote
Lenurek Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Stefciu dopiero teraz dotarłam do Twojego wątku...Więc trzymam kciuki bo widzę, że coś się kroi :multi: Quote
Recommended Posts