Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to super, to jakoś mi podeślijcie przy okazji te książeczkę. Jesli jest u nas jeszcze jakis czas to wolę mieć komplet dokumentów:-)
MARII Kochana, ty masz swoich tyle psiaków i duszyczko jeszcze wspierasz chcesz inne?;-) to piękne. Sama bym pokryła koszty ale prawie mi sie w lutym zbiegają szczepienia i wizyty u veta moich dwóch, potem w maju naszego trzeciego i w czerwcu tej czwartej.

Stefek odżył to widać na każdym kroku, jak wychodzi ze swego pokoju po np naszej nieobecności to cieszy sie jak sczeniak, na oślep skacze w dal i myśli od razu , że bedzie żarcie. Ponieważ nie widzi za dobrze więc każdy ruch reki bierze za zwiastun jedzenia i na oslep kłapie:-) śmiesznie to wyglada ale musimy to karcić, bo robi to samo innym psom a zlaszcza szpicowi, który jest włochaty i wiekszy od niego, więc Stefek kąsa go po brodzie. Szpicuś Samcio to poczciwy staruszek ale biały west tylko czeka na atak;-)

Stefek ładnie robi kupki, czasami jednak rozdepta wszystko jak jest sam w pokoiku, dobrze, że mąż ma tam tylko kafelki;-)

Stefcio jest kochany, i mógłby jesczez dać radość nie jednej osobie, taka jaką daje nam:-)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
mam ja w domu, napisz adres to ja wysle

wysłałam Ci sms'a z adresem

Dzis Stefcio był nieznośny:-( On jak nas nie ma to spi sobie w swoim pokoiku. ale jak jestem ( a mam L4) to on nie chce byc sam i musi być tam gdzie inne psy. A jak nie śpi to sika i to gdzie stoi , dzis były to dywany;-(( Teraz śpi w kojcu od szpica Samcia i ma wszystko w swoim odwłoku:-)

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Cioteczki, dam go na stronę Radio Bielsko ale czy jest gdzieś tekst do ogłoszenia w miarę aktualny?

jest na stronie braciamniejsi.com.pl :-)
Misiek dzisiaj cos bardzo senny:-) Ale i bardzo przytulaśny;-) Kiedys go zjem, jest taki słodziak ale z paszczy "wali" mu niemiłosiernie;-)