Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stefcio życzy wszystkim ciotkom i wujkom, które do niego zagladają, najcudowniejszego Nowego Roku jaki może kogokolwiek spotkać. Każdy z nas jest inny i ma inne potrezby i pojęcie o sczęściu, więc niech sie spełnia wszystkie nasze marzenia i plany!!!!

Stefcio zaś prosi o domek, gdzie byłby kochany, gdzie truptałby sobie i wodził swoimi cudnymi oczkami za swym człowiekiem!!!
Niech sie Stefku spelnią twoje marzenia, gdyz sa one i moim marzeniami"=_!!!!!!

Posted

Iwonko czy Stefciu może zostać u Was do wtorku?
we wt mam wymianę termometrów na kaloryferach i wolałabym zeby gościu nie padł na widok mojego stada
kociaki gdzieś upchę ale z psiakami byłby problem

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Iwonko czy Stefciu może zostać u Was do wtorku?
we wt mam wymianę termometrów na kaloryferach i wolałabym zeby gościu nie padł na widok mojego stada
kociaki gdzieś upchę ale z psiakami byłby problem

niech zostanie jeszcze, Ty masz przepełnienie a ja jeszcze dam radę . Szukajmy tylko domku i ogłaszajmy Stefcia.
On sie teraz stał takim stadnym towarzyszem, że nie jest zadowolony jak go seperuję od reszty stada w jego pokoiku:-( Chce chodzić i chodzić , trupta i trupta, wchodzi na pięterka i muszę go pilnować, żeby nie spadł, gdyż Stefek nie schodzi ze schodów, on z nich skacze na łeb na szyje:-(
Dzis jednak musiałam go zamknąć w jego pokoiku, wolałam nie zostawiac go z reszta stada. On niestety nie rozumie ostrzeżeń czyli powarkiwania innych psów:-(

Posted

Nie bylo mnie na dogo dlugoi zaniedbalam Stefcia. Oplace mu dlug bo mam stara deklaracje 50 teraz wypadaloby zaplacic i odsetki karne 30zl. Stefciu WYBACZ!!
Tylko nr konta poprosze bo nie mam

Posted

Leyla napisał(a):
Nie bylo mnie na dogo dlugoi zaniedbalam Stefcia. Oplace mu dlug bo mam stara deklaracje 50 teraz wypadaloby zaplacic i odsetki karne 30zl. Stefciu WYBACZ!!
Tylko nr konta poprosze bo nie mam

wieczorkiem podam nr konta

Posted

Stefciu pozdrawia wszystkie cioteczki i prosi o ogloszenia. Jak na razie to ma tylko allegro:-(

Nazywamy go czasami Manuel ( to ten Hiszpan z Hotelu Zacisze, który zawsze taki zdumiony mówił "ke?"), Stefcio własnie często sprawie takie wrażenie:-) Żarłok z niego niesłychany,cały czas mysli, ze dostanie jeść, jak podajesz mu rękę bo chcesz go pogłaskać to zaraz łapie za palce bo mysli, ze dostanie przysmak:-)
Wczoraj też przeżyłam mały zawał, szukam Stefka na poziomie 0 a tu go nie ma:-( idę więc na poziom 1 , tam też go nie ma:-( idę na poziom 2 tam też go nie ma, no to idę do córki na poziom 3 a bestia jeszcze wyżej na schodach na poddasze spaceruje:-) Manuel po schodach wchodzi ale do góry a na dół to sie turla albo skacze i grozi to dla niego kalectwem, więc szybko bestyjkę zabrałam na dół ale za pół godziny znów był na poziomie 2 , całe szcześćie, że tylko tam:-). Jak on to robi, uwielbia spacerować , truptać i truptać, wchodzi do ciemnej łazienki, do wszystkich pokoików, slowem obieżyświat:-)