Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubecki napisał(a):
Hej , wyslalem pieniadze przez Pay Pal i jakos nikt nic o tym nie wspomina- nie chodzi o mnie tylko chce sie upewnic ze te pieniazki trafia do "piesia".
Kubus jutro jedzie do DT u Arktyki:) Tak sie ciesze..ale Stefcio mi tez spędza sen z powiek...
Teraz ma dobrze, bo u Budrysek niczego mu nie zabraknie, ma cieplo, sucho i szczęsliwie...ale co z nim zrobimy lada dzien, kiedy Budrysek nam wyjedzie..??
Tak by sie przydał jakiś tymczasik dla chlopaka...
Budrysku..ile w sumie wplynęlo kaski dla Stefcia??Mamy w ogole z czym sie "rozwarszawiać"..??
Moze zrob zestwienie wplat na pierwszej stronce kal bedziesz miala chwilke...zeby bylo wiadomo, na czym stoimy...

Posted

gonia66 napisał(a):
A tu dalej cichutko..:( Nikt juz prawie nawet Stefcia nie odwiedza..???

odwiedzam, odwiedzam, ale cóż tu pisać, jak pomóc nie mogę....

w piątek biorę na "tymczas" wierną kopię Stefka (ale o 9 lat młodszą) - jego państwo wyjeżdżają na 2 tygodnie do córki i nie mogą go zabrać, a NIKT nie chce się zaopiekować psiakiem (na hotel ich nie stać, to bardzo biedni ludzie)
jak 10 mieszka, to i 11-ty sie zmieści..... mąż jeszcze nie wie, oj, aż się boję...
Kruczek już rok temu świętował z nami - mam nadzieję, że po roku oraz niedawnej kastracji jest trochę mniej żywiołowy i choinka zostanie tam, gdzie ją postawię ;)....
przeszłość Kruczka to wrocławskie schronisko w wieku szczeniaczka i 1,5 roku pobytu u tych ludzi - kochany psiak, ale szalony...
tak bardzo podobny do Stefka

Posted

[quote name='mari23']jak 10 miezka, to i 11-ty sie zmie3ści..... mąż jeszcze nie wie, oj, aż się boję...

Ja myślę że mężowi to już chyba wszystko jedno ;) przy takim kochanym stadku... ;)

wracając do Stefcia -ja mu pare:oops: ogłoszeń wymęczyłam - kiepska w tym jestem:oops:.

Jakby tak ciocia marysia55:loveu: (mam nadzieję że to przyczyta:cool3::cool3:) napisała w wolnej chwili taki tekścior w "jej stylu" to można by dorobić więcej... albo skusić się na bazarek ogłoszeniowy.

Posted

Zaglądam, czytam...i nic wiecej na dziś nie mogę zrobić:(
Mari23...jak ja Cię podziwiam...mąż to zapewne się nie doliczy ilości;) Zaczęłam czytać od konca i juz myslałam, ze Stefcio idzie na 11-go do Ciebie;p
Co tu robic..??Kto ma jakies pomysły..??

Posted

gonia66 napisał(a):
Zaglądam, czytam...i nic wiecej na dziś nie mogę zrobić:(
Mari23...jak ja Cię podziwiam...mąż to zapewne się nie doliczy ilości;) Zaczęłam czytać od konca i juz myslałam, ze Stefcio idzie na 11-go do Ciebie;p
Co tu robic..??Kto ma jakies pomysły..??

żeby to był Stefcio, to ja bym się cieszyła i.... mniej zmartwień miała...
Kruczek to młody i bardzo żywiołowy pies, a u mnie staruszki, albo chore.......Kilerek miał dzisiaj kolejny atak padaczki...
ja dzień zaczynam i kończę tak: gotowany ryż z mięskiem dla wszystkich (prawie-bo bez Tiary), Cardiac i Vetmedin - to dla Ślepka i Charliego czyli dwóch ślepków ;) Ipakitine i Renal dla Tiary, Propolin syropek dla Pusi, Encorton, Kerabol i inne dla Łatka, krople do oczu dla Miłeczki itd.....a dzień bez wizyty u weta to jakis "dziwny" dzień"....
noce też ciekawe - dzisiaj Ślepek dobrociński wyprowadził mnie na spacer o 3 w nocy.... tak się zastanawiam, czy to jeszcze wieczorny, czy już poranny spacer był... ;)

a co sobie pomyślał kierowca przejeżdżającego golfa, jak zobaczył o 3 w nocy kobietę w kapciach, kurtce i piżamie , z małym pieskiem na smyczy spacerującą po śniegu....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mari23 napisał(a):

a co sobie pomyślał kierowca przejeżdżającego golfa, jak zobaczył o 3 w nocy kobietę w kapciach, kurtce i piżamie , z małym pieskiem na smyczy spacerującą po śniegu....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cioteczko Ty chyba szalona jesteś:evil_lol: - na taki mróż wychodzić w kapciach:mad::crazyeye:

Posted

mari23 napisał(a):
żeby to był Stefcio, to ja bym się cieszyła i.... mniej zmartwień miała...
Kruczek to młody i bardzo żywiołowy pies, a u mnie staruszki, albo chore.......Kilerek miał dzisiaj kolejny atak padaczki...
ja dzień zaczynam i kończę tak: gotowany ryż z mięskiem dla wszystkich (prawie-bo bez Tiary), Cardiac i Vetmedin - to dla Ślepka i Charliego czyli dwóch ślepków ;) Ipakitine i Renal dla Tiary, Propolin syropek dla Pusi, Encorton, Kerabol i inne dla Łatka, krople do oczu dla Miłeczki itd.....a dzień bez wizyty u weta to jakis "dziwny" dzień"....
noce też ciekawe - dzisiaj Ślepek dobrociński wyprowadził mnie na spacer o 3 w nocy.... tak się zastanawiam, czy to jeszcze wieczorny, czy już poranny spacer był... ;)

O maaaatttttkko...........aż mi tchu zabrakło czytając...toż to u Ciebie szpital jakis jest ciociunciu!!!:o

Posted

[quote name='ihabe']a jakie wymiary ma nasz chłopak? jakos to pytanie Iwonki:loveu: uciekło , więc je przypominam:cool3:
[quote name='Gonia13']Ja myślę że mężowi to już chyba wszystko jedno ;) przy takim kochanym stadku... ;) wracając do Stefcia -ja mu pare:oops: ogłoszeń wymęczyłam - kiepska w tym jestem:oops:.Jakby tak ciocia marysia55:loveu: (mam nadzieję że to przyczyta:cool3::cool3:) napisała w wolnej chwili taki tekścior w "jej stylu" to można by dorobić więcej... albo skusić się na bazarek ogłoszeniowy.ciocia marysia55 przeczytała, ale nic nie może obiecać na ten moment bo jako księgowa 'siedzi już w bilansach':oops:

Posted

marysia55 napisał(a):
jakos to pytanie Iwonki:loveu: uciekło , więc je przypominam:cool3:
ciocia marysia55 przeczytała, ale nic nie może obiecać na ten moment bo jako księgowa 'siedzi już w bilansach':oops:

Wiem- koniec roku- my też mamy niezły zamęt:roll:

A co do pytania to nie rozumiem o co Ci chodzi Marysiu:diabloti:

Posted

gonia66 napisał(a):
Sliczny jest ten mały słodziak??JAk z jego zdrowkiem Budrysku???jest ciagle w lecznicy czy u Ciebie(bo juz mi się mieszaja watki;))

ze zdrówkiem kiepsko :(
wymaga leczenia kardiologicznego
kregslup też już zniszczony, trzeba coś na odnowe
ma zaburzenia neurologiczne
oceniany jest na 13 lat
wazy 9 kg

dzsiaj poszla krew do bad....koszt wizyty 80 zł

caly czas jest u mnie, nie mieszkał w lecznicy

bardzo proszę o pomoc dla Stefcia, wymag leczenia, jeść też musi
sama nie dam rady tego uciągnąć
mam dużo zwirzaków na dt ktore pochłaniają mase kasy

bazarek, zarełko mile widziane :)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
ze zdrówkiem kiepsko :(
wymaga leczenia kardiologicznego
kregslup też już zniszczony, trzeba coś na odnowe
ma zaburzenia neurologiczne
oceniany jest na 13 lat
wazy 9 kg

dzsiaj poszla krew do bad....koszt wizyty 80 zł

caly czas jest u mnie, nie mieszkał w lecznicy

bardzo proszę o pomoc dla Stefcia, wymag leczenia, jeść też musi
sama nie dam rady tego uciągnąć
mam dużo zwirzaków na dt ktore pochłaniają mase kasy

bazarek, zarełko mile widziane :)
Oj, no to koniecznie musimy cos wymyslić,zeby wesprzeć Budryska i Stivusia przede wszystkim...
Poproszę o nr konta. Cioteczka Ffrubka wysyla mi pieniazki do dyspozycji na "moje psiaki z dogo" Wyślę 20 zł w tym miesiącu dla Stivusia , mam nadzieję, że na dobry pozątek...tu cos mało ludzi na wątku:(

Posted

no, Stefcio juz pakuje sie na wczasy do ciotki ihabe i jej bandy:-) Bardzo się cieszymy i czekamy z niecierpliwością na Stefcia:-)

oto trójka czekajacych na Stefka psiakow"

oto Lusia zwana Czarną Mambą ( gdyz znienacka atakuje psy;-), jej już od tygodnia tłumacze, że ma sie zachowywać jak przystało na damę.