Piromanka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Stefanku, oby Ci sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ihabe Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ja tez mocno trzymam kciuki za domek naszego dziadziunia:-) Quote
maarit Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Poszły dzisiaj 2 dyszki dla Stefcia na konto "Mniejszych";) Quote
togaa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Pieniadze dla Stefcia juz wpłynęły na konto 'Mniejszych" . Gonia 13, pięknie dziękujemy !!!:loveu::loveu: Quote
maarit Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Super, a tymczasem Stefciu lecimy na pierwszą :) Quote
ihabe Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 dzisiaj w domku u ihabe panuje smutek wielki:-( Nie ma już z nami Stefka, mojego człapusia:-( Pojechał do nowego domku!!! Doemk w Świnnej koło ŻYWCA:-) To Stefka region;-) Tak bardzo pokochałam tego staruszka, ciężko było sie z nim rozstać!!!!:-( Oj ciężko, nadal jest ciężko:-( Patrzę na puste miejsce w jego pokoiku i oczy pełne łez. Stefka nie dało sie nie kochać!!! To jest cudowny dziadziuś!!! W nowym domku ma ogródek i koleżankę , 2 letnią torpedę, która prowokuje go do zabawy:-) Tęsknię za Toba Manuelku:-( Quote
BUDRYSEK Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 poszczescilo sie Stefcowi :) mam nadzieje , ze bedzie tam rownie szczesliwy :) dziekuje ihabe :) Quote
ihabe Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 nie potrafie przestać mysleć o tym staruszku, strasznie mi go brak:-( Quote
ihabe Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 och smutno bez naszego dreptaczka:-( a oto info z nowego domku: Pierwsze wiadomości z pobytu Stefcia w nowym domu: wczoraj pochłonął jedzonko, napił się wody i nasikał w kuchni ale malutko, pokręcił się i położył się spać całą noc przespał kamiennym snem i chyba dalej śpi (teraz mąż jest z nim w domku i mówił, że nawet nie chciał wyjść na dwór tylko dalej wolałby spać) Lucky zazdrosna ale przyda jej się odmiana - grzeczniutko spała w kuchni, choć rano chciała iść do Stefka, powoli się przyzwyczai - za domem sobie razem wczoraj chwilę dreptali. Quote
maarit Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Jak miło takie informacje się czyta... Dziewczyny Wielki Szacun za to wszystko co dla niego zrobiłyście ... i nie tylko dla niego. Quote
ihabe Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 nowe info z domku stałego: Przesyłam kilka nowych fotek. Chcę też Pani przekazać dobre wieści. Widać, że Stefcio już się zorientował, że ma nowy dom. Nie mamy z nim problemów poza kupkami, które mu się zdarzają – zwykle spóźniam się dosłownie chwilę żeby nie było niespodzianki, ale pracujemy i nad tym. Natomiast, nie wiem czy Pani pamięta jak przy podpisywaniu umowy wspominałam, że mamy problem z nasza małą bo lubi na nas warczeć i kłapać zębami. Przez kilka pierwszych dni była tak zazdrosna, że nie moglibyśmy Stefka nawet pogłaskać, a teraz… chyba Stefcio ją zresocjalizował, kilka dni i prawie całkiem jej to przeszło. Jest teraz spokojniejsza, a nawet razem się bawią i skaczą po sobie, no może Stefek mniej z wiadomego powodu. Bardzo ładnie się bawią, a już najbardziej mnie cieszy widok, kiedy do siebie podchodzą wąchają się po pyszczkach i liżą – no lepiej być nie mogło. Poza małymi niespodziankami, które Stefcio nam zostawia to jest super. No i wcale nie śpi tak dużo, za to dużo chodzi – może to to górskie powietrze[FONT=Wingdings][/FONT] [FONT=Wingdings][/FONT] Quote
cyga-fryga Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 strasznie, strasznie, strasznie się cieszę! :) Stefan jest piękny, koleżanka też niczego sobie ;)..oby im się spokojnie żyło :loveu: Quote
ihabe Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 a ja wciąż za tym psiakiem tęsknię:-( Juz nie wezmę żadnego staruszka na tymczas bo ja się do nich za bardzo przywiązuję:-( Quote
cyga-fryga Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 no dzideczki i babcinki mocno chwytają za serducho :loveu: właśnie bierz następnego/ną!:diabloti::cool3:;) ja byłam z nim tylko 2 razy na spacerze a strasznie się w nim zakochałam, potem wylądował u Ciebie, i bardzo dobrze! dzięki za Stefka :) Quote
ihabe Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 to była wielka przyjemność, móc sie opiekować tak cudownym psiakiem:-) To cudowny psiak!!! Quote
mari23 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 cyga-fryga napisał(a):strasznie, strasznie, strasznie się cieszę! :) Stefan jest piękny, koleżanka też niczego sobie ;)..oby im się spokojnie żyło :loveu: dla takich chwil warto żyć ! ihabe.... mam parę staruszków, które szans na domek nie mają...... mogę się "podzielić" na pocieszenie;) to z radości piszę takie "głupoty", znam dobrze tęsknotę za oddanym tymczasem, choć u mnie tylko młode domy znalazły, za staruszkami tęsknić nie muszę - przestałam im szukać domów, żeby potem nie płakać za nimi.... wyrazy podziwu, uznania, szacunku i WIELKIE OGROMNE DZIĘKI za szczęście Stefcia (i moje przy tym;)) Quote
ihabe Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Stefko ma cudowna rodzinke , która kocha zwierzaki i bardzo pomaga również innym naszym podopiecznym:-) Ja nadal tęsknie za ta przytulanką:-( Quote
ihabe Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Stefko odszedł za tęczowy most :-( Wczoraj rozmawiałam z Panią Izą, nasz kochany staruszek odszedł :-( Był kochany do końca swoich dni, odszedł kochany i zadbany. „Śpij piesku, śpij… już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma… Śnij, piesku śnij… w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy” Quote
BUDRYSEK Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 o matko! Stefciu... :( Żegnaj Maleńki...:( (*)(*)(*) dobrze, że przynajmniej wiedział, że jest kochany..... Quote
ihabe Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Bardzo był kochany i przez nowych Państwo, i ich pieska, jego wiernej towarzyszki i w naszych sercach zajmował zawsze wiele miejsca. Quote
Recommended Posts