hitta Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Średniej wielkości suczka poszukuje domu dla siebie!! SAMBA jest energiczną suczką o łagodnym usposobieniu. Chętnie angażuje się w zabawy zarówno z ludzmi jak i innymi psami. Psinka szybko się uczy, opanowała już komedę "siad". Chętnie zamieszka z innymi psami jak i ludźmi w każdym wieku. Samba jest niewielkim psem o WIELKIM, GORĄCYM sercu otwartym na nowego właściciela. http://katowice.schronisko.net/adopcja-id-55999.html << Oto link o Sambie ze schroniska Oraz kilka zdjęć: Quote
katik Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Sympatycznie wygląda, oby szybko znalazła nowy dom. Quote
Istar19 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 oo znalazłam wątek Samby ;) śliczna katowicka kruszyno do domu! Quote
soboz4 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Zapisuję wątek ślicznej Samby, bardzo podoba mi się jej imię, no i ona też! Quote
soboz4 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Samba dziś w nocy odeszła za TM, miała te same objawy co Hera, chyba się od niej zaraziła, Bardzo mi przykro! Quote
hitta Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Dlaczego Ona :(( Taka cudowna psinka i umarła sama, chora bez nikogo przy niej. Nieszczęśliwa, w schronisku :( Największa tragedia Quote
maciaszek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Niestety trzeba zmienić tytuł wątku. :( Quote
Recommended Posts