Kajusza Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 musisz napisac prośbę tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/144345-prośby-o-przeniesienie-wątków-i-zmianę-tematu a tak sie dopytam, bo nie wiem czy nie doczytałam-Wiking jest w dt (ale formalnie wyadoptowany ze schronu) czy gdzie? bo widnieje nadal na stronie schronu? Quote
Sayrel Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 jest na DT, ae formalnie wyadoptowany Quote
Sayrel Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Dzisiejszy koszt wizyty to 20zł (podanie antybiotyku) dzisiaj byłam u weta.. kolejna dawka antybiotyku i wizyta w środę. Pytałam o rokowania... leczenie potrwa najkrócej 2 miesiące Jak skóra będzie bez świeżych zadrapań to będzie można wkroczyć z kąpielami leczniczymi... A narazie preparat cynku i Omegan a także przemywanie chlorheksydyną skóry Niestety Wiking rozdrapuje sobie te strupy Wet powiedział, że sterydy na pewno zmniejszyły by świąd, ale w tym przypadku jest to niemożliwe żeby podać. Quote
Kajusza Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ja narazie finansowo nie moge pomóc, to chociaz podbije! Quote
tatankas Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Piękny psiak,a tak go jakieś bydlę urządziło,podnoszę. Quote
miron h Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wiking się przypomina i prosi o pomoc zapraszamy do odwiedzin bazarku [thread=194723]ZAPRASZAMY[/thread] Quote
Sayrel Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 DO gory i przypominam o bazarku:) Quote
Enigma79 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Faktycznie mało osób zagląda do Codiego... Jutro przeleje jednorazowo 25 zł. Quote
MaDi Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Hala napisał(a):Watek umarł śmiercią naturalną Niestety.... Quote
Hala Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Słuchajcie, ale wyjaśniło się co z tym pyskiem i co to takiego jest? Czy da sie to leczyć czy taki juz zostanie? Myślę, że są to ważne pytania i warto na nie odpowiedzieć. Od tego w znacznej mierze zalezy czy pies znajdzie dom. Więc jak? Quote
Iljova Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Hala napisał(a):Słuchajcie, ale wyjaśniło się co z tym pyskiem i co to takiego jest? Czy da sie to leczyć czy taki juz zostanie? Myślę, że są to ważne pytania i warto na nie odpowiedzieć. Od tego w znacznej mierze zalezy czy pies znajdzie dom. Więc jak? Witam. Obserwuje wątek od jakiegoś czasu. Biedny psiak. Też chciałabym dowiedzieć się co dalej z jego pyszczkiem? Quote
Sayrel Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Iljova napisał(a):Witam. Obserwuje wątek od jakiegoś czasu. Biedny psiak. Też chciałabym dowiedzieć się co dalej z jego pyszczkiem? Leczymy - zanim wroci calkiem do formy pewnie potrwa to ze 2-3 miesiace. Byly robione kolejne badania bo chcemy wykluczyc wszystkie dodatkowe mozliwosci. Quote
Iljova Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jestem ciekawa czy wet będzie w stanie w końcu postawić ostateczną diagnozę po badaniach które były i być może będą wykonywane. Quote
Sayrel Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Tez bym chciala. Narazie postawil na dermatoze i leczenie przynosi poprawe, ale postawil sobie za cel wykluczyc wszystkie dodatkowe choroby, albo je wykryc i leczyc. Quote
Pocahontas Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 do góry biedaku. i zapraszam na bazarek!!! Quote
Recommended Posts