shanti Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Sprawia wrażenie wiecznie obrażonego, komiczny jest:evil_lol: Quote
monika55 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Pani twierdzi,że obczytała sie o pekinkach i stwierdziła,że musi burczeć. No i takim należą sie specjalne względy. Zobaczymy. Quote
monika55 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Dzis jedziemy. Trzymajcie.:lol: Quote
monika55 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Tao przekazany w troskliwe ręce nowej pani. Na pamiatke zostawił mi obrzygane auto.:eviltong: Ale mnie rozczulił. tak sie do mnie przytulił i tak mi patzył w oczy tymi ślepiami cudnymi, że mi sie płakać chciało. Nie chciał sie odkleic . I wcale nie burczał. Pani to ciepła i miła osoba. Mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze. Quote
alina71 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Trudne są rozstania. Ale fajnie, że dziś będzie spał we wlasnym domku. Quote
shanti Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A co wyrzygał? Przyjrzałaś się? Pytam bom ciekawa, czy moi kochani panowie przestrzegają psich diet, czy też podkarmiają kiełbachą i serem :evil_lol:. Sorki, powinnam Ci współczuć, ale przypomniało mi się jak zerzygała mi się ostatnio onka wieziona po sterylce. Rzygnęła, uwaliła się na to, po czym wstała i się otrzepała. Miałam pawie wszędzie, na włosach, ciuchach i przedniej szybie:evil_lol::evil_lol: Ale to przynosi szczęscie bo ona już też w cudnym domku.;) Trzymaj się Tao:loveu: Quote
monika55 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Sprzatałam i stwierdzam że to była sucha karma bez dodatków.:evil_lol: Ale przeżarty był bo jak na takiego malucha ilość była pokazna.:crazyeye: Quote
shanti Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 To łakomczuch.:roll: Tak mi się coś wydawało, że na początku był szczuplejszy:lol: Ale fajnie że go zawiozłaś :loveu: Quote
monika55 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Mam wiadomości o Tao. Teraz ma na imie Szafir. Jak pani stwierdziła, jest słonkiem i miłością rodziny. Nawet nie burczy za często, choć chyba rozpieszczany jest ponad miare. Radość wielka. Quote
shanti Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Mówiłam że sobie okręci wszystkich wokół pazurka:evil_lol: Świetne wiadomości:lol: Quote
Jenny19 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Nasz Cwaniak, którym pani się początkowo interesowała też pojechał wczoraj do nowego domu, mam nadzieję, że równie fajnego;) Quote
Recommended Posts