Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc sprawa wygląda następująco. Ja jestem z Jaworzna. Mam już jedną adoptusię z forum chow-chow :) To sunia około 4 lat. Jeśli pogodziłyby się ze sobą w domu to mogłabym mu dać domek.. Tylko Jastrzębie to trochę daleko a chciałabym sprawdzić jak moja Miśka zareaguje na TAO żeby nie narobić więcej problemów niż jest.

Posted

No to musisz sprawdzić i przemyśleć wszystko. Ja bede na grobach w okolicach 1 listopada w Jaworznie to nie byłoby problemu z transportem. No i oczywiście procedury, jakby co.:cool3::lol:

Posted

No właśnie najlepiej by było gdyby się psiaki wcześniej spotkały i poznały. Może jakoś uda mi się tam do was przyjechać. Narazie nie mam samochodu żeby podjechać. Biję się z myslami jak to zrobić. A procedury oczywiście muszą być zachowane.

Posted

Dziewczyny mam panią zainteresowaną adopcją tego psiaka.
Pani jest z Tarnowskich Gór, miała przez 12 lat małego pieska, który odszedł rok temu.
W Gazecie Wyborczej 2 tygodnie temu znalazła ogłoszenie o naszym Cwaniaku, przez 2 tygodnie biła się myślami , czy zadzwonić, ostatecznie tak zrobiła:evil_lol: Cwaniak w międzyczasie poszedł do adopcji,Agucha podesłała mi tego psiaka, który pani również bardzo się spodobał. Pani zgadza się na wizytę przedadopcyjną, generalnie zrobiła na mnie jeśli chodzi o nasze rozmowy telefoniczne pozytywne wrażenie, ma świadomość że pekińczyki mają czasami dość trudne charaktery itp no ale oczywiście trzeba domek dokładnie sprawdzić. Nie wiem komu przesłać numer telefonu i meila pani w celu uzgodnienia wizyty itp bo poinformowałam panią, że ktoś się z nią skontaktuje?

Posted

Jeśli chodzi o bezpośrednie wiadomości o psiaku zachowanie itp, to można podać mój numer, ale nie podejmuję się zorganizować wizyty p/a. Nie dam rady czasowo.

Posted

shanti napisał(a):
Jeśli chodzi o bezpośrednie wiadomości o psiaku zachowanie itp, to można podać mój numer, ale nie podejmuję się zorganizować wizyty p/a. Nie dam rady czasowo.

Rozumiem, ale do wizyty przedadopcyjnej można znaleźć kogoś z TG na dogo i poprosić o wizytę, na mapie dogo znalazłam z TG NadziejA, Polarna Legenda i TomekZabrze. Chciałabym żeby panią przejął ktoś od Was bo chodzi o Waszego psiaka, więc moja osoba wydaje się tutaj zbędna. Czy ktoś od Was może się tym zając?

Posted

U nas to zazwyczaj robi Monika55, ale może nie będzie miała czasu. Prześlij mi proszę na pw namiary na tą osobę. Jeśli Monika55 sie tu nie pojawi, to ja w poniedziałek mam wolne i mogę coś podziałać, dobrze? A wczesniej tam zadzwonię.

Posted

shanti napisał(a):
U nas to zazwyczaj robi Monika55, ale może nie będzie miała czasu. Prześlij mi proszę na pw namiary na tą osobę. Jeśli Monika55 sie tu nie pojawi, to ja w poniedziałek mam wolne i mogę coś podziałać, dobrze? A wczesniej tam zadzwonię.

Dziękuje :-) Już wysyłam.