MARCHEWA Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jasza napisał(a):MARCHEWA - i jak tam? Powiedziałm znajomym,którzy szukają pieska dla siebie o Bajce.Maja tu zajrzeć lub w weekend pojechać do schroniska.Zobaczymy........... Quote
E-S Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 MARCHEWA napisał(a):Powiedziałm znajomym,którzy szukają pieska dla siebie o Bajce.Maja tu zajrzeć lub w weekend pojechać do schroniska.Zobaczymy........... Oby, oby się udało, też trzymam kciuki z całych sił, za sunię i za Państwa, aby znaleźli w sobie niezmierzone pokłady świętej cierpliwości dla strachulca. Quote
gazzy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Suni nie ma już w schronisku. Została zabrana przez pracownika do jej domu na kilka dni, a później p. Krysia chyba zabiera ją do siebie. Podkreślam - chyba... I nie wiem czy na stałe czy tylko na kilka dni. Quote
Jasza Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 No...to tym bardziej kciuki zaciskam. Tylko mam nadzieję, że po tych kilku dniach nie będzie musiała wrocic do schroniska, bo to co sie uda w niej "wyprostować" pokonac choć troszkę ten strach - może zostać zaprzepaszczone. No, ale myslę, że Bajka trafiła na człowieka odpowiedzialnego i że Pani Krysia wie co robi. Uściski. I czekamy na relacje. Quote
kora78 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 jestem z banerka piekna sunia, raz dwa domek bedzie Quote
gazzy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Bajka jest chyba w domu u Pani Krysi. Widziałam Panią Krysię z Bajką na spacerku. To zupełnie inny pies :) Quote
gonia66 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Weszłam po banerku:) Długo tu zadnych wieści...coś wiadomo, co u tego slicznego Puchatka??:) Quote
gazzy Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 No właśnie wysłałam smsa z zapytaniem jak się czuje Bajka :) Quote
Ania102 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Gazzy to ona zostaje juz u Pani Krysi czy inny domek znalazła? Quote
wojtuś Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 gazzy napisał(a):Ona ma już dom :) Ciesze się i dla Bajki życze szczęśliwego już życia przy p.Krysi:):) Quote
Recommended Posts