oktawia6 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Wyciągnięty z bagien za TM Poniedziałek 03.07.2006 r. - godz. 21.06 W dniu dzisiejszym o godz. 19.31 Pogotowie Ratunkowe dla Zwierząt otrzymało informację od Patrolu Interwencyjnego Stowarzyszenia Opieki nad Zwierzętami w Polsce, że w bagnach za Markami leży bardzo osłabiony i chory pies. Poproszono nas o pomoc. Na miejsce natychmiast wysłano karetkę ratunkową "Psiego Losu". Wspólnie w wolontariuszami Patrolu Interwencyjnego wyciągnięto psa z bagien i przewieziono do lecznicy Psi Los. Od godz. 20.40 trwa badanie psa. Pies jest w bardzo ciezkim stanie. Wyniki badań ogłosimy odrębnym komunikatem. Jeśli pies przeżyje - na pewno będziemy szukali dla niego domu. Ognik z Bagien! Wtorek 04.07.2006 r. - godz. 00.35 Stan zdrowia pieska przywiezionego z bagien nieznacznie poprawił się, ale nadal jest krytyczny. O życiu pieska zadecyduje najbliższych kilkanaście godzin. Lekarze Psiego Losu ciągle walczą o jego życie. Od wolontariuszy psiak dostał nowe imię - OGNIK. Szczegółowy komunikat dot. zdrowia Ognika zostanie zamieszczony za kilkanaście godzin. P.S.wstawiam go tu-może już teraz ktoś go "zarezerwuje"sercem - Przebywa w Klinice Psi Los Quote
ulvhedinn Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ogniku- nie gaśnij, ok? Znajdzie się domek dla ciebie i ludzie, tylko musisz żyć!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
oktawia6 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 rano bądź do południa powinny być wieści z kliniki Psi Los o jego stanie:roll: Quote
Aga K Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ludzie !!! Ludzie !!!! kto wie jak on sie ma teraz przy życiu ?!?!?!?!?!?!?!? [SIZE=2]ja nie mogę patrzeć na pwp bo mnie zaraz coś bierze,tzn zalewam sie w potoku łez i mam ochote wziąść przynajmniej z pięć tych bidulków Quote
romenka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Boziu jaki Ognik jest biedny:placz: Ile on się nacierpiał!!!!Ja pracuje w Markach i nic niesłyszałam:-( może bym pomogła!!!Jak pieskastan zdrowia???Ogniku trzymaj się!!! Quote
masienka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 :placz: :placz: :placz: trzymaj sie malenki...musi sie udac... Quote
Aga_Mazury Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 najnowsze wiadmości o Ogniku...jak i wszystkich psiakach psiego losu zawsze na Wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1836711#post1836711 Quote
Aga K Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ja wierzę,że sie uda ale czy ktoś wie co z nim ????????????????? Quote
Aga_Mazury Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Aga K napisał(a):ja wierzę,że sie uda ale czy ktoś wie co z nim ????????????????? Aga zobacz link powyżej Twojego wpisu.... Quote
oktawia6 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Ognik z Bagien! Wtorek 04.07.2006 r. - godz. 10.35 Stan zdrowia Ognika jest w dalszym ciągu bardzo zły.Pies jest w stanie ogólnego wyniszczenia. Rokowane na tą chwilę jest niepomyślne. Pies przejdze antybiotykoterapię. może się uda-nie wiem jakie są jego wyniki badań-wówczas możnaby precyzyjnie określić-"może" i "prawie" co robi różnicę-póki co sercem przy nim:wallbash: :wallbash: :wallbash: :placz: Quote
Kar0la Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Matko jaka bida, ona jest częściowo łysy. Biedaczek ile się wycierpiał. Walcz Ogniku, walcz. Quote
Dorothy Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 czy ktos wie co z nim??? Na stronie psiego losu nic....:-( Quote
xxxx52 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 zaznal od bestii,bo slowo ludzie ,dla niektorych powinno byc komplementem. Quote
Aggie Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 łooooo boszie...... jaki biduś ... :-( :-( :-( trzymaj się Ognisiu... czy potrzebne są jakieś pieniążki ???? Quote
Rybc!a Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Biedny Ognik. Nie mogę na to patrzeć. Ludzie to bestie. Jak można zrobić coś takiego takim bezbronnym zwierzątkom? To po prostu przechodzi ludzkie pojęcie. :-( Quote
oktawia6 Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 nadal nie ma aktualnych wieści z Psiego Losu-czekamy na nowiny z nieciepliwością Quote
Aga K Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 nio i dalej czekamy..........................:placz::placz::placz::placz::placz: i wierzymy,że Oniś wywalczy swe życie. Quote
Recommended Posts