Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyciągnięty z bagien za TM
Poniedziałek 03.07.2006 r. - godz. 21.06

W dniu dzisiejszym o godz. 19.31 Pogotowie Ratunkowe dla Zwierząt otrzymało informację od Patrolu Interwencyjnego Stowarzyszenia Opieki nad Zwierzętami w Polsce, że w bagnach za Markami leży bardzo osłabiony i chory pies. Poproszono nas o pomoc. Na miejsce natychmiast wysłano karetkę ratunkową "Psiego Losu". Wspólnie w wolontariuszami Patrolu Interwencyjnego wyciągnięto psa z bagien i przewieziono do lecznicy Psi Los. Od godz. 20.40 trwa badanie psa. Pies jest w bardzo ciezkim stanie. Wyniki badań ogłosimy odrębnym komunikatem. Jeśli pies przeżyje - na pewno będziemy szukali dla niego domu.

Ognik z Bagien!
Wtorek 04.07.2006 r. - godz. 00.35

Stan zdrowia pieska przywiezionego z bagien nieznacznie poprawił się, ale nadal jest krytyczny. O życiu pieska zadecyduje najbliższych kilkanaście godzin. Lekarze Psiego Losu ciągle walczą o jego życie. Od wolontariuszy psiak dostał nowe imię - OGNIK. Szczegółowy komunikat dot. zdrowia Ognika zostanie zamieszczony za kilkanaście godzin.

P.S.wstawiam go tu-może już teraz ktoś go "zarezerwuje"sercem - Przebywa w Klinice Psi Los

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie !!! Ludzie !!!! kto wie jak on sie ma teraz przy życiu ?!?!?!?!?!?!?!?

[SIZE=2]ja nie mogę patrzeć na pwp bo mnie zaraz coś bierze,tzn zalewam sie w potoku łez i mam ochote wziąść przynajmniej z pięć tych bidulków

Posted

Boziu jaki Ognik jest biedny:placz: Ile on się nacierpiał!!!!Ja pracuje w Markach i nic niesłyszałam:-( może bym pomogła!!!Jak pieskastan zdrowia???Ogniku trzymaj się!!!

Posted

Ognik z Bagien!
Wtorek 04.07.2006 r. - godz. 10.35

Stan zdrowia Ognika jest w dalszym ciągu bardzo zły.Pies jest w stanie ogólnego wyniszczenia. Rokowane na tą chwilę jest niepomyślne. Pies przejdze antybiotykoterapię.

może się uda-nie wiem jakie są jego wyniki badań-wówczas możnaby precyzyjnie określić-"może" i "prawie" co robi różnicę-póki co sercem przy nim:wallbash: :wallbash: :wallbash: :placz:

Posted

Biedny Ognik. Nie mogę na to patrzeć. Ludzie to bestie. Jak można zrobić coś takiego takim bezbronnym zwierzątkom? To po prostu przechodzi ludzkie pojęcie. :-(