KateBono Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Znając Filusia - cała reklamówka pluszaków zajmie mu dwa dni:lol::evil_lol: a przecież i Misiunia mu też pomoże:evil_lol: Quote
aniao Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Handzia55 napisał(a):Brawo Filuś! Jeszcze bEdzie z ciebie porządny pies! Jak będziesz grzeczny to ci ciotka pluszaczków przyśle.Mój Filuś też uwielbia pluszaki, kilka już zamordował. A ja mam taki fajny ciucholand gdzie są pluszaki na wagę i za 5 zł całą reklamówke można kupić.Jeśli Twoja Pańcia się zgodzi i poda namiary to ci wyślę słodziaku, żebys miał co patroszyć. Handzia gdzie taki ciucholand? możnaby nakupować i bazarki wystawiać :D Quote
.blueberry. Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Nasza dzisiejsza roznowa z Filutkiem: JA: - pańcia się bardzo cieszy że grzecznie czekałeś w domku i nic nie nabroiłeś FILUTEK: - wiem wiem ale pantofli i tak mi nie odbierzesz :P Quote
Handzia55 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ciucholand jest Skarżysku-Kamiennej woj. świętokrzyskie. Filuś i ja tam mieszkamy. Jeśli jesteście zainteresowane to kupię i wyślę.Bazarków robić nie umiem, zdjęć wklejać też nie umiem, ale paczkę zrobić potrafię. Quote
Ajula Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Filutek to sama słodycz a jak mądrze patrzy! :) Quote
Handzia55 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 A ja się miałam pochwalić, że mój Filuś nic nie niszczy... Już nieaktualne... Właśnie przed chwilą zeżarł mi cały karnet biletów autobusowych. Wypadł mi z kieszeni jak się rozbierałam.Ale daruję skubańcowi. Quote
Nadziejka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 :sweetCyb::iloveyou::tree1:cioeczko blu a ja dzis trafilam na wateczek i serce sie moje raduje :multi:jak cudownie trafil malutek!:Dog_run:[FONT=Arial Black]Szczescia dla was ciotuniu psiaczkowa , niechaj troski was omijaja ! [/FONT] Quote
.blueberry. Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 A u nas dzisiaj malutki przełom :) Filutek już nie robi siku na dworze raz tylko dzisiaj siknął sobie aż cztery razy plus kupa :multi: Quote
What May NN Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 super :-) Filuś robi postepy!! Quote
What May NN Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 cioteczki - kwota pozostała na koncie Filusiowym została przekazana na Labi - jego schroniskową koleżankę, która jutro jedzie do wetki i hoteliku! http://www.dogomania.pl/threads/198433-Labi-labradorka-ze-swarzedzkiego-schronu-w-tragicznym-stanie!!-pomocy!!?p=15945023#post15945023 Quote
Ajula Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 :tree1: Wesołych Świąt Filutku, Misiu i Blueberry!! Quote
Nadziejka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 :B-fly::Dog_run::painting::tree1::x-mas:cudownosci wam kochani zyczymy :loveu:radosci i zdrownka postokroc:loveu: Quote
Handzia55 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Filuś bądż zdrowy i szczęśliwy w Nowym Roku! Twojej Pańci też zdrówka życzę i żeby cię kochała i żeby do ciebie cierpliwość zawsze miała. Quote
.blueberry. Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Kochane cioteczki bardzo przepraszam za brak wieści ale miałam małe zawirowania w życiu. Na wstępie bardzo wszystkim dziękuję za życzenia i składam Wam spóźnione ale szczere zyczenia pomyślności w nowym roku :) U nas wszystko wporządku :) Filutek grzecznie zostaje sam w domu i siku już tylko robi na polku. Zdarza mu sie jedynie popuścić z radości że ktoś do nas przyszedł. Skacze wtedy tak smiesznie jak piłka wspierając się na Misi. Żarłok z niego straszny więc nic nie może stać na stole kiedy mnie nie ma bo wszystko zostaje zmiecione w oka mgnieniu. Jedo przysmakiem stały się pomidorki koktajlowe :D Pańcia musiała zakupić nowe zabaweczki bo te które były zostały oślepione i wybebeszone. Nawet Misia zaczeła się bawić pluszakami co wcześniej było nie do pomyslenia. Najśmieszniej jest kiedy pańcia dzieli kosteczkami do gryzienia. Każdy zabiera swoją. Misia je na ziemi a Filutek na kanapie. Jak mała glizda zakopie sobie swoją to leci zabrać siostrze a siostra zabiera to co Filut sobie schował. Mogą tak przez godzinę :) Co do Filusiowego zdrówka to ćwiczymy co dwa dni tyle ile Filutek pozwala. Chociaż on jest tak ruchliwy że te ćwiczenia nie są mu potrzebne :) tak się nauczył że jak chce iść do domu bo mu za zimno to podnosi łapkę i skacze na trzech. Ale jak tylko wchodzimy to klatki to leci jak torpeda na czterech. Jeszcze troszke niepewnie się czuje na smyczy i jak zaczepi o jakąś galąź to się boi. Zapinanie smyczy mamy już opanowane i teraz wygląda to tak, że Filutek wspina się po mojej nodze do góry i stoi na dwóch łapkach czekając jak zapnę smycz :) Quote
Ajula Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 .blueberry. napisał(a): tak się nauczył że jak chce iść do domu bo mu za zimno to podnosi łapkę i skacze na trzech. Ale jak tylko wchodzimy to klatki to leci jak torpeda na czterech. mój Gacek tak robił - jak chciał pokazać jaki on biedny to skakał na trzech nogach, żeby się nad nim użalać :) ale jak chciał gonić kota, albo rzucić się na innego psa, to noga nagle przestawała boleć :D fajnie, że opisałaś co u Filutka, na nudę z nimi nie narzekasz ;) Quote
.blueberry. Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Oj nie przy nim nie może być nudno :) śpi oczywiście z głową na podusi albo na Misi ogonie który memla jak niemowlak. Wogóle wszystko mam wymemlane: koce, poduszki, pantofle a dywanik w łazience zjedzony już w połowie :D Quote
aniao Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 super wieści :) mizianki dla Filutka i Misi Quote
What May NN Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 blue.. mam nadzieje, że Filuś juz az tak nie daje Tobie w kość :-) wyściskaj go ode mnie :-) Quote
Handzia55 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A jak Filuś zniósł sylwestrową strzelaninę? Mój Filutek niesamowicie mnie zaskoczył. Kanonada jak na wojnie, chałupa się trzęsie, a mój słodziak śpi sobie na wersalce, do góry gwizdkiem i nic go nie rusza. Byłam w szoku, bo mój poprzedni pies szalał ze strachu i nic nie pomagało. Jeszcze wcześniej mała sunia spędzała sylwestra wcisnieta w najciemniejszy kąt mieszkania. Byłam przygotowana na kłopoty a tu takie niesamowite zaskoczenie. Od Filusia dla Filusia mizianko poproszę! Quote
.blueberry. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='What May NN']blue.. mam nadzieje, że Filuś juz az tak nie daje Tobie w kość :-) wyściskaj go ode mnie :-) Filutek ma czasami swoje zagrywki ale nie ma tragedii. Tłumaczę mu wszystko a on patrzy tymi ślepkami i chyba rozumie. Jedyną rzeczą jakiej już chyba nie zmienię w jego zachowaniu to obgryzanie łazienkowego dywanika. Bo cwaniaczek robi to tylko jak nie widzę. Jak tylko spojrzę na niego i dywanik to glizdor kładzie się i robi oczy jak spodki :D Handzia55 ja też byłam zaskoczona bo mały był bardzo spokojny. Misia natomiast panicznie boi się wystrzałów. Biegała po całym domu, aż odkryła że łazienka to dobra kryjówka. Więc powitanie Nowego Roku wyglądało u nas tak że duże futro leżało pod wanną a małe futro obgryzało dywanik w łazience :D Misianki dla Twojego Filuta :) Quote
.blueberry. Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kilka foteczek Filuta :) Winny zawsze wraca na miejsce zbrodni :D To wcale nie ja zrobiłem Popatrzcie ciocie jak ładnie sobie spaceruję z siostrą A i sam też potrafię :) Quote
Ajula Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 wielkie dzięki za nowe fotki, są super :) Filuś prześliczny Quote
Recommended Posts