Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wysłałam - dziękujemy!
normalnie się poryczałam jak Filusia w takim dobrym nastroju na zdjęciach zobaczyłam :-)
pewnie szybciutko znajdzie domek taki mały śliczny stworek, jak tylko go wyleczymy i poskładamy!!

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

metamorfoza jest niesamowita! jak Filusia przywiozłam to stał bez ruchu z główką przy ziemi i bał się spojrzeć na którąś z nas! a teraz macha ogonkiem, domaga się spojrzenia i widać iskrę w oku :-)

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki przesłałam dziś 10zł tyle mogę dać!!!proszę ucałować Filusia z hoteliku pod Łowiczem"brzozowy lasek"u mnie też same bidule 9 sztuk.

bardzo dziękujemy za pomoc!

dobranoc Filuś:-)

Posted

... może te jutrzejsze będą ładniejsze...

Filutek z tygryskiem (zeżarłem już tygryskowi łapki :evil_lol:) i psim patyczkiem ...

...patrzcie ciocie jakie mam ładne ząbki :lol: ...

... i pazurki "do obcięcia" :oops:

Posted

Filuś czuje się dobrze, naszczekał i nawarczał na Dodusia:evil_lol:. Jeszcze mu się zdarza zrobić siusiu pod siebie ale już nie tak często. Wynoszę go na dwór, stawiam na trawkę i Filuś robi to co musi i prowadzi mnie do domu. Wejdzie na dwa schodki i czeka kiedy go podniosę i zaniosę do domku.

Posted

aniao, wejdź w edytuj syganturę, zaznacz obrazek, kliknij kulę ziemską ze znakiem nieskończoności i wklej poniższy link (bez --- na pocz i końcu) :

---http://www.dogomania.pl/threads/194678-Filutek-malutki-psiak-po-wypadku-w-tragicznym-stanie-b%C5%82agamy-o-wsparcie!!---

potem zatwierdź