.blueberry. Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Filuś zeżał mi telefon :) Jedziemy do weta... Quote
KateBono Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='.blueberry.']Filuś zeżał mi telefon :) Jedziemy do weta...[/QUOTE] O matko!!!!!!!!! To diabeł w psiej skórze:evil_lol: I wiadomo już co jest? Trzeba operować? Quote
.blueberry. Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Został na obserwacji ale wszystko ok. Ten łotr ma więcej szczęścia niż rozumu :) Quote
Handzia55 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Cieszę się bardzo:multi: że Filutkowi się upiekło:eviltong: Popraw się chłopaku:nono::nono: Quote
.blueberry. Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Z okazji świąt życzymy Wam wielu wspaniałych chwil w życiu, dużo miłości i radości, zdrowia i pomyślności :tree1: Ania,Łukasz,Filuś,Michalinka i Pimpuś :) Quote
Handzia55 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 W[SIZE=5]esołych Świąt życzy serdecznie Filuś :Dog_run:oraz jego pańcia:loveu::tree1::loveu:[SIZE=5] Quote
Ajula Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Filecik pewnie dobrze podjadł w święta ;) ciekawe, czy choinka ostała się cała... Quote
.blueberry. Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Ajula napisał(a):Filecik pewnie dobrze podjadł w święta ;) ciekawe, czy choinka ostała się cała... Tak Ajula dobrze sformułowałaś zmienić trzeba jedynie podjadł choinką :) Było tyle gości u nas bo robilismy wigilię dla rodziny, że ze złości na to że jemy jakiś "gupi" barszcz zmiast sie nim zajmować zaczął wpierdzielać stojak od choinki :p Quote
Ajula Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 trzeba było jemu też barszczyku dać :) moje psy dostały buraczki pokrojone w kostkę, bo bardzo lubią Quote
.blueberry. Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Witajcie kochane :) w nowym roku jeszcze nas tu nie było. U nas baaardzo dużo się pozmieniało. Za pół roku nam się powiększy rodzinka bo jestem w ciąży :D póki co wszystkie plany w odstawkę bo tragicznie znoszę ciążę i od początku jestem na L4... Dziękuję Bogu że mam te psiury bo inaczej bym oszalała. Jutro wrzucę Wam foteczki Filusia jak dzielnie mi dotrzymuje towarzystwa. Opiekuńczy Filet z niego się zrobił :) Quote
What May NN Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 gratulacje :-) i kciuki za dobre samopoczucie!! mam nadzieje, że mały łobuz zgrzeczniał ciut! :-) Quote
Ajula Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 gratulacje :) rodzinka się kompletuje :D życzę dobrego samopoczucia Quote
What May NN Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 co u Was? Jak psiaki jako niańki się sprawują? ;-) Quote
KateBono Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Ja też jestem ciekawa jak psiaki zareagowały na nowego członka rodziny Quote
Recommended Posts