wenucja Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Filet ---> słodkie zdrobnienie :) Fileciku pokaż na co cię stać skoro tak mało psocisz :P Quote
KateBono Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Przepraszam za offa -zapraszamy na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/216087-Kosmetyki-i-trochę-biżu...-dla-Dyzia-i-Saurona...-do-23.10-do-godz.-20.00 Quote
.blueberry. Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Filet zeżarł nogę od stołu :-? i to nie że sobie poobgryzał... Zjadł i noga z jednej strony jest niższa o jakiś centymetr... A potem się ze stoliczka zsunęła miska z popcornem i wygłodniałe psy się rzuciły jakby jeść nie dawali. Ja krzyczę, chłop się śmieje, Michalina ma wszystko gdzieś a Filet wygryza skarpetki. Więc u nas życie wraca do normy :) Quote
Ajula Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 blueberry ale masz cudny avatarek :loveu: Quote
.blueberry. Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Dzieki Ajula :) próbujemy zasnąć ale przecież to jest najlepsza pora na zabawę. Mały diobeł musi wypróbować wszystkie prezenty na Dzień Kundelka akurat o 23. Quote
wenucja Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 .blueberry. napisał(a):Dzieki Ajula :) próbujemy zasnąć ale przecież to jest najlepsza pora na zabawę. Mały diobeł musi wypróbować wszystkie prezenty na Dzień Kundelka akurat o 23. Fajnie macie z tym Waszym Filetem :) Satysfakcja gwarantowana ;) Quote
.blueberry. Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Witam wszystkie wierne fanki Filecika :) Nawet się nie obejrzałam a minął już rok jak ten mały sierściuch jest ze mną i zawładnął moim sercem. Nie wyobrażam sobie życia bez tego szkodnika chociaż czasami ciśnienie mi skakało przez łotra na 200 :) uwierzcie mi nie ma nic piękniejszego jak wzrok tego pieska kiedy leży przytulony do mojego serca. Michalinka też jest wdzięczna za młodszego braciszka który pokazał jej jak psocić. Najprawdopodobniej dołączy do nas jeszcze jeden towarzysz: piesek-znajdka który jest już bardzo stary i chcemy mu dać ciepły kąt na ostatnie chwile życia. To jest taki Filecik ale w wersji białej :D Quote
.blueberry. Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Troszkę zdjęć dla Was :) przytulanki :) a tak straszymy rodziców :D Quote
Handzia55 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Wierna fanka się melduje pomiziać Filutka:lol: A mój Filuś z avatarku pozdrawia kolege:buzi::Dog_run: Quote
ania z poznania Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Filecik :loveu:! Blue, a co to za pieseczek, którego planujecie przygarnąć? masz zdjęcia? Quote
.blueberry. Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Nie mam niestety bo bardzo strachliwy jest :( nie widziałam go od dwóch dni bo kręci się u Łukasza na firmie a takie mrozy już są. Quote
ania z poznania Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Kurcze.... miejmy nadzieję, że wszystko w porządku! Quote
.blueberry. Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Łukasz mówi że mozliwe że ktoś go już zabrał do domku. To już dziadunio a przednie łapki ma tak powykręcane że ledwo człapie. Quote
Ajula Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Filecik bardzo jest urodziwy, a Michalinka to już się nie mówi :loveu: Quote
ania z poznania Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Cioteczki, błagam, zajrzyjcie do mosińskiego jamniczka, trafił dzisiaj prosto z domu, jak on da radę w boksie :-(:-(???? http://www.dogomania.pl/threads/219864-Jamniczek-roczny-z-kanapy-do-schronu!!!!!-POM%C3%93%C5%BBMY-MU-prosz%C4%99!!!!!?p=18251014#post18251014 Quote
.blueberry. Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Cioteczki udało się!!! Mamy dziadziusia i z nami spędzi święta. Cały czas merda ogonkiem i wiemy że dobrze zrobiliśmy. Po schodach trzeba go znosić i wnosić bo nie daje już sobie rady ale gonitwy w Filusiem sobie po domku urządza :) a jemu na imie daliśmy Pimpuś. Więc życzymy Wam: Zdrowych i wesołych świąt w gronie rodziny i Waszych czworonożnych przyjaciół. Ania, Łukasz, Michalinka, Filet i Pimpuś:tree1::x-mas::santagri::iloveyou: Quote
What May NN Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 jesteście wielcy! Pimpuś będzie miał super Święta! :-) buziole i życzonka świąteczne dla Waszej Wspaniałej Piątki :-) Quote
Ajula Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Jesteście WSPANIALI :loveu: dziadzio dostał najlepszy prezent na święta blueberry pokaż nam nowego domownika :) Quote
ania z poznania Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Blueberry-:buzi:! Kochani jesteście! Quote
.blueberry. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Witamy witamy :) długo nas nie było tutaj ale wracamy. Filuś vel Filet otrzymał kolejną ksywkę - Chomik. Upycha swoje smaczki juz nie w kocyku ale w pyszczku. I tak potrafi spacerować nawet pół dnia. A jak chcemy mu zabrać to ani nie warczy ani nie gryzie tylko piszczy jakby go ze skóry obdzierali. No czubek i tyle :) Z Pimpusiem szaleją jak wariaci. Biegają po całym domu, skakają po sobie, po nas, po meblach i po wszystkim co do sakakania się nadaje. Wszyscy śpią na Michalinki posłanku. Komicznie wygląda cała trójka próbująca sie poukładać do spania. Wieczorem podeślę Wam fotki naszej szczęśliwej watahy :) Quote
ania z poznania Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 O, Filecik, jak dawno Was nie było! Już nie mogę się doczekać fotek :)! Quote
Recommended Posts