Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Filet zeżarł nogę od stołu :-? i to nie że sobie poobgryzał... Zjadł i noga z jednej strony jest niższa o jakiś centymetr... A potem się ze stoliczka zsunęła miska z popcornem i wygłodniałe psy się rzuciły jakby jeść nie dawali. Ja krzyczę, chłop się śmieje, Michalina ma wszystko gdzieś a Filet wygryza skarpetki. Więc u nas życie wraca do normy :)

Posted

.blueberry. napisał(a):
Dzieki Ajula :) próbujemy zasnąć ale przecież to jest najlepsza pora na zabawę. Mały diobeł musi wypróbować wszystkie prezenty na Dzień Kundelka akurat o 23.

Fajnie macie z tym Waszym Filetem :)

Satysfakcja gwarantowana ;)

• 1 month later...
Posted

Witam wszystkie wierne fanki Filecika :)

Nawet się nie obejrzałam a minął już rok jak ten mały sierściuch jest ze mną i zawładnął moim sercem. Nie wyobrażam sobie życia bez tego szkodnika chociaż czasami ciśnienie mi skakało przez łotra na 200 :) uwierzcie mi nie ma nic piękniejszego jak wzrok tego pieska kiedy leży przytulony do mojego serca.
Michalinka też jest wdzięczna za młodszego braciszka który pokazał jej jak psocić.

Najprawdopodobniej dołączy do nas jeszcze jeden towarzysz: piesek-znajdka który jest już bardzo stary i chcemy mu dać ciepły kąt na ostatnie chwile życia. To jest taki Filecik ale w wersji białej :D

Posted

Cioteczki udało się!!! Mamy dziadziusia i z nami spędzi święta. Cały czas merda ogonkiem i wiemy że dobrze zrobiliśmy. Po schodach trzeba go znosić i wnosić bo nie daje już sobie rady ale gonitwy w Filusiem sobie po domku urządza :) a jemu na imie daliśmy Pimpuś.

Więc życzymy Wam:

Zdrowych i wesołych świąt w gronie rodziny i Waszych czworonożnych przyjaciół.

Ania, Łukasz, Michalinka, Filet i Pimpuś:tree1::x-mas::santagri::iloveyou:

• 2 months later...
Posted

Witamy witamy :) długo nas nie było tutaj ale wracamy. Filuś vel Filet otrzymał kolejną ksywkę - Chomik. Upycha swoje smaczki juz nie w kocyku ale w pyszczku. I tak potrafi spacerować nawet pół dnia. A jak chcemy mu zabrać to ani nie warczy ani nie gryzie tylko piszczy jakby go ze skóry obdzierali. No czubek i tyle :) Z Pimpusiem szaleją jak wariaci. Biegają po całym domu, skakają po sobie, po nas, po meblach i po wszystkim co do sakakania się nadaje. Wszyscy śpią na Michalinki posłanku. Komicznie wygląda cała trójka próbująca sie poukładać do spania. Wieczorem podeślę Wam fotki naszej szczęśliwej watahy :)