Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak mówią 'good value for the money' to złota zasada konsumencka, ja za dużą kasę kupuję drogą ale bardzo dobrą karmę, nie lubię być robiona w jajo przez reklamę i karmić psa drogą i kiepską karmą gdzie mięso jest na 3 miejscu.Jak ktoś lubi, jego prawo ;)

Balbina&F napisał(a):

A co do ceny- każdy kupuje to, na co go stać ,więc nie uważam aby cena była minusem tej karmy. Jeden kupuje rc,drugi musi pedigree. Jeden jeździ starym polonezem :) drugi nowym porsche :) :) Każdy znajdzie coś dla siebie, nie trzeba od razu obrzucać karmy błotem, naprawdę. :) :) :)

• 8 months later...
  • Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fifisław jest dość wybredny. Wypróbowałam wiele karm aż stanęło na RC. To jedyna pasza, którą ma ochotę jeść. Co do jej jakości, osobiście nie jestem przekonana, ale nawet gdybym chciała coś pod tym kątem zmienić spotkałoby się to z buntem mojego czworonoga. Wolę już pozostać przy niej niż narażać psa na zmiany żołądkowe. Skoro nie ma żadnych problemów zdrowotnych, to chyba nie jest z tą karmą tak źle.

• 1 year later...
Posted

Moim zdaniem RC to zła karma z niejasno podanym składem i obłędną ceną, nijak nie pasującą do jakości.Dobrze że ktoś wreszcie prześwietlił producentów i ukarał,bo za długo robili ludziom wodę z mózgu.

Posted

[quote name='barbarasz49']Moim zdaniem RC to zła karma z niejasno podanym składem i obłędną ceną, nijak nie pasującą do jakości.[/QUOTE]
Tak jak P i CH są reklamowane w tv i w ich cenie jest koszt kosmicznej reklamy, tak RC jest reklamowana u wetów i koszt reklamy jest wliczony w cenę.

Posted

[quote name='barbarasz49']Tylko niech producenci sami inwestują w reklamę,a nie obciążają nabywców RC sprzedając im za wysoką cenę bardzo niskiej jakości karmę.[/QUOTE]
Koszt KAŻDEJ reklamy jest wliczony w cenę produktu. Czy to karmy dla psów, czy batonika, czy też proszku do prania. Od tego się nie ucieknie.
A inna jest sprawa jakości reklamowanych produktów ;)

Posted

[quote name='juras23']Koszt KAŻDEJ reklamy jest wliczony w cenę produktu. Czy to karmy dla psów, czy batonika, czy też proszku do prania. Od tego się nie ucieknie.
A inna jest sprawa jakości reklamowanych produktów ;)[/QUOTE]
Ale w RC więcej kasy wkładają w reklamę słabego produktu,a mniej w jego jakość. Gdyby było odwrotnie może karma byłaby ok.

• 3 months later...
Posted

Nasz wet ostatnio ostrzegał nas przed internetowymi zakupami. Miał przypadki zatrucia karmami zakupionymi w sklepach internetowych.

W swojej lecznicy nie ma royala na sprzedaż. Więc to nie była zachęta do robienia zakupów w jego gabinecie :)

Posted

tak ,krakvet czy zooplus też ma takie różnice w cenie ,z tego co wiem to w klubie hodowców royala worek 8kg kosztuje chba 160zł więc troche dziwne bo to spora różnica w cenie i tak sie zastanawiam czy się czymś różni .