JOHANNALIND Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Tak, niech szybko do zdrówka wraca:) Quote
Lolalola Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 tez tak sadze,ona ma bidus zoladeczek skurczony do tego wszystkiego,na pewno sie rozje w koncu !!!!kochany psiun!! Quote
rescal Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Tym razem z prośba o pomoc dla innego pieska, ktory jest na DT u Pauliny - naszej Pauliny, ktora tak zabiegala o każda zlotowke dla Kubula, nawet wiersze pisala;) Paulina ma odłączony net i telefon; jest w finansowej doopie, nie ma na szczepienia i karmę dla szczeniorka http://www.dogomania.pl/threads/195074-5-tygodniowa-sunia-sama-w-klatce-po-chomiku-maDT-szukamyDS?p=15746708#post15746708 sunie trzeba zaszczepic, bo pora zeby zaczela wychodzic na dwor, nauka czystości, chodzenia na smyczy itp. Pomozmy suni Pauliny! Quote
Lolalola Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 rescal napisał(a):Tym razem z prośba o pomoc dla innego pieska, ktory jest na DT u Pauliny - naszej Pauliny, ktora tak zabiegala o każda zlotowke dla Kubula, nawet wiersze pisala;) Paulina ma odłączony net i telefon; jest w finansowej doopie, nie ma na szczepienia i karmę dla szczeniorka http://www.dogomania.pl/threads/195074-5-tygodniowa-sunia-sama-w-klatce-po-chomiku-maDT-szukamyDS?p=15746708#post15746708 sunie trzeba zaszczepic, bo pora zeby zaczela wychodzic na dwor, nauka czystości, chodzenia na smyczy itp. Pomozmy suni Pauliny! kuw............a sama jestem w takiej doopie ze koniec,jestem bezradna,bezuzyteczna i wsciekla!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 prosze przekazac Paulinie zeby sie trzymala !!karta musi sie odwrocic w koncu na dobre,biedna Paula i biedny szczeniorek:placz::placz::placz::placz: Quote
Alexandra29 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 No tak myslałam że Pałlina jest w dołku finansowym. Moze i jej założymy wątek osobny.. Bywałam na wątku tu na dogo gdzie dziewczyna prosiła o pomoc dla Matki z dwójką dziećmi, psem i chyba kotkiem. Ludzie pomogli. Myślę ze jak się napisze że dziewczyna ma Psa na Dt i nie ma kasy to znajdą się osoby chętne do pomocy. Moze watro spróbować Quote
rescal Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Lolalola napisał(a):kuw............a sama jestem w takiej doopie ze koniec,jestem bezradna,bezuzyteczna i wsciekla!!!!!!!!!!!!!!!!! no kurcze, niestety ja tez:( ale chociaz podbijajmy wątek suni, jak bedzie na gorze to moze jakas dobra dusza zauwazy i zasponsoruje szczepienie i karme.. Quote
rescal Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Alexandra29 napisał(a):No tak myslałam że Pałlina jest w dołku finansowym. Moze i jej założymy wątek osobny.. Bywałam na wątku tu na dogo gdzie dziewczyna prosiła o pomoc dla Matki z dwójką dziećmi, psem i chyba kotkiem. Ludzie pomogli. Myślę ze jak się napisze że dziewczyna ma Psa na Dt i nie ma kasy to znajdą się osoby chętne do pomocy. Moze watro spróbować na pewno duzym odciążenien dla Niej bylaby choc karma dla Jej stada (3 duże psy, 4 koty) - właśnie kończą worek:(, no i pomoc dla tej nieszczesnej Malej, ktorej nie ma nawet jak uczyc siusiania na zewnątrz, zeby czegos nie zlapala-niezaszczepiona. a parwo moga nawet na łapach psy Pauliny przynieśc, tak teraz cieplo i wilgotno:( Quote
rescal Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Lolalola napisał(a):prosze przekazac Paulinie zeby sie trzymala !!karta musi sie odwrocic w koncu na dobre,biedna Paula i biedny szczeniorek:placz::placz::placz::placz: oki, a teraz chodz na wątek suni http://www.dogomania.pl/threads/195074-5-tygodniowa-sunia-sama-w-klatce-po-chomiku-maDT-szukamyDS?p=15746708#post15746708 podbijajmy, niech wiecej ludzi ją zobaczy Quote
Necia_86 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Komu w końcu mam przelać pieniążki? Paulinie czy Rescal?:) Poproszę o właściwy numer konta na priv :) Quote
rescal Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Necia_86 napisał(a):Komu w końcu mam przelać pieniążki? Paulinie czy Rescal?:) Poproszę o właściwy numer konta na priv :) na Kubulca - do mnie:) juz wysylam. DZIEKI!!! a tu jest watek suni Pauliny, gdybys chciala szczeniorka wesprzec:), na sunie Pauliny - konto Pauliny http://www.dogomania.pl/threads/1950...8#post15746708 Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Poprawny link do wątku Dorotki, suni ktora jest u Pauliny! http://www.dogomania.pl/threads/195074-5-tygodniowa-sunia-sama-w-klatce-po-chomiku-maDT-szukamyDS Quote
Necia_86 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ok, a komu bardziej potrzebne? Mam do przelanie 100zł, mogę całość na Kubę, albo tego Paulinki, albo po połowie...Doradzcie;) Quote
Lolalola Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Necia_86 napisał(a):ok, a komu bardziej potrzebne? Mam do przelanie 100zł, mogę całość na Kubę, albo tego Paulinki, albo po połowie...Doradzcie;) moze by sie ciotki nie obrazily gdybys podzielila to na 2.............boje sie,ze skoro Paulina jest w takiej tragicznej sytuacji to mala moze wyladowac w schronie a wtedy po niej............ja tez postaram sie wyskrobac chociaz 10 zl! Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Necia_86 napisał(a):ok, a komu bardziej potrzebne? Mam do przelanie 100zł, mogę całość na Kubę, albo tego Paulinki, albo po połowie...Doradzcie;) To musi byc Twoja decyzja :) Quote
Lolalola Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 :razz::razz:kurcze wpadlam na rabniety pomysl:evil_lol:czy moglabym prosic o adres domowy Pauliny.............chce cos wyslac:) Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Lolalola napisał(a)::razz::razz:kurcze wpadlam na rabniety pomysl:evil_lol:czy moglabym prosic o adres domowy Pauliny.............chce cos wyslac:) To moze bys sie pochwalila co to za pomysl??? :D Quote
Lolalola Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 no bo ja ............tu posiadam jakies pl pieniadze i ja je wloze do koperty i wysle,tak to tylko leza;)......juz tak robilam z 10 razy:) nie jest tego duzo ,zaraz poszukam ,chyba jakies 20 zl.........ale zawsze cos:) Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Lolalola napisał(a):no bo ja ............tu posiadam jakies pl pieniadze i ja je wloze do koperty i wysle,tak to tylko leza;)......juz tak robilam z 10 razy:) nie jest tego duzo ,zaraz poszukam ,chyba jakies 20 zl.........ale zawsze cos:) Tylko zapakuj tak, aby nie prześwitów nie było :) ja tez tak kiedyś robiłam jak bardzo uparta osoba nie chciała mi podac numeru konta :D Quote
1986rybka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Lolalola napisał(a):no bo ja ............tu posiadam jakies pl pieniadze i ja je wloze do koperty i wysle,tak to tylko leza;)......juz tak robilam z 10 razy:) nie jest tego duzo ,zaraz poszukam ,chyba jakies 20 zl.........ale zawsze cos:) wysłałam ;) Quote
Lolalola Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 dzieki:) jutro wysle,bez zadnych przeswitow Obraczus:)rozmawiasz z mistrzem;)HEHEHEHE Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Lolalola napisał(a):dzieki:) jutro wysle,bez zadnych przeswitow Obraczus:)rozmawiasz z mistrzem;)HEHEHEHE Heheh domyslam sie, ale dla swojego spokojnego sumienia wolalam napisac :D Quote
rescal Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 necia_86 napisał(a):przelałam po 50 na oba pieski;) dzię-kuu-je-myyy:loveu: Lolalola, niezły patent:razz: Quote
Recommended Posts