Lolalola Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 cioteczki ja dla usprawiedliwienia sie,pisze,ze moja deklaracja pojdzie niestety w grudniu,bedzie za 2 mce,wybaczcie,ale ja juz nie wydalam na prowizje a co chwila jakis pies dochodzi:(prowizja wiecej kosztuje niz wynosi deklaracja wiec.......musze tak zrobic. Quote
rescal Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 a ja z kolei bije sie w piersi i obiecuje ze do jutra pierwsza strona bedzie pieknie uzupelniona dogo odpukac smiga mi juz jak rakieta:) Quote
katarzyna09 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 rescal napisał(a):a ja z kolei bije sie w piersi i obiecuje ze do jutra pierwsza strona bedzie pieknie uzupelniona dogo odpukac smiga mi juz jak rakieta:)Mi tez juz smiga.Ale...-pół godziny walczylam,aby sie tu dostac... Quote
P78 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 rescal, czyzbys miala skrzynke znowu zapchana!? :) Ktoz do Ciebie tyle pisze??? :) Tak, ja musze tez ogarnac ile kasy mam w koncu, po przelaniu na hotelik... U mnie nic nie smiga ok :), wiec jakby co to dam rozliczenie jutro rescal, na popijawie i ona wpisze :) W piatek moge nie byc na Dogo, hehehe :) Quote
Lolalola Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 zazdroszcze Wam spotkania;)bardzo chetnie bym sie stawila...........no ale coz,pomarzyc mozna:/ wypijcie browara i za ciotke Lolke;) Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 uuuuuuuuuuuuuuu... cisz nieslychana,chyba ciotki juz rzadza po knajpach;) ciekawa jestem jak sie czujesz Kochany?? Quote
rescal Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Kubiś pojechal wlasnie do lecznicy - Pani Joanna ma problem z 'puszczeniem' kroplowki, mimo wenflonu. Niestety nadal nic nie chce jeść - od soboty, wtedy gdy byly pierwsze wymioty - trzyma sie przy zyciu dzieki tym kroplowkom. Dobrze ze pije i siusia Jesli lekarz uzna ze juz mozna to zrobią mu badanie przewodu pokarmowego z kontrastem - po zwroceniu przez niego tych pestek i sznurka obawiamy sie ze jeszcze cos w nim siedzi, i stad brak apetytu. duzo mniej kaszle, ale moze po prostu nie ma juz siły... przestalo mu też śmierdzieć z paszczy tzn od paru dni śmierdzi duzo duzo mniej. a ja przegladam wątek i zaraz wszystko bedzie na 1 stronie! Quote
Lolalola Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 kochane biedactwo,zacznij jesc Kubulku,Boze ratunku............. Quote
obraczus87 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Biedny Kubula. Musisz zaczac walczyc chlopaku. Zacznij jeść :-( inaczej nie dasz rady sie obronić! Jeju jak sobie pomysle co on przeżywał w tym swoim poprzednim "domu" to mnie krew zalewa :( Quote
rescal Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 szkoda go strasznie:( zrobilam zestawienie wplywow i wydatkow na 1 stronie, jesli kogos pominelam to bardzo przepraszam, roilam to na bazie wpisow na forum, jak wpadnie Paulina to jeszcze zerknie czy wszytsko jest ok Kuba jest na minusie 143 zlote, i pewnie bedzie to wyzsza kwota - ze wzgledu na kontynuowane leczenie. Kto jeszcze moze wesprzec grosikiem Kubula? obraczus, zrobimy razem bazarek tak jak sie namawialysmy na PW? (cel wspolny dla Kuby i Skarbusia). jesli tak to mzoe poprosze maila, to zrobie fotki i Ci wyślę:) kto jeszcze zrobi bazarek? na pierwszej stronie zebralam deklaracje bazarkowe tez;P taki ze mnie windykator;P Quote
rescal Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Kuba został tylko wymacany na wszystkie strony, wet nie zdecydowal sie na badanie kontrastem, bo mogloby to zle na Kube wplynac, jest za słaby Pocieszajace jest to ze nie napina sie podczas badania, tzn ze chyba nic go nie boli.. Wenflon wkluty w inne miejsce, Pani Joanna ma jeszcze kupić dania dla niemowlat i karmic strzykawką prosto do pysia generalnie Kuba reaguje na ludzi, chodzi, cieszy sie jak go glaszcze Quote
rescal Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 wiesci sprzed chwili - zjadł troche mięsa:):) umowilam sie z Panią Joanną - bedzie jutro w Warszawie - ze przekaże karme recovery (4 puszki) i convalescence (4puszki) + RC Hepatic (2 puszki) dla Kuby. No musi z tym jedzeniem zaskoczyc, nie ma innej opcji:) po 7 dniowej glodowce trzeba uważac Quote
UBOCZE Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Nic już nie piszę, żeby nie zapeszyć. Ale za każdym razem, gdy wyświetla się na końcu wątku - rescal, zaglądam z drżeniem i nadzieją... Quote
Luzia Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Na razie zaznaczam, po powrocie ze Stalowej Woli wrzucę parę zdjęć psiaka. Quote
P78 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 czesc ... rescal, nie wybacze Ci:evil_lol:, zes mnie opusciala na Zlociku, ktorego bylam pomyslodawca :) Dopiero wstalam, a kaca mam, ze loooo jezu :) Ciesze sie, ze Kubulina zjada... Nasze slonko!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
P78 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 UBOCZE napisał(a):Nic już nie piszę, żeby nie zapeszyć. Ale za każdym razem, gdy wyświetla się na końcu wątku - rescal, zaglądam z drżeniem i nadzieją... Ubocze, Ty nam tu nie drzyj :lol: tylko wskakuj na watek ZAWSZE :lol: Potrzeba nam wsparcia ... Ja juz malo nie osiwialam z tym naszym Kubulinem :) Co dzien inna "nowinka", ech... Bidul nasz:shake: Quote
UBOCZE Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Paulina78 napisał(a):Ubocze, Ty nam tu nie drzyj :lol: tylko wskakuj na watek ZAWSZE :lol: Potrzeba nam wsparcia ... Ja juz malo nie osiwialam z tym naszym Kubulinem :) Co dzien inna "nowinka", ech... Bidul nasz:shake: Już Paulina poprawiam się i obiecuję, że nie będę drżał...:lol: A gdy ten wspaniały pies dojdzie do dobrej formy, to już wszystko będzie OK...;) Quote
rescal Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 ale ja MUSZĘ dzielic sie z Wami tymi nowinami, bo pękne inaczej:p i dopiero bedzie. w najblizszym moim otoczeniu temat Kuby nie budzi zainteresowania:oops: wiem, ze codziennie jest inaczej, moze ja niepotrzebnie dzwonie i wypytuje o byle zmiane, ale no kurcze chory jest i martwie sie. sory, za te zwroty akcji, sama wolalabym pisac, ze jest super, no ale coż.pisze to co uslysze przez telefon Paulina, oj wybacz no, wybacz, sila wyższa nastąpila, super ze dobrze sie bawiliście:) Luzia&Funia, super ze beda nowe fotki, Ty tez działasz tam w tym hoteliku, tak jak Kasia? Quote
Bonsai Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A z bardziej przyziemnych rzeczy, jak tam finanse Kuby? Leczenie kosztuje, czy czasem nie jest już na minusie chłopak? Quote
kaskadaffik Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ja bedę jutro w pracy to nakręcę Kubusia, a teraz śpi. Zjadł mięsko z żeberek troszkę i chodzi za Asią krok w krok :) Quote
rescal Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Bonsai napisał(a):A z bardziej przyziemnych rzeczy, jak tam finanse Kuby? Leczenie kosztuje, czy czasem nie jest już na minusie chłopak? na pierwszej stronie jest juz pelne rozliczenie. jakby cos sie nie zgadzalo, to prosze krzyczec; Paulina, tez zerknij jak Cie troche glowa przestanie bolec;) Quote
UBOCZE Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 rescal napisał(a):ale ja MUSZĘ dzielic sie z Wami tymi nowinami, bo pękne inaczej:p i dopiero bedzie. wiem, ze codziennie jest inaczej, moze ja niepotrzebnie dzwonie i wypytuje o byle zmiane, ale no kurcze chory jest i martwie sie. sory, za te zwroty akcji, sama wolalabym pisac, ze jest super, no ale coż.pisze to co uslysze przez telefon Dziel się jak najczęściej... Im częściej, tym, lepiej - jeśli tylko cokolwiek nowego wiadomo... Quote
.blueberry. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Dziewczyny przepraszam za offa ale błagam zajrzyjcie :( http://www.dogomania.pl/threads/196285-Dlaczego-mi-to-zrobiłaś....-GIGANT-Żywiec Quote
Luzia Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 rescal napisał(a):Luzia&Funia, super ze beda nowe fotki, Ty tez działasz tam w tym hoteliku, tak jak Kasia? Nie działam ;) Byłam po prostu w odwiedzinach u psiaków :p Quote
Recommended Posts