Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, że będzie miał ciepełko:))

Rozumiem, że opowiedziałaś o jego wszystkich problemach i ta Kobieta nie widzi w tym przeszkód. Nie byłoby dobrze, gdyby znowu musiał szukać domku:(

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Kubus -nasza rybka...:-D

Pijesz do tego, że rescal napisała, że ma skrzela chore :) Hehe, biedna rescal już wariacji :) dostaje z tym całym bałaganem i pewnie stąd bład, aczkolwiek skoro przebywał u Rybki, to cholera wie :D

Posted

Dzieki wszystkim za wsparcie:)
Pani o wszystkim wie - swoich suczek jest pewna, sa bardzo przyjacielskie - ale gdyby cos sie dzialo to ma dla niego wygospodarowac ogrzewany boks; jakos inaczej psy porozmieszcza. Powiedziala mi ze jak juz sie decyduje to zrobi tak zeby bylo dobrze...bo tez obawialam sie tej odleglosci i ew. powrotu

ja mam nadzieje ze - jesli z suniami sie dogada - to ich towarzystwo dobrze na niego wplynie, zawsze w psim stadzie raźniej

Posted

Super! Dzieki!!!:multi::multi::multi:
Patrzylam na kontko Kubulinowe i mam w tej chwili dokladnie 445 zl, czyli jest juz hotelik, bez 5 zl :evil_lol: Lalalola rzucila grosikiem takze :loveu: i dziekuje bardzo kubulinowo :)
Ze ten czort nie wie co dla Niego robimy :)!

rescal kiedy tam sie placi???
... i co z zarelkiem, tez dopytaj, bo skoro Pani sama gotuje, to moze przeslac tam jakis wor ryzu :)? czy jak...? Dopytaj ;)

Posted

Paulinka, kochana! jak dobrze ze tutaj czuwasz nad wszystkim:)
ja pozycze od kumpla kasa (tzn juz to zrobilam) i zrobie przelew - czekam na nr konta hoteliku, mialam dostac sms od wlascicielki i nic na razie. zaraz sie Jej przypomne.

a pozniej poprosze Cie o przelanie kaski
no i za niecale 2 tgodnie bedzie mozna zajac sie zębami Kuby - bo to tez wazne

Posted

Ja już nic nie mówię, nie zapeszam :), ale należy nam się spooory browar za te nerwy, za poświęcenie itd... :)
Ale tak w ogóle, to często zastanawia mnie to, że ta Dogomania taka bezpłciowa i biadoląca :) Na każdym forum są spotkania... Może wymyslimy cos takiego :)?
Może warto się bliżej poznać :)? Zaczynamy ::) od tego wątku :)?

Posted

Napisałam wczoraj wątek zapoznawczy :), ale nie wiem czy ktoś się odzewie :)
JAK TAM NASZ KUBULINA:)??? Ciekawe czy już dojechał czy jedzie ... Rybko, opowiedz!!!

Posted

Paulina78 napisał(a):
Napisałam wczoraj wątek zapoznawczy :), ale nie wiem czy ktoś się odzewie :)
JAK TAM NASZ KUBULINA:)??? Ciekawe czy już dojechał czy jedzie ... Rybko, opowiedz!!!

Kubul wyjechał ode mnie jakoś przed 10 rano, czyli zapewne jest już na miejscu ;) Rescal musi się wypowiedzieć, bo ja nic więcej nie wiem..
strasznie cicho bez niego ;)

Posted

Dzisiejszy dzien, mam nadzieje, ze jest dobry dla dwoch naszych bohaterow :)

Przez sekunde gadalam z rescal, podobno warunki sa tam super i pies jak na razie ok - na wiecej wiesci czekam ogrrrrroooomnie zniecierpliwiona. Rescal zadzwoni do mnie wieczorem :) Nie wiem czy ma neta, wiec jak nie ma to ja Wam napisze :)!

A co drugiego psa "konfliktu" Mieszka, dzis pojechal do DT w Halinowie - o co byl spor... Na szczescie, bo gadalam z Abra przed sekunda, (sa obecnie u Pani Ewy wraz z SBD) Mieszko jakos dobrze dogaduje sie z Blackim tymczasowiczem... Na razie sa na spacerze - jak bedzie dym to Mieszko moze wrocic do hoteliku...

Widac "nasz facet" Kubulina ma wiecej testosteronu niz myslalysmy :) Toz to po prostu facet z jajami i co mu tam inny bedzie "trul" :D, jak on jeszcze chlop w sile wieku
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: