Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kubuniu :-(:-(:-(:-(:-( [***] ale teraz juz nic Cie nie boli. Jakie to szczescie ze ostatnie tygodnie życia byłeś kochany przez tak wiele osób.

Rescal - dzięki wielkie za to, ze postanowilas poprawic życie Kubie...

Wielkie podziekowania dla kaskadaffik, Pani Joanny i dla wszystkich ktorzy opiekowali sie Kubuliną...

Dziekuję...

Kubula spoglądaj tam na nas..i na te wszystkie bidy...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to teraz umarlam:(i ja:(
tak mi potwornie smutno i lzy jak krowy leca:(
kiedy zaznales w koncu milosci juz nie ma Cie z nami:(
chce mi sie wycccccccccccccccccccccccccc,zasrany swiat:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

Wczoraj jeszcze do mnie nie docierało, ze to jednak już teraz, że to się wydarzyło. A jednak:(

Liczyłam, tak jak wszyscy, że przed Kubusiem chociaż kilka miesięcy życia - w cieple, spokoju, w miejscu gdzie był kochany....

Przegraliśmy walkę z chorobą, ale wygraliśmy dobry koniec życia dla Kuby. Wyłącznie dzięki Waszej nieocenionej pomocy mogliśmy zapewnić Kubusiowi tak dobre warunki na ostatnie jak się okazało tygodnie życia.
Poznałam mnóstwo wspaniałych Osób, którym nigdy nie zapomnę tego jak bardzo się zaangażowali. Nie wiem jak Wam Wszystkim dziękować.

Ponieważ ze zbiórki na Kubusia pozostaną fundusze (około 100-150 zł, w poniedziałek dostane pełne rozliczenie z Hotelu) bardzo proszę ofiarodawców o zastanowienie się, co z nimi zrobić. Jeżeli ktoś życzy sobie zwrotu lub przekazania swojej wpłaty na konkretne cele - proszę o wiadomość (choć w sumie nie wiem w jaki sposób te środki podzielić..)

Ze swojej strony miałabym nieśmiała prośbę o pomoc dla kolejnego zapomnianego ONka, który nie ma nic - oprócz zadłużenia w Hotelu (właściwie powinien opuścić hotel, był na pobycie czasowym), nie ma deklaracji, nie ma ogłoszeń. Tak jak Kuba pewnie miał niełatwe życie, ale Kuba zgromadzil przy sobie wiele osób, które Mu pomagały, a Baltazar jakoś zaginął w ogromie nieszczęścia na Dogo.
Może środki pozostałe "w spadku" po Kubulu przekażemy na pomoc Baltazarowi?
Może Ktoś zdecyduje się przenieść swoją deklarację na tego biedaka? To byłby najlepszy ostatni prezent jaki moglibyśmy Kubie zrobić - pomóc psiakowi tak samo skrzywdzonemu przez los. Co o tym sadzicie?

http://www.dogomania.pl/threads/194062-ONek-BALTAZAR-nie-ma-czasu-%28-PROSZE-WSZYSTKICH-ZNAJOMYCH-ZAJRZYJCIE-POMOZCIE!/page5

Posted

Paulina78 napisał(a):
... trzeba wiedziec, ze moze nastapic to czego sie boimy i czego nie chcemy... Najgorsze sa teraz te godziny... rescal dzwon... jakby co..., ech ku..a :-(
... nic juz nie mozemy zrobic..., oby tylko nie cierpial, to najwazniejsze...

rescal, tych malenkich pieskow w Stanislawowie, jest 3... (nie tylko sunia...) spia w rowie, wtulaja sie w siebie, bo jest koszmarnie zimno, a one malenkie... dobija mnie ten swiat... :( ta polska... :(

a co z tymi pieskami?przepraszam ze tu pytam na watnku Kubusia ale mnie zaintrygowaly spadl snieg jest zimno i tak myle o nych

Posted

Kochani, bardzo prosze w Imieniu Baltazara o przekazanie Waszych pieniazkow, tej reszty, ktora zostala na tego cudownego ONka... Pies jest mi bliski, choc osobiscie JESZCZE Go nie widzialam... Lezal polamany w rowie, w Minsku... Jakies dzieci Go dokarmialy... Moja kolezanka walczaca z wiatrakami w tym calym bezdusznym miescie, uratowala pieska... Trafil na leczenie pod Sfore, teraz jest w hoteliku... Dzis dowiedzialam sie, ze jest na minusie ponad 500 zl!!! Na dodatek chyba konczy sie jego czas hotelowania... Zwracam sie z ogromna prosba POMOCY dla Baltazara... :( Ten jest starszym i chorum psem... nikomu niepotrzebnym pieknym rasowym ONkiem...

Co do pieskow z rowu..., jutro z Abra mamy zamiar je zlapac, ale NIE MAMY DOKAD ICH ZAWIEZC!!! Jezeli macie jakis pomysl prosze dzwoncie!!! 668 590 569 Paulina

Posted

Wiadomość o Kubulku mnie zamurowała. Ryczę:-((((( Brak mi słów, aby napisać jak się czuję.
Dlaczego ten świat jest tak okrutny?, dlaczego Ludzie są tak podli?

Dziewczyny byłyście dla niego kimś wyjątkowym. Gdyby nie Wy nie znałby co znaczy miłość i szacunek.
Ukłony dla was

Posted

Żegnaj Kubusiu
[*].
Mam nadzieję, że zapamiętasz to iż są na świecie dobrzy ludzie, choć tak krótko dane było ci to odczuwać. Przepraszam za to jaki los został ci zgotowany przez człowieka
:placz: :-(

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Kubuniu minął dzionek bez Ciebie... nie musiałam Ci machać przed noskiem, żebyś wyszedł... śpij słonko i pamiętaj tylko ostatni miesiąc życia (*) (*) (*)

To dla Kubusia bardzo długo, bo na pewno nigdy wcześniej nikt tak bardzo o niego się nie troszczył. Tuż przed śmiercią poczuł się ważny, czyli taki, o którego warto walczyć.
Teraz na pewno Kubusiowi jest lepiej niż nam...

A Tobie, kaskadaffik, za ten ostatni czas Kubusia, wspaniałą nad nim opiekę i troskę - Bardzo Dziękuję!

Posted

EVA2406 napisał(a):
Czy to przypadkiem nie Baltazarek był dzisiaj w tv?
.

Tak, a ja p.i.p.a. nie wiedzialam :(
Kubulenku, taki Twoj "brat" tez potrzebuje pomocy :( Tez ma chyba 12 lat, z 10 to na bank...

Necia, Rybka wejdzcie prosze na watek Baltka...:-( Niech nasza wspolna znajomosc przez los Kubuliny pomoze kolejnej sierocie... Podbny los tego ONka... Porzucony, polamany, chory, ledwo zywy lezal w rowie... Teraz nie ma grosza przy swej psiej duszy :(

Posted

ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Kubalku nie moge sobie Ciebie wydarowac biedaczku..................caly czas mysle i nie moge sie pogodzic,nie tak to mialo wygladac teraz kiedy wyzwolono Cie od kata:(
wyjeeeeeeeeeeeeeeeeee:placz::placz: