P78 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 W 1001 poscie Kubulinowym wpisuje sie ... ciotka Paulina :)! Powrocilam za pozyczone pieniazki do swiata neta :), nie wiem na jak dlugo, ale skoro na razie jestem, to chcialam WAM ogromnie podziekowac za POMOC!!!:loveu: Chyba nigdy w zyciu jeszcze nie spotkalam sie z taka pomoca, z taka iloscia wrazliwych osob... I znowu becze...;) To naprawde cudowne, ze pomagacie mi w mojej koszmarnej sytuacji... Moje stadko jest obstawione zarelkiem, Abra to nawet na rzeznie napadla :), bo przywiozla mi z 25 kg surowych scinkow i gotowalam to 3 godziny :), zapchalam caly zamrazalnik :) Brak mi slow, zeby podziekowac za wszystkie telefony,smsy, paczuchy z zarciem dla mojego "zoo" i inne cieple dowody, ze o mnie nie zapomnieliscie... Dalam na Kubuline rysunek na bazarek, ale nie wiem czy dobrze wyjdzie w necie - rescal jak to wyglada :)? Aha i bede zakladala bazarek, z ktorego 5% bedzie szlo na Psiego Aniola, i troszke bym chciala na Kubuline... To beda ubranka dla psiakow, tylko musze to jakos ogarnac regulaminowo jak moge to wstawic na Dogo, bo czesc kasy bedzie musiala wrocic do producenta ubranek... Nie wiem jak to "ugryzc"... Ufff, dobrze byc z WAMI!!! :loveu: Quote
kaskadaffik Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Kubuniu dzisiaj mnie zaskoczył, miał szybsze przebiegi niż wcześniej, pochodził pochodził bez chwiania się :) i zjadł sam nawet troszkę puszki :) Oby sie tak utrzymywało :) Quote
rescal Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 oby tak dalej:) mam nadzieje, ze nowa dostawa puszek doszla?:) wiem ze Kubuś nie obrazi sie, jesli poprosze o pomoc w znalezieniu domu dla malenstwa uratowanego z kieleckiej mordowni. Zajrzyjcie, moze znacie kogos kto marzy o takiej kompaktowej suni:) http://www.dogomania.pl/threads/196999-Male%C5%84ka-%C5%BBabka-z-kieleckiej-mordowni-Dyminy-szuka-najlepszego-domu! Quote
obraczus87 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Czesc Paulina :) Kubula ciesze sie ze sam ladnie zjadles :) Quote
P78 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 rescal doszla Twoja paczuszka do mnie :) Dziekuje!!!:loveu: Aha, i Lalalola sie spisala :) doszla karteczka switeczna z wkladka :) dziekuje :) Agnieszka Johan... - oj trudny ten Twoj nick :) tez wszystko doszlo, jak pisalam smsem :) OGROMNE DZIEKI :loveu::loveu::loveu:! Ogony rozmerdane, i mordki rozmruczane zajadaja :) Co u Kubuliny dzis...??? Quote
Lolalola Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 wreSzcie jakies super wiesci:)super,ze kartka doszla,wszystkie podarki,ze Paulina wrocila no i ze Kubulka sie nie chwial i je:) wszystko SUPEJJJJJJJJJJJJJ;) Quote
wiolabiszop Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Zapisuję przeczytam jak będe miała chwilke wolna .:)) Quote
kaskadaffik Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 No dzisiaj tak sobie, byli u weta, ale nie zdążyłam już się z nimi spotkać, minęliśmy się, ale nie było pogorszenia żadnego :)noi Kubuś jak narazie nie kładzie sie jak wychodzi tylko drypci :) ZAPRASZAM: http://www.dogomania.pl/threads/1969...i-SZELKI-05.12 Quote
Alexandra29 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Paulinka dobra duszyczka wróciła i nasz Kubula ma się ciupkę lepiej. Cieszę się! Parę groszy wrzucę na początku miesiaca Quote
obraczus87 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 To dobrze ze chlopaczyna ma sie lepiej :) Quote
Lolalola Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kubulku a w dniu dzisiejszym jak sie czujesz??????ciocia sie martwi;) Quote
rescal Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 niestety - tak jak Pan Joanna powiedzila kiedys - z Kuba jest tak ze jednago dnia troszke lepiej, to drugiego duzo gorzej. Po tym radosnym dni gdy sam jadl nastapilo pogorszenie. Wczoraj dostal leki przeciwbolowe, bo widac bylo ze cierpi, i wykrztuśne - kaszel znow sie pojawil. Jest znoszony po schodach, bo nie daje rady chodzic. Nie jest dobrze, dzis tez pojedzie do weta na zastrzyk przeciwbolowy (nie moze dostawac tabletek ze wzgledu na watrobe, zastrzyki sa troche bepiecznejsze, no i skuteczniejsze). Generalnie jest bardzo źle - pierwszy raz dokladnie tak powiedziala mi Pani Joanna, i jak juz Ona uwaza ze jest źle to znaczy ze jest:( Kuba wypluwa jedzenie podawane prosto do pysia strzykawką, odwraca sie, nie chce przełykać:( Quote
Lolalola Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Caly czas sie boje tu zagladac i ................mam racje:(:( kubulku tak mi przykro,caly czas mialam nadzieje,ze dobre kilka latek przed toba:(strasznie mi sie serce sciska:( Quote
P78 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 ... trzeba wiedziec, ze moze nastapic to czego sie boimy i czego nie chcemy... Najgorsze sa teraz te godziny... rescal dzwon... jakby co..., ech ku..a :-( ... nic juz nie mozemy zrobic..., oby tylko nie cierpial, to najwazniejsze... rescal, tych malenkich pieskow w Stanislawowie, jest 3... (nie tylko sunia...) spia w rowie, wtulaja sie w siebie, bo jest koszmarnie zimno, a one malenkie... dobija mnie ten swiat... :( ta polska... :( Quote
rescal Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Kuba pojechal na cito do lecznicy, zastrzyk p-bolowy mial byc dopiero wieczorem, ale pojawily sie problemy z oddychaniem, brak reakcji, ogolnie - ostre pogorszenie. Teraz sa w drodze do weta, beda mnie informowac na bieżaco. jest mi strasznie przykro:( i boje sie o naszego Kubusia:( Quote
lika1771 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 O matko,Kubus trzymaj sie walcz piesku bo warto....... Quote
P78 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 nie wiem nawet co mam napisac... :( ... to nie wrozy dobrze... eeee, juz nawet nic nie napisze... co mam teraz w glowie :( Quote
Vasco Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kubuniu..... bardzo się boję o Ciebie.... obyś nie cierpiał :( Quote
bela51 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Zmrozil mnie juz tytuł watku. Bardzo sie boje, oby mu sie udało pokonac kryzys. Quote
Lu_Gosiak Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kubusiu tyle osob o Tobie mysli - walcz psiaku.....teraz kiedy dopiero zaczales zyc normalnie:( Quote
Recommended Posts