Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Jutro wezmę aparat, to znowu nakręcę Bidusia Kubusia...

Kasiu, a są moze jakies znaczace zmiany? czy dalej taki slaby?
kurcze, za dlugo to trwa:(

Posted

Ja nie chcę tutaj wprowadzać grobowej atmosfery, dlatego mało piszę wogóle, bo nie napiszę, że jest super, Kubuś jest zdrowy, silny i biega jak szczeniaczek, niestety.....
Kuba jest bardzo chory, bardzo słaby, chodzi na trzęsących się nóżkach... Przykro mi, ale ja tylko siadam koło niego i się tulimy, bo inaczej nie potrafimy mu pomóc, a wet robi co należy...
Pozostaje tylko nadzieja....

Posted

strasznie mi przykro to czytac..........cale zycie psiak mial okropne i teraz kiedy moglby sie nacieszyc miloscia od czlowieka,zyc i szalec musi cierpiec i poprawy nie widac,kaskadaffik jestescie boscy i ciesze sie,ze tak sie Kubulka ma kto opiekowac.............

Posted

wet zaleca kontrolne badania krwi zrobic za 2 tygodnie, teraz gdy Kuba jest na lekach wyniki nie beda wiarygodne
Z Kubusiem jest tak ze jednego dnia jest lepiej (np dzis zjadl sam cala puszke conva) a innego troche gorzej

Posted

[video=youtube;2GYBSdoRp0s]http://www.youtube.com/watch?v=2GYBSdoRp0s[/video]

Proszę biedny Kubuś, tutaj na filmiku wygląda lepiej niż na żywo wierzcie mi. A dzisiaj i wczoraj zaczęły mu siadać troszkę nóżki tylnie, miejmy nadzieję, że to tylko chwilowe, bo u nas wilgoć ...