Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na konto Kubusia wpłynęlo wsparcie na leczenie - 150 złotych z Kundelkowej Skarpety, dzieki, dzieki, dzieki!:)
gdyby nowe dogomaniaczki (tak jak ja;)) nie wiedzialy o co kaman z tą Skarpetą to tu jest wątek, warto sie przyłączyć:)
http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB!/page310

Dotarla tez wplata 50 zł od Neci - Kubuś przybija piątkę:)

po ostatnich wyliczeniach wychodzi, ze po opłaceniu weta z zeszłego tygodnia
Kuba jest na plusie 187 zł - jesli nie bedzie dalszych wydatkow na leczenie to bedzie ta kwota dołożona do oplat za hotelik za grudzien. DZIĘKUJEMY!!!

Posted

Jako przedstawicielka Kundelkowej Skarbonki bardzo się ciesze, że mogliśmy pomóć Kubusiowi w opłaceniu leczenia :loveu::loveu::loveu: trzeba walczyc o psiaki, które pragną żyć :)

Oczywiście zapraszam na watek Kundelkowej! Ciagle poszukujemy nowych deklarowiczów oraz ludzi, którzy jednorazowo wpłaca grosiki!

-------------------------------------------------------------------------------

Kubulku mizianko dla Ciebie! :loveu:

Przypomne, że Kuba nie ma kompletu stałych deklaracji, tak więc musimy postarać się o stałe bądź jednorazowe deklaracje!

Posted

rescal napisał(a):
na pewno duzym odciążenien dla Niej bylaby choc karma dla Jej stada (3 duże psy, 4 koty) - właśnie kończą worek:(, no i pomoc dla tej nieszczesnej Malej, ktorej nie ma nawet jak uczyc siusiania na zewnątrz, zeby czegos nie zlapala-niezaszczepiona. a parwo moga nawet na łapach psy Pauliny przynieśc, tak teraz cieplo i wilgotno:(

Jutro będę zamawiała karmę dla mojej suni, mogę wziać też dla Pauliny, tylko proszę o informację, jaką i adres, na który mam to dostarczyć, a i mogę sfinansować szczepienie tego szczeniorka- dajcie mi namiary na Paulinę to się jakoś z nią skontaktuję...:)

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Jutro będę zamawiała karmę dla mojej suni, mogę wziać też dla Pauliny, tylko proszę o informację, jaką i adres, na który mam to dostarczyć, a i mogę sfinansować szczepienie tego szczeniorka- dajcie mi namiary na Paulinę to się jakoś z nią skontaktuję...:)

Wyslalam PW
Kochana jestes:)

Posted

Kubyś jest bardzo słaby, Asia go karmi z łyżeczki karmą którą dostał Kubuś, je bardzo mało i powoli, ale sam wychodzi na zewnątrz :) Pochodzi, potrupta i kładzie się w trawie , jest słaby. Chwilę leżymy i zapięty na smycz wstaje ładnie i wraca do domku :)

Posted

bela51 napisał(a):
Nie sledzilam dokladnie watku. Kasiu, napisz co mu jest ?

ja nie Kasia, ale odpowiem;)
ostra niewydolność wątroby i trzustki

nadal bez wyrażnych zmian - trzeba troche zmuszac do jedzenia..

Posted

Kubuś jest bardzo słaby, wychodzi co prawda sam na zewnątrz, ale pochodzi 5 minut i kładzie się i tak leży w trawce, sam nie wstanie jak się mu pokazuje, tylko na smycz zapinamy i wtedy się podnosi(sam) i idzie za smycza do domu ale z jedzeniem napewno jest lepiej, bo już nie wypluwa ...

Posted

najwazniejsze, ze z tym jedzeniem jego jest coraz lepiej, nie są to duze zmiany ale są:)
Pani Joanna mowila mi tez, ze z hasiorką, z ktora wczesniej troche pokazywali sobie ząbki - teraz śpią na jednym posłaniu, wtulone w siebie - mam obiecane zdjęcia;)
no i siusiu dzis bylo juz "po samczemu", a nie jak wczesniej 'po damsku', co swiadczy tez chyba o tym ze jest troszke lepiej
Pani Joanna dopyta, kiedy warto zrobic badania kontrolne - teraz Kuba dostaje leki na wątrobę
jutro dokupie rc conva i hepetic i wysle pocztexem do hoteliku
wczoraj i przedwczoraj mial wyoką temperature - dostał czopki na zbicie, i dzis juz jest lepiej
w przyszlym tygodniu wet zdecyduje czy robic to badanie z kontrastem
czeka nas jednak lecznie (a jesli bedzie DUZO lepiej to szczepienia) dlatego bardzo proszę o wsparcie - obecnie mamy na hotelik za grudzien(250 z deklaracji stalych, 187 ze zbiorki) a na leczenie - ZUPELNIE NIC:(
Kubuś nadal potrzebuje naszej opieki

Posted

Kurcze już tak długo to trwa i rewelacyjnej poprawy nie ma. Te gorączki są niebezpieczne:-( Cholercia. Trzustka i wątroba to bardzo poważne sprawy, jeśli jest tak napradę to nie widzę tego dobrze:-( Na początku miesiąca prześlę parę groszy