Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tym razem z prośba o pomoc dla innego pieska, ktory jest na DT u Pauliny - naszej Pauliny, ktora tak zabiegala o każda zlotowke dla Kubula, nawet wiersze pisala;)
Paulina ma odłączony net i telefon; jest w finansowej doopie, nie ma na szczepienia i karmę dla szczeniorka
http://www.dogomania.pl/threads/195074-5-tygodniowa-sunia-sama-w-klatce-po-chomiku-maDT-szukamyDS?p=15746708#post15746708

sunie trzeba zaszczepic, bo pora zeby zaczela wychodzic na dwor, nauka czystości, chodzenia na smyczy itp. Pomozmy suni Pauliny!

Posted

rescal napisał(a):
Tym razem z prośba o pomoc dla innego pieska, ktory jest na DT u Pauliny - naszej Pauliny, ktora tak zabiegala o każda zlotowke dla Kubula, nawet wiersze pisala;)
Paulina ma odłączony net i telefon; jest w finansowej doopie, nie ma na szczepienia i karmę dla szczeniorka
http://www.dogomania.pl/threads/195074-5-tygodniowa-sunia-sama-w-klatce-po-chomiku-maDT-szukamyDS?p=15746708#post15746708

sunie trzeba zaszczepic, bo pora zeby zaczela wychodzic na dwor, nauka czystości, chodzenia na smyczy itp. Pomozmy suni Pauliny!

kuw............a sama jestem w takiej doopie ze koniec,jestem bezradna,bezuzyteczna i wsciekla!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

No tak myslałam że Pałlina jest w dołku finansowym. Moze i jej założymy wątek osobny.. Bywałam na wątku tu na dogo gdzie dziewczyna prosiła o pomoc dla Matki z dwójką dziećmi, psem i chyba kotkiem. Ludzie pomogli.
Myślę ze jak się napisze że dziewczyna ma Psa na Dt i nie ma kasy to znajdą się osoby chętne do pomocy. Moze watro spróbować

Posted

Lolalola napisał(a):
kuw............a sama jestem w takiej doopie ze koniec,jestem bezradna,bezuzyteczna i wsciekla!!!!!!!!!!!!!!!!!

no kurcze, niestety ja tez:(
ale chociaz podbijajmy wątek suni, jak bedzie na gorze to moze jakas dobra dusza zauwazy i zasponsoruje szczepienie i karme..

Posted

Alexandra29 napisał(a):
No tak myslałam że Pałlina jest w dołku finansowym. Moze i jej założymy wątek osobny.. Bywałam na wątku tu na dogo gdzie dziewczyna prosiła o pomoc dla Matki z dwójką dziećmi, psem i chyba kotkiem. Ludzie pomogli.
Myślę ze jak się napisze że dziewczyna ma Psa na Dt i nie ma kasy to znajdą się osoby chętne do pomocy. Moze watro spróbować

na pewno duzym odciążenien dla Niej bylaby choc karma dla Jej stada (3 duże psy, 4 koty) - właśnie kończą worek:(, no i pomoc dla tej nieszczesnej Malej, ktorej nie ma nawet jak uczyc siusiania na zewnątrz, zeby czegos nie zlapala-niezaszczepiona. a parwo moga nawet na łapach psy Pauliny przynieśc, tak teraz cieplo i wilgotno:(

Posted

Necia_86 napisał(a):
ok, a komu bardziej potrzebne? Mam do przelanie 100zł, mogę całość na Kubę, albo tego Paulinki, albo po połowie...Doradzcie;)

moze by sie ciotki nie obrazily gdybys podzielila to na 2.............boje sie,ze skoro Paulina jest w takiej tragicznej sytuacji to mala moze wyladowac w schronie a wtedy po niej............ja tez postaram sie wyskrobac chociaz 10 zl!

Posted

no bo ja ............tu posiadam jakies pl pieniadze i ja je wloze do koperty i wysle,tak to tylko leza;)......juz tak robilam z 10 razy:)
nie jest tego duzo ,zaraz poszukam ,chyba jakies 20 zl.........ale zawsze cos:)

Posted

Lolalola napisał(a):
no bo ja ............tu posiadam jakies pl pieniadze i ja je wloze do koperty i wysle,tak to tylko leza;)......juz tak robilam z 10 razy:)

Tylko zapakuj tak, aby nie prześwitów nie było :) ja tez tak kiedyś robiłam jak bardzo uparta osoba nie chciała mi podac numeru konta :D

Posted

Lolalola napisał(a):

wysłałam ;)