UBOCZE Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Też zaglądam i tym razem nie drżę, ale wierzę, że będzie lepiej... Quote
Lu_Gosiak Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Kubusiu podrzuce Cie chociaz psiaku):) Quote
rescal Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Kuba wczoraj zjadł pol malej puszczeczki recovery, dziś rano 1/3. Będzie karmiony malymi dawkami, ale często, jesli bedzie trzeba to strzykawką. moze choc troche wzmocni sie. nadal jest tez wspomagany kroplowkami. trzymajmy kciuki, zeby apetyt wrócil!:thumbs: Quote
obraczus87 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dobrze ze zaczal cokolwiek jesc :) teraz musi byc tylko lepiej! Quote
P78 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 rescal napisał(a):Kuba wczoraj zjadł pol malej puszczeczki recovery, dziś rano 1/3. Będzie karmiony malymi dawkami, ale często, jesli bedzie trzeba to strzykawką. moze choc troche wzmocni sie. nadal jest tez wspomagany kroplowkami. trzymajmy kciuki, zeby apetyt wrócil!:thumbs: rescal, a czy lekarz jakos tlumaczy to jego niejedzenie? Czy to wyjdzie po tym badaniu z kontrastem...? Jezu, to badanie tez niefajne... Rozumiem, ze on wtedy musi dostac do pycha taki plyn, nie :)? Ja mialam kiedys - bleeeeh ... Ale moze u psow jest inaczej :)? Ubocze, juz nie drzy :) Bedzie ok, znaczy :) - pozdrowionka :) Quote
rescal Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 ostra niewydolność wątroby i trzustki - na razie o tym mowia lekarze, i to wlasnie moze powodowac zle samopoczucie, a w efekcie- brak apetytu:( prawde mowiec wątpię, czy dzis bedzie to badanie z kontrastem - pani Joanna mowila, ze Kuba jest bardzo slaby. Wet zadecyduje, i tak kuba dzis musi jechac na wizyte, bo znow kroplówka nie splywa - żyly tez bardzo cienkie i slabe. Ale jesli bedzie to tylko poprawa wenflonu i kontrola to bedzie bezpłatne, kroplowki sa wykupione na kilka dni. Od poltora tygodnia codziennie lub co drugi dzien Pani Joanna wozi Kube kilka km do lecznicy - wtedy gdy jest taka potrzeba, nie macie pojęcia jaka ja jestem Jej wdzięczna za taką opieke nad Kubusiem - jak nad swoim wlasnym psem:) Mowila tez dzis ze dzwonią do niej weci (wyniki Kuby byly konsultowane u kilku lekarzy juz) z pytaniem o Kube; tu na dogomanii tyle osob o nim ciepło myśli - no po prostu musi być dobrze!:) Quote
obraczus87 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dziękujemy Pani Joannie za serducho okazane Kubusiowi :) Quote
P78 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 UWAGA, jutro przeleje rescal 365 zl, ktore wplynely na Kubuline i zamykam moje konto do wplat, mysle, ze rescal uzyczy :)? A moze ktos inny??? Ja niestety zostane pozbawiona na dniach internetu... i nie chce zbierac kasy, skoro nawet nie wiem ile bedzie :( Jak znikne, to czasem zadzwoncie ;) - Marta dzwon, jakby cos z Kubulina, bo naprawde wiesz jaka u mnie ku..wska lipa jest teraz :-( 3maj sie KUBUSIU...:loveu:... Ciotka Cie kocha!!!:loveu::iloveyou: Quote
obraczus87 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 PAULINA wracaj do nas szybciutko :) Wiem, że Kuba ma duze potrzeby finansowe, ale zajrzyjcie prosze do Rysia, ktory zostal wywalony na bruk przez DS. Gdyby nie chcec zrobienia wizyty poadopcyjnej nigdy bysmy sie o tym nie dowiedzieli :( (link w podpisie:() Quote
P78 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jak znikne, to juz nie wroce podejrzewam... Poki mi nie odetna, bede pisala... Telefonu juz nie mam, wiec w kolejce jest necik :shake: Dlatego jakby co to blagam choc o smsa ... Quote
rescal Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Ustalilam z Pauliną ze pieniądze na Kubę od teraz bedą zbierane na moje konto; tak będzie łatwiej - a ja bede od razu wpisywać wszystkie wpłaty i wydatki, zeby nie bylo wątpliwości co do prawidlowego rozliczanie pieniędzy. Pod koniec miesiąca porozsylam osobom z deklaracjami stalymi moj nr konta. Moze dzis uda mi sie sklecić bazarek - za 2 tygodnie trzeba bedzie oplacic kolejny miesiac, z samych deklaracji nie starczy;) pisalysmy w tym samym momencie Paulina;) pewnie ze bede Cie informowac na bieżaco co z chlopakiem!!! i bardzo Ci dziekuje za serce dla Kubusiątka:) no i mam nadzieje ze jednak nie znikniesz.. Quote
Lolalola Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 czesc Kubulku i ciotki.......juz wrocilam i :)tak sie ciesze sie Kubulka je!!!!!!!!!!!!!!poklony dla opiekunki i mam nadzieje,ze naprawde psiunio poczuje sie duzoooooo lepiej !! Quote
Alexandra29 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Paulina78 napisał(a):Jak znikne, to juz nie wroce podejrzewam... Poki mi nie odetna, bede pisala... Telefonu juz nie mam, wiec w kolejce jest necik :shake: Dlatego jakby co to blagam choc o smsa ... To nie masz za ciekawie:-( Miejmy nadzieję ze któregoś dnia się pojawisz bo dużo dobrego robisz dla tych biednych istot i takich ludzi jak Ty nie może tu brakowac. Quote
Lolalola Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Paulina78 napisał(a):Jak znikne, to juz nie wroce podejrzewam... Poki mi nie odetna, bede pisala... Telefonu juz nie mam, wiec w kolejce jest necik :shake: Dlatego jakby co to blagam choc o smsa ... ciotka no co TY??????? Quote
1986rybka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kubul coś cicho u Ciebie.. mam nadzieje, że już je ze smakiem :) Quote
rescal Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 zalatana dzis jestem straszliwie, ale znalazlam chwile na chociaz krociutka rozmowe o Kubusiu - je SAM ale malutkie ilości gotowanego kurczaka, strzykawka dostaje do pysia karme recovery dla rekonwalescentow. nie jest idealnie, ale w porowniu z tym co bylo tydzien temu to duży postęp:) Duzo śpi, najchętniej tam gdzie jest Pani Joanna:) Quote
Recommended Posts