katarzyna09 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ...nie bylo problemów z wyciem,poszedł spać:smile: ....ha,ha,ha...:DWygląda na to,ze u Rybki sie nie wysypiał...:evil_lol: Quote
Bonsai Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ten listopad i połowa grudnia szybko zlecą... A psiakowi tak tam dobrze, więc jest o co walczyć.. Quote
kaskadaffik Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Prosze Was o maila, kogos kto będzie wstawiał zdjecia Kubusia na pierwsza stronę i do postów, ja nie daję rady już wstawiać na dogo więc maile ze zdjeciami będę komuś wysyłać :) Kuba jest śliczny :) Quote
Lolalola Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kubulku...ciocia chora...ale pamieta,bedziemy walczyc o kase.............. Quote
JOHANNALIND Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 i zostaje nam... 105 zl ... Malutko :( [/B][/QUOTE] W czwartek przelałam zadeklarowane 50 zł na Kubusia, mam nadzieję, że doszło...to będzie więcej- to zaległe za październik, pod koniec miesiąca będzie kolejne:) Quote
obraczus87 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Kubulu czesc kochanie :) Co tam slychac o przystojniaka ?? .., Quote
katarzyna09 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Przykro mi ,ale w tej chwili nie jestem w stanie juz pomoc Kubulkowi.Po prostu nie mam kasy.W przyszlym miesiacu dorzuce pare grosiczkow... Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Kubusku jak leci??? ciotko Katarzyno,kazdy pomaga jak moze:)nie stresuj sie tak.........jakos damy rade,musi byc ok!!!!!!!! Quote
kaskadaffik Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 NIestety z Kuba nie jest za dobrze..... byliśmy u weta dzisiaj, bo miał problem ze wstaniem, nie chciał wychodzić, zwymiotował kilka razy..... Dostał kroplówki, ma zmieniony antybiotyk, bo Doktor mówi, że jeśli augmentin prawie cały podany był, to bardzo słabe skutki były po nim. Czekamy do jutra jak będzie... jeśli źle to jedziemy do weta, jeśli ok, to wyciągamy wenflon Jak Kuba stał ze szczepieniami? bo ja nie miałam książeczki i nie wiem... Prosze jeszcze raz o maila do osoby, której mogę wysłać zdjęcia KUby Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 kaskadaffik napisał(a):NIestety z Kuba nie jest za dobrze..... byliśmy u weta dzisiaj, bo miał problem ze wstaniem, nie chciał wychodzić, zwymiotował kilka razy..... Dostał kroplówki, ma zmieniony antybiotyk, bo Doktor mówi, że jeśli augmentin prawie cały podany był, to bardzo słabe skutki były po nim. Czekamy do jutra jak będzie... jeśli źle to jedziemy do weta, jeśli ok, to wyciągamy wenflon Jak Kuba stał ze szczepieniami? bo ja nie miałam książeczki i nie wiem... Prosze jeszcze raz o maila do osoby, której mogę wysłać zdjęcia KUby o kurde:(............. moj psiurek mial tak 2 razy ,nie mogl wstac....byl zastrzyk i tabletki i pomoglo.............Kubulku kciuki trzymam za Ciebie!!!!! Quote
beataczl Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Kubus - mam nadzieje, ze szybko chorobsko przejdzie i sie lepiej poczujesz ...:-( Quote
P78 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Czesc, sorry, ze tak zniklam ja i rescal, ale ona jest poza Wawa i netem, a ja mam spore problemy :( Tak Kubulina chory, rescal prosila, zebym to napisala na watku :( Katarzynko :) spoko, kasa doszla, doszla tez od chlopaka Neci... Dziekujemy za wplaty... Mysle, ze nie ma co myslec o zabiegu z zebami na razie, bo on tego nie przezyje :( Strasznie mi przykro z Jego powodu... i martwie sie ogromnie :( Quote
Lolalola Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 kurcze...............tylko nie takie zle wiesci..........teraz kiedy jest juz bezpieczny:(....zalamalam sie troche:(:( KUBA TY NAM TEGO NIE ROB!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
1986rybka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 ale jak to?? :( przecież Kubul już lepiej się czuł :( Quote
kaskadaffik Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Tak z Kuba było bardzo dobrze, jak ja go we wtorek 1 raz zobaczyłam to nie wierzyła,, że to ten Kuba , który miał przyjechać chory i stary. Do wczoraj było super, jadał pieknie, biegał z psami i nawet nam Taszką atakował, coś mu strasznie się nie spodobała i musiała niestety zamieszkać narazie poza domem, choć to Asi pies ;) Wcozraj Kuba nie chciał wstać, wymiotował jak pisałam, dzisiaj jest bardzo słaby, leży i odkrztusza wydzielinę z żółcią.. narazie jeśli stan się nie pogorszy zostaje w domu, zastrzyk dostał, a Doktor wie, że możemy zadzwonić w każdje chwili i Kube przyjmie gdyby było trzeba. Proszę trzymajcie mocno kciuki, pytałam jak Kuba ze szczepieniami?? Wczoraj jeden szczeniaczek został w lecznicy z podejrzeniem parwo, więc ciekawie nie jest :( mówiłam Doktorowi o tym, ale nie stwierdził, że to może być to..... Quote
1986rybka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 kaskadaffik napisał(a):Tak z Kuba było bardzo dobrze, jak ja go we wtorek 1 raz zobaczyłam to nie wierzyła,, że to ten Kuba , który miał przyjechać chory i stary. Do wczoraj było super, jadał pieknie, biegał z psami i nawet nam Taszką atakował, coś mu strasznie się nie spodobała i musiała niestety zamieszkać narazie poza domem, choć to Asi pies ;) Wcozraj Kuba nie chciał wstać, wymiotował jak pisałam, dzisiaj jest bardzo słaby, leży i odkrztusza wydzielinę z żółcią.. narazie jeśli stan się nie pogorszy zostaje w domu, zastrzyk dostał, a Doktor wie, że możemy zadzwonić w każdje chwili i Kube przyjmie gdyby było trzeba. Proszę trzymajcie mocno kciuki, pytałam jak Kuba ze szczepieniami?? Wczoraj jeden szczeniaczek został w lecznicy z podejrzeniem parwo, więc ciekawie nie jest :( mówiłam Doktorowi o tym, ale nie stwierdził, że to może być to..... ja niestety nic o żadnych szczepieniach nie wiem :( o to trzeba się dopytać Rescal jak byłam z nim u weta to m.in. miałam się spytać kiedy można szczepić (czyli pewnie nie miał) to wet powiedziała, że najwcześniej dopiero po przestaniu brania antybiotyku... mam nadzieję, że mu się polepszy :( Quote
kaskadaffik Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Aha.... czyli jasna doopa, pies osłabiony oskrzelami, wirusa mógł złapać momentalnie, tylko teraz nie wiadomo, czy to Kuba złapał, czy go przywiózł, ale to teraz nieważne, żeby tylko psy nam nie poleciały..... Parwo to świństwo, miejmy nadzieję, że Kuba jednak nie jest chory na nią. Postępowanie Doktora przy parwo byłoby takie samo jak to wczoraj zrobił, więc zanidbania żadnego nie ma, zastrzyk podany, wczoraj Kuba został bardzo dużo nawodniony. Quote
Lolalola Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 katastrofa.....................z jego oslabieniem wszystko moglo sie przyczepic:( Quote
P78 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jak Kuba sie czuje :(? Nie byl szczepiony przez rescal, a czy kiedykolwiek byl? Nie wiemy :( Jezeli doktor twierdzi, ze to nie parwo, to pewnie nie... Podobno wtedy pies specyficznie smierdzi... A Wasze psy zaszczepione pewnie, wiec parwo im nie grozne... Jakiegos syfa zalapal :( Boze jak mi go zal :( Quote
P78 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 JAK Z KUBULINA??? Blagamy o info! Rescal nie dzwoni, bo nie ma netu, ani mozliwosci doladowania telefonu... Kaska napisz!!! Wlasnie gadalam z rescal, martwimy sie obie!!! Quote
kaskadaffik Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Proszę dajcie mi numer do kogoś komu mogę wysłać numer do Krzyśka, który jest teraz z psami cały czas, więc się dowiecie dokładnie, mnie nie ma na miejscu. Quote
Recommended Posts