obraczus87 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 rescal napisał(a):walczę z wątkiem, a wlasciwie edycja pierwszego posta - cos sie ze..psulo, i przy zapisywaniu zmian wywala mi caly portal. ale dodam imie - dzieki za uwagę, i za kibicowanie tez:) Marta edycja zwykla nie dziala. Musisz kliknac edycja zaawansowana i powinno przejsc :) Quote
katarzyna09 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Sorry Kubulek...Dziewczyny,prosze zajrzyjcie na ten watek-psiak pilnie potrzebuje DT. http://www.dogomania.pl/threads/195267-Czaru%C5%9B-z-problemamy-neurologicznymi-ratujmy-go-przed-zim%C4%85!!!! Quote
rescal Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='katarzyna09']Sorry Kubulek...Dziewczyny,prosze zajrzyjcie na ten watek-psiak pilnie potrzebuje DT. http://www.dogomania.pl/threads/195267-Czaru%C5%9B-z-problemamy-neurologicznymi-ratujmy-go-przed-zim%C4%85!!!! biedna psina.. wyslalam Ci pw, z DT blisko Gdanska - mam nadzieje ze jeszcze wolnym.. Quote
Alexandra29 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 W końcu udało mi się przelecieć wątek. Jakiś czas mnie nie było a tu tyle się wydarzyło. Jestem pełna podziwu. Akcja odebrania psa była rewelacyjna. Dziewczyny jesteście Wielkie. Ja oczywiście zostaję z wami. Kubuś cieszę się ze Twój los się odmienił:-) Quote
katarzyna09 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 rescal napisał(a):biedna psina.. wyslalam Ci pw, z DT blisko Gdanska - mam nadzieje ze jeszcze wolnym..Dziekuje slicznie.Secia juz tam dziala... Quote
rescal Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 obraczus87 napisał(a):Marta edycja zwykla nie dziala. Musisz kliknac edycja zaawansowana i powinno przejsc :) no ba;) ze zwykla edycja nie dziala to ja metoda prob i bledow juz z tydzien temu doszlam;P teraz nie dziala i zaawansowana. sprobuje jutro w robocie na innym kompie. bo moj staruszek lapik chyba po prostu wielkiej dogomanii nie ogarnia;) milo ze pisac moge Quote
obraczus87 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 rescal napisał(a):no ba;) ze zwykla edycja nie dziala to ja metoda prob i bledow juz z tydzien temu doszlam;P teraz nie dziala i zaawansowana. sprobuje jutro w robocie na innym kompie. bo moj staruszek lapik chyba po prostu wielkiej dogomanii nie ogarnia;) milo ze pisac moge ha ha ha ;) u mnie działa. Nie wiem czemu masz problem ;/ Quote
rescal Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 prawde mowiac to od samego poczatku co i raz dogomania zawiesza mi caly system - komputerowy oczywiscie;) Nie wiem czy Alija i Jubu zagladaja na ten wątek, ale tu rowniez chcialabym Im podziekowac za troskliwą opiekę nad Kubusiem podczas podrozy, relację na bieżąco z przekazania do hoteliku i od razu ocene warunkow (bardzo pozytywna!). pozostaje nam spotkac sie celem rozliczenia i przekazania umowy:) obraczus, dzieki namiar na Alije i Jubu! dodam jeszcze tylko ze Alija ma do adopcji 2 przefajne szczurki, uratowane z labu! to bardzo mądre zwierżątka - moze ktos z zagladajacych na wątek chcialby przygarnąć fajnego scura? Quote
obraczus87 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ajlii i Jubu zawsze z wielka odpowiedzialnoscia i wielkim sercem wykonują transporty psiaków. Nie tylko dostarczaja psa na miejsce, ale zawsze sprawdzają warunki itd itp :) Quote
marlenka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bardzo przepraszam za Offa ale pies mieszka w betonowej rurze w rowie ... potrzebuje naszej pomocy . Zajrzyjcie ..błagam !! http://www.dogomania.pl/threads/195695-Pilnie-!!!!-Pies-mieszka-w-betonowej-rurze-.-Ida-mrozy?p=15657392#post15657392 Quote
IVV Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 IVV napisał(a):nie widze mojej wplaty na pierwszej stronie-wyslalam do obraczus ) jeszcze raz zapytam Quote
obraczus87 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 IVV napisał(a):jeszcze raz zapytam 26.10 100zł wysłałam na konto Pauliny. Paula prosze o potwierdzenie. Quote
rescal Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='IVV']jeszcze raz zapytam obraczus wyslala do Pauliny, z tego co pamietam z wątku ja bardzo przepraszam, ale nie dziala mi edycja pierwszego postu ok. 16bede miala dostep do innego kompa, sprobuje wtedy uporzadkowac wszystkie informacje. przepraszam za opoznienie Quote
rescal Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 garsc najswieższych informacji prosto od Kubusia:) Mozna powiedziec ze zaaklimatyzowal sie juz zupelnie. Nie wyje, piszczy sporadycznie - wtedy gdy chce wyjsc na dwor, wiec często wychodzi. Jest spokojny, zaprzyjaznil sie ze wszystkimi rezydentami (troche przesadzilam z wiekiem tych suczek - o staruszkach mowila Pani ogolnie, ze sporo u nich przebywa/ przebywalo w hoteliku) Towarzystwo psie w domu Kuba ma takie: - sunia labka - kilkuletnia, swieżo po sterylce - sunia husky - tez kilkuletnie - mniesza starsza sunia - maly kundelek. Z cala ta bandą jest ok.:) Domownicy tez go polubili, mąz Wlaścicielki zauwazyl ze Kuba zna komendy, i mimo ze nie slyszy mozna gestami pokazac mu siad, połóż sie, zostan. dla mnie - bomba:) znaczy ze bacznie go obserwuja, i spedzaja duzo czasu razem. wczoraj zostal w domu sam, tzn z psim towarzystwem i chorym dzieckiem Wlaścicieli. Nie bylo problemow z wyciem, poszedl spac:) Na prośbę Pani podalam Jej wątek - chciala zapoznac sie dokladnie z Jego historią i wstawic zdjęcia z domu. Powiedziala mi tez ze spodziewala sie czegos gorszego, tzn gorszego zachowania. Kuba natomaist zachowuje sie tak jakby mieszkal z nimi od dawna. Nie macie pojęcia jak miło mi to wszystko bylo słyszec:) Quote
rescal Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 obraczus87 napisał(a):Wspaniałe wieści, naprawdę! jakos bylam nastawiona na dalsze klopoty;), tym bardziej sie ciesze:) i jeszcze jedno - Kuba czesto śpi z otwartymi oczami, co wyglada dosyc przerazajaco, gdy niby lezy sobie a na nic nie reaguje (bo śpi). to chyba niedobrze, co? spotkaliscie sie z czyms takim? Quote
P78 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jestem jestem :) Sorry, bylam poza netem... Zaraz sprawdze kase, ale z tego co pamietam "obraczusiowa" kasa wplynela :) Zaraz podlicze wszystko i napisze od poczatka do konca wplaty :) Quote
rescal Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Paulina78 napisał(a):Jestem jestem :) Sorry, bylam poza netem... Zaraz sprawdze kase, ale z tego co pamietam "obraczusiowa" kasa wplynela :) Zaraz podlicze wszystko i napisze od poczatka do konca wplaty :) no czytasz mi w myslach, wlasnie mialam Cie prosic o zerkniecie na konto, po poludniu zrobilabym wtedy calosc podsumowania wplywow i wydatkow na 1 stronce:) Quote
P78 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jestem, matko pada mi ta DOgo dzis :( Sluchajcie wiec jest tak: Najpierw bylo 320 zl, potem doszlo to od IVV, czyli 420 zl... To tak jak pisalam, a ostatnie wplaty do tego to: Lalalola - 25 zl, Katarzyna 09 - 50zl, Rybka - 60 zl Czyli w sumie 555 zl...Trzy piateczki u Kubula :) rescal, boje sie, ze nie dolece do banku teraz :(, a z rana na bank :D zrobie... Jednak postaram sie doleciec, zaraz wyleze, moze zdaze - dam Ci znac SMSem :) Czyli przelewam Ci 450 zl na HOTELIK za miesiac listopad... i zostaje nam... 105 zl ... Malutko :( Quote
P78 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='rescal']dzieki!!:) ja tez wezme sie za bazarek na Kubusia w ogole Wszystkim BARDZO DZIEKUJE, za zrzutkę na Hotel i kibicowanie, podtrzymywanie na duchu! tylko dzięki Wam Kubus jest w takim fajnym miejscu - dziekuje w imieniu naszego Dziarskiego Staruszka; btw. nikt nie daje mu 12 lat, taki sie pięknie błyszczący zrobil po pobycie u Rybki! iiiii nie opuszczajcie Kubula! ja jestem uparta i bede szukac mu DS, choc ma 12 lat, jest głuchy i troche zszargany przez zycie; ale najpierw trzeba go do pionu postawic, zęby ponaprawiac, kaszel wyleczyc, utuczyc nieco;) i bedzie jak nowy Ja mojego Dexa bralam z Palucha jak mial wlasnie 12 lat :) Sa jeszcze koneserzy mam nadzieje :), hehe... A cicha nadzieje i wiare :), zeby juz tam zostal, ale jako ich piesek, moze sie zakochaja :)? WPLATY SA NA BIEZACO U MNIE :) Tylko rescal ma "klucz" :) do pierwszego posta, wiec przesylam dalej info, a pozniej ona moze (albo i nie moze... :) ) edytowac... Jezeli u mnie na koncie zostalo 105 zl i jeszcze 135 zl z bazarku to mamy na szczepienia (ale czy juz mozna??? - tak po antybiotyku raczej nieeeee) I te zebiska... Ciekawe ile tu sie wybuli :(??? Kastracje olewamy rozumiem :)? ...ja bym olala ... Martwie sie usypianiem go w tym wieku :( Szkoda, ze te zeby nalezy robic :( Choc wet na Ksiazecej chyba mowil, ze niekoniecznie??? Sama juz nie wiem :(... Przeogromnie martwie sie tym przysypianiem go... AHA, mam obrazek namalowany przez moja mame, namalowala dla Kubulina, moze ktos kupi :)? Kto robi w koncu bazarek??? Mozna tam sie dolaczyc? I wysle od siebie najwyzej... Quote
Lolalola Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 hej Kubulinku:)trzeba bazarkowac szysbko dla Ciebie widze................ehhhhhhhhhhh jesli chodzi o spanie otwartymi oczyma to wcale bym nie panikowala,sorrry,ale moja kolezanka spi z otwratymi oczyma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jest zupelnie zdrowa!!!!!!!!!!!!bardzo mnie to bawilo zawsze bo raz ja widzialam jak spala i omal nie umarlam ze smiechu:):):)nie moge tego pojac...............moze Kubulek tez tak ma:) Quote
1986rybka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 rescal napisał(a):garsc najswieższych informacji prosto od Kubusia:) Mozna powiedziec ze zaaklimatyzowal sie juz zupelnie. Nie wyje, piszczy sporadycznie - wtedy gdy chce wyjsc na dwor, wiec często wychodzi. Jest spokojny, zaprzyjaznil sie ze wszystkimi rezydentami (troche przesadzilam z wiekiem tych suczek - o staruszkach mowila Pani ogolnie, ze sporo u nich przebywa/ przebywalo w hoteliku) Towarzystwo psie w domu Kuba ma takie: - sunia labka - kilkuletnia, swieżo po sterylce - sunia husky - tez kilkuletnie - mniesza starsza sunia - maly kundelek. Z cala ta bandą jest ok.:) Domownicy tez go polubili, mąz Wlaścicielki zauwazyl ze Kuba zna komendy, i mimo ze nie slyszy mozna gestami pokazac mu siad, połóż sie, zostan. dla mnie - bomba:) znaczy ze bacznie go obserwuja, i spedzaja duzo czasu razem. wczoraj zostal w domu sam, tzn z psim towarzystwem i chorym dzieckiem Wlaścicieli. Nie bylo problemow z wyciem, poszedl spac:) Na prośbę Pani podalam Jej wątek - chciala zapoznac sie dokladnie z Jego historią i wstawic zdjęcia z domu. Powiedziala mi tez ze spodziewala sie czegos gorszego, tzn gorszego zachowania. Kuba natomaist zachowuje sie tak jakby mieszkal z nimi od dawna. Nie macie pojęcia jak miło mi to wszystko bylo słyszec:) :p i oby tak dalej! Myślę, że jest spokojniejszy przez to, że cały czas ma towarzystwo - z czego bardzo się cieszę :cool1: hmm u mnie spał z zamkniętymi oczkami? hmm :roll: przeraża mnie tylko brak kasy... jak my damy radę go utrzymywać przez następne miesiące? :shake: Quote
obraczus87 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Niestety brak kasy jest okropny, ale trzeba dzialac w tym temacie. Quote
Alexandra29 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dziewczyny na Listopad i kawałek grudnia jest. Będziemy apelować o pomoc w zbieraniu choć wchodząc na różne watki widzę podobny problem - BRAK KASY. Pomyślimy. Nie martwcie się na zapas Quote
Recommended Posts