Lolalola Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 kochany Kubulku trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!:)oby Ci sie w koncu ulozylo................ciotki wybaczcie mi nieobecnosc,ale net wywala mnie z sieci co minute,zejde na zawal:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:kochany Kubulku trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!:)oby Ci sie w koncu ulozylo................ciotki wybaczcie mi nieobecnosc,ale net wywala mnie z sieci co minute,zejde na zawal:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
P78 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ciotka nie złaź na zawał, jestes tu przydatna :)! Myślałam, że rescal wejdzie nawątek, ale może ma problemy z netem... Po późniejszej rozmowie, informuję, żę KUBULINA GRZEJE DUPKĘ PRZY KOMINKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! Z sukami ok :)... Troche piska, ale Pani to olewa i dobrze! Bo należy olewać... wtedy pies myśli, że aż takiej tragedii nie ma... ;) Mieszko tez ok, został w Halinowie :) ...najgorzej ze szczeniętami :( Błagałam już wszystkich, ale nie ma nikogo z pomocą :( jutro pójdą na targ :( Quote
obraczus87 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Kubulino ciesze sie ze grzejesz doopinke przy komink\u :) Quote
Ania102 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 I ja się cieszę, że udało się znaleźć inną opcję i spory ucichły Quote
Lolalola Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 doopcia przy kominku!!!czyli odpowiedni czlowiek w odpowiednim miejscu;) Quote
Lolalola Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 czesc chlopinko Kubulinko jak minela nocka? Quote
1986rybka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Paulina78 napisał(a):Ciotka nie złaź na zawał, jestes tu przydatna :)! Myślałam, że rescal wejdzie nawątek, ale może ma problemy z netem... Po późniejszej rozmowie, informuję, żę KUBULINA GRZEJE DUPKĘ PRZY KOMINKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! Z sukami ok :)... Troche piska, ale Pani to olewa i dobrze! Bo należy olewać... wtedy pies myśli, że aż takiej tragedii nie ma... ;) Mieszko tez ok, został w Halinowie :) ...najgorzej ze szczeniętami :( Błagałam już wszystkich, ale nie ma nikogo z pomocą :( jutro pójdą na targ :( Paulinka - wczoraj przepytałam się chyba wszystkich możliwych osób, nic nie wskórałam :( Quote
tripti Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 1986rybka napisał(a):Paulinka - wczoraj przepytałam się chyba wszystkich możliwych osób, nic nie wskórałam :( rodzeństwo poszło na targu :( zostały dwa mini haszczaki, ale takie 5-6 mcy... i ruda sunia szczeniak dziś Jej los o 16.30 się roztrzygnie... nie skusicie się na 3 kg czy 6 kg mini huskiego? Quote
P78 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 tripti napisał(a):rodzeństwo poszło na targu :( zostały dwa mini haszczaki, ale takie 5-6 mcy... i ruda sunia szczeniak dziś Jej los o 16.30 się roztrzygnie... nie skusicie się na 3 kg czy 6 kg mini huskiego? Tripti bardzo to przezylam :( Caly dzien nie wchodzilam na Dogo........, balam sie poznac prawde, ze ich nie ma :( Zaczynam wariowac :( Quote
Lolalola Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Jezu.............serce mi peka:(nie moge zniesc handlowania psami.................:(:(ku........wa mac.ku........wa mac:( Quote
IVV Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 nie widze mojej wplaty na pierwszej stronie-wyslalam do obraczus ) Quote
Lolalola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 i ja mojej tez nie widze:eviltong: mam nadzieje,ze u Kubulka wszystko dobrze!!! Quote
rescal Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 witam po przerwie - bylam u mojej Mamy, u ktorej netu niet - zaraz doczytam wątek. zrobie tez podsumowanie wplat - na pierwszej stronie, za chwilkę tylko szybciutko napisze ze Kuba zaprzyjaznil sie z rezydentami hoteliku, i - co mnie najbardziej zaskoczylo - bardzo pozytywnie zareagowal na Pana Domu:) troche obawialam sie jaka bedzie jego reakcja, bo do tej pory same dziewczyny go hołubiły;) pomolestuje troche wlascicielke hoteliku o domowe fotki, bo to zawsze zobaczyc inaczej juz pierwszego wieczora Kuba zostal tak dokladnie wyglaskany, ze znaleziono na nim wielkiego jak paznokiec kleszcza - ja go zakroplilam Frontlinem, ale ja widac nie dziala w 100%. jestem z wlascicielka hoteliku w stałym kontakcie, pewnie dzis tez nie wytrzymam i zadzwonie;P edit: o co chodzi w tymi szczeniakami na targu? Wy je odbieracie od handlarzy? Quote
Lolalola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 kojace moja dusze wiadomosci:) supejjjjjjjjjjjjjjjjjjj Quote
yoko100 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 bede miala 135 zl z bazarku dla Kubusia Quote
rescal Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 dzieki!!:) ja tez wezme sie za bazarek na Kubusia w ogole Wszystkim BARDZO DZIEKUJE, za zrzutkę na Hotel i kibicowanie, podtrzymywanie na duchu! tylko dzięki Wam Kubus jest w takim fajnym miejscu - dziekuje w imieniu naszego Dziarskiego Staruszka; btw. nikt nie daje mu 12 lat, taki sie pięknie błyszczący zrobil po pobycie u Rybki! iiiii nie opuszczajcie Kubula! ja jestem uparta i bede szukac mu DS, choc ma 12 lat, jest głuchy i troche zszargany przez zycie; ale najpierw trzeba go do pionu postawic, zęby ponaprawiac, kaszel wyleczyc, utuczyc nieco;) i bedzie jak nowy Quote
UBOCZE Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Też bardzo cieszę się, bo po cichu wątek podczytuję i Kubusiowi kibicuję...:loveu::loveu::loveu: rescal, mam do Ciebie serdeczną prośbę. Czy mogłabyś w tytule umieścić imię psiaka? Bo często tytuły są do siebie podobne, a dzięki imieniu będzie łatwiej znaleźć psiaka w swoich subskrypcjach.;) Pozdrawiam bardzo serdecznie i mizianka dla Kubusia!:lol::lol::lol: Quote
rescal Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 walczę z wątkiem, a wlasciwie edycja pierwszego posta - cos sie ze..psulo, i przy zapisywaniu zmian wywala mi caly portal. ale dodam imie - dzieki za uwagę, i za kibicowanie tez:) Quote
Awit Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 A ja zapamiętałam, że "wyrwany" i łatwo mi go znaleźć, ale może dlatego, że niedawno też wyrwałam psinę z rąk złych ludzi:-) Quote
tripti Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Awit napisał(a):A ja zapamiętałam, że "wyrwany" i łatwo mi go znaleźć, ale może dlatego, że niedawno też wyrwałam psinę z rąk złych ludzi:-) tak rzuca się w oczy:) Awit odpisałam na pw, numer zaraz spiszę, daj znać jak nie doszła odpowiedź, bo tak ostatnio mam byle jak z tymi pw. Co z tymi kociakami? Quote
monika083 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='rescal']dzieki!!:) ja tez wezme sie za bazarek na Kubusia w ogole Wszystkim BARDZO DZIEKUJE, za zrzutkę na Hotel i kibicowanie, podtrzymywanie na duchu! tylko dzięki Wam Kubus jest w takim fajnym miejscu - dziekuje w imieniu naszego Dziarskiego Staruszka; btw. nikt nie daje mu 12 lat, taki sie pięknie błyszczący zrobil po pobycie u Rybki! iiiii nie opuszczajcie Kubula! ja jestem uparta i bede szukac mu DS, choc ma 12 lat, jest głuchy i troche zszargany przez zycie; ale najpierw trzeba go do pionu postawic, zęby ponaprawiac, kaszel wyleczyc, utuczyc nieco;) i bedzie jak nowy pewnie! nie takie biedy domki znajduja to czemu Kubus mialby nie znalezc:) Quote
Recommended Posts