Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochany Kubulku trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!:)oby Ci sie w koncu ulozylo................ciotki wybaczcie mi nieobecnosc,ale net wywala mnie z sieci co minute,zejde na zawal:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:kochany Kubulku trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!:)oby Ci sie w koncu ulozylo................ciotki wybaczcie mi nieobecnosc,ale net wywala mnie z sieci co minute,zejde na zawal:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ciotka nie złaź na zawał, jestes tu przydatna :)!
Myślałam, że rescal wejdzie nawątek, ale może ma problemy z netem...
Po późniejszej rozmowie, informuję, żę KUBULINA GRZEJE DUPKĘ PRZY KOMINKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! Z sukami ok :)... Troche piska, ale Pani to olewa i dobrze! Bo należy olewać... wtedy pies myśli, że aż takiej tragedii nie ma... ;)
Mieszko tez ok, został w Halinowie :)

...najgorzej ze szczeniętami :( Błagałam już wszystkich, ale nie ma nikogo z pomocą :( jutro pójdą na targ :(

Posted

Paulina78 napisał(a):
Ciotka nie złaź na zawał, jestes tu przydatna :)!
Myślałam, że rescal wejdzie nawątek, ale może ma problemy z netem...
Po późniejszej rozmowie, informuję, żę KUBULINA GRZEJE DUPKĘ PRZY KOMINKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! Z sukami ok :)... Troche piska, ale Pani to olewa i dobrze! Bo należy olewać... wtedy pies myśli, że aż takiej tragedii nie ma... ;)
Mieszko tez ok, został w Halinowie :)

...najgorzej ze szczeniętami :( Błagałam już wszystkich, ale nie ma nikogo z pomocą :( jutro pójdą na targ :(

Paulinka - wczoraj przepytałam się chyba wszystkich możliwych osób, nic nie wskórałam :(

Posted

1986rybka napisał(a):
Paulinka - wczoraj przepytałam się chyba wszystkich możliwych osób, nic nie wskórałam :(

rodzeństwo poszło na targu :( zostały dwa mini haszczaki, ale takie 5-6 mcy... i ruda sunia szczeniak dziś Jej los o 16.30 się roztrzygnie... nie skusicie się na 3 kg czy 6 kg mini huskiego?

Posted

tripti napisał(a):
rodzeństwo poszło na targu :( zostały dwa mini haszczaki, ale takie 5-6 mcy... i ruda sunia szczeniak dziś Jej los o 16.30 się roztrzygnie... nie skusicie się na 3 kg czy 6 kg mini huskiego?

Tripti bardzo to przezylam :( Caly dzien nie wchodzilam na Dogo........, balam sie poznac prawde, ze ich nie ma :(
Zaczynam wariowac :(

Posted

witam po przerwie - bylam u mojej Mamy, u ktorej netu niet - zaraz doczytam wątek. zrobie tez podsumowanie wplat - na pierwszej stronie, za chwilkę
tylko szybciutko napisze ze Kuba zaprzyjaznil sie z rezydentami hoteliku, i - co mnie najbardziej zaskoczylo - bardzo pozytywnie zareagowal na Pana Domu:)
troche obawialam sie jaka bedzie jego reakcja, bo do tej pory same dziewczyny go hołubiły;)
pomolestuje troche wlascicielke hoteliku o domowe fotki, bo to zawsze zobaczyc inaczej
juz pierwszego wieczora Kuba zostal tak dokladnie wyglaskany, ze znaleziono na nim wielkiego jak paznokiec kleszcza - ja go zakroplilam Frontlinem, ale ja widac nie dziala w 100%.
jestem z wlascicielka hoteliku w stałym kontakcie, pewnie dzis tez nie wytrzymam i zadzwonie;P

edit: o co chodzi w tymi szczeniakami na targu? Wy je odbieracie od handlarzy?

Posted

dzieki!!:) ja tez wezme sie za bazarek na Kubusia

w ogole Wszystkim BARDZO DZIEKUJE, za zrzutkę na Hotel i kibicowanie, podtrzymywanie na duchu! tylko dzięki Wam Kubus jest w takim fajnym miejscu - dziekuje w imieniu naszego Dziarskiego Staruszka; btw. nikt nie daje mu 12 lat, taki sie pięknie błyszczący zrobil po pobycie u Rybki!

iiiii nie opuszczajcie Kubula! ja jestem uparta i bede szukac mu DS, choc ma 12 lat, jest głuchy i troche zszargany przez zycie; ale najpierw trzeba go do pionu postawic, zęby ponaprawiac, kaszel wyleczyc, utuczyc nieco;) i bedzie jak nowy

Posted

Też bardzo cieszę się, bo po cichu wątek podczytuję i Kubusiowi kibicuję...:loveu::loveu::loveu:

rescal, mam do Ciebie serdeczną prośbę. Czy mogłabyś w tytule umieścić imię psiaka? Bo często tytuły są do siebie podobne, a dzięki imieniu będzie łatwiej znaleźć psiaka w swoich subskrypcjach.;) Pozdrawiam bardzo serdecznie i mizianka dla Kubusia!:lol::lol::lol:

Posted

walczę z wątkiem, a wlasciwie edycja pierwszego posta - cos sie ze..psulo, i przy zapisywaniu zmian wywala mi caly portal.
ale dodam imie - dzieki za uwagę, i za kibicowanie tez:)

Posted

Awit napisał(a):
A ja zapamiętałam, że "wyrwany" i łatwo mi go znaleźć, ale może dlatego, że niedawno też wyrwałam psinę z rąk złych ludzi:-)

tak rzuca się w oczy:)

Awit odpisałam na pw, numer zaraz spiszę, daj znać jak nie doszła odpowiedź, bo tak ostatnio mam byle jak z tymi pw. Co z tymi kociakami?

Posted

[quote name='rescal']dzieki!!:) ja tez wezme sie za bazarek na Kubusia

w ogole Wszystkim BARDZO DZIEKUJE, za zrzutkę na Hotel i kibicowanie, podtrzymywanie na duchu! tylko dzięki Wam Kubus jest w takim fajnym miejscu - dziekuje w imieniu naszego Dziarskiego Staruszka; btw. nikt nie daje mu 12 lat, taki sie pięknie błyszczący zrobil po pobycie u Rybki!

iiiii nie opuszczajcie Kubula! ja jestem uparta i bede szukac mu DS, choc ma 12 lat, jest głuchy i troche zszargany przez zycie; ale najpierw trzeba go do pionu postawic, zęby ponaprawiac, kaszel wyleczyc, utuczyc nieco;) i bedzie jak nowy

pewnie! nie takie biedy domki znajduja to czemu Kubus mialby nie znalezc:)