obraczus87 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 SUPER< w tym Hoteliku sa świetne warunki oraz opieka. Bardzo sie cieszę, że Kubunio tam pojedzie!!!! :) Quote
Necia_86 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Super, że będzie miał ciepełko:)) Rozumiem, że opowiedziałaś o jego wszystkich problemach i ta Kobieta nie widzi w tym przeszkód. Nie byłoby dobrze, gdyby znowu musiał szukać domku:( Quote
P78 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 katarzyna09 napisał(a):Kubus -nasza rybka...:-D Pijesz do tego, że rescal napisała, że ma skrzela chore :) Hehe, biedna rescal już wariacji :) dostaje z tym całym bałaganem i pewnie stąd bład, aczkolwiek skoro przebywał u Rybki, to cholera wie :D Quote
P78 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Jak będzie na te suki warczał albo co to sama mu te jaja wyrwę w końcu :D Ma być grzeczny i już do 3 razy sztuka :) Quote
P78 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 BTW ja nadal mam 420 zł :( nawet na miesiąc nie ma :( Chyba, że ktoś coś dosłał wieczorem lub dziś...??? Quote
Necia_86 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Jeszcze ja nie przelałam, bo czekam na "doładowanie" konta :)) przeleję 100zł, mój chłopak 50zł. Quote
JOHANNALIND Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Mogę się dorzucać miesięcznie 50 zł. Proszę o numer konta na maila a.leszczynska@autograf.pl Pozdrawiam:) Quote
rescal Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Dzieki wszystkim za wsparcie:) Pani o wszystkim wie - swoich suczek jest pewna, sa bardzo przyjacielskie - ale gdyby cos sie dzialo to ma dla niego wygospodarowac ogrzewany boks; jakos inaczej psy porozmieszcza. Powiedziala mi ze jak juz sie decyduje to zrobi tak zeby bylo dobrze...bo tez obawialam sie tej odleglosci i ew. powrotu ja mam nadzieje ze - jesli z suniami sie dogada - to ich towarzystwo dobrze na niego wplynie, zawsze w psim stadzie raźniej Quote
P78 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='JOHANNALIND']Mogę się dorzucać miesięcznie 50 zł. Proszę o numer konta na maila a.leszczynska@autograf.pl Pozdrawiam:) Super! Dzięki!!! :) Juz wysłałam maila z kontem... Quote
katarzyna09 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Paulina78 napisał(a):BTW ja nadal mam 420 zł :( nawet na miesiąc nie ma :( Chyba, że ktoś coś dosłał wieczorem lub dziś...???Wyslalam przed chwila 50,-.Lece do pracy,pa. Quote
P78 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Super! Dzieki!!!:multi::multi::multi: Patrzylam na kontko Kubulinowe i mam w tej chwili dokladnie 445 zl, czyli jest juz hotelik, bez 5 zl :evil_lol: Lalalola rzucila grosikiem takze :loveu: i dziekuje bardzo kubulinowo :) Ze ten czort nie wie co dla Niego robimy :)! rescal kiedy tam sie placi??? ... i co z zarelkiem, tez dopytaj, bo skoro Pani sama gotuje, to moze przeslac tam jakis wor ryzu :)? czy jak...? Dopytaj ;) Quote
rescal Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Paulinka, kochana! jak dobrze ze tutaj czuwasz nad wszystkim:) ja pozycze od kumpla kasa (tzn juz to zrobilam) i zrobie przelew - czekam na nr konta hoteliku, mialam dostac sms od wlascicielki i nic na razie. zaraz sie Jej przypomne. a pozniej poprosze Cie o przelanie kaski no i za niecale 2 tgodnie bedzie mozna zajac sie zębami Kuby - bo to tez wazne Quote
Lolalola Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Kochane..........cudne wiesci:)strasznie nie mam czasu:(......................uciekam..............bardzo rada:) Quote
1986rybka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Kubul - siup do góry ;) proszę o nim nie zapominać! :) Quote
P78 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Własnie! Toz jutro Kubulina jedzie już, tak:)? Quote
P78 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ja już nic nie mówię, nie zapeszam :), ale należy nam się spooory browar za te nerwy, za poświęcenie itd... :) Ale tak w ogóle, to często zastanawia mnie to, że ta Dogomania taka bezpłciowa i biadoląca :) Na każdym forum są spotkania... Może wymyslimy cos takiego :)? Może warto się bliżej poznać :)? Zaczynamy ::) od tego wątku :)? Quote
P78 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Napisałam wczoraj wątek zapoznawczy :), ale nie wiem czy ktoś się odzewie :) JAK TAM NASZ KUBULINA:)??? Ciekawe czy już dojechał czy jedzie ... Rybko, opowiedz!!! Quote
JOHANNALIND Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 A gdzie ten wątek? Jestem nową osobą na Dogomanii i szczerze mówiąc nie bardzo się tu jeszcze orientuję...:( Quote
1986rybka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Paulina78 napisał(a):Napisałam wczoraj wątek zapoznawczy :), ale nie wiem czy ktoś się odzewie :) JAK TAM NASZ KUBULINA:)??? Ciekawe czy już dojechał czy jedzie ... Rybko, opowiedz!!! Kubul wyjechał ode mnie jakoś przed 10 rano, czyli zapewne jest już na miejscu ;) Rescal musi się wypowiedzieć, bo ja nic więcej nie wiem.. strasznie cicho bez niego ;) Quote
P78 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dzisiejszy dzien, mam nadzieje, ze jest dobry dla dwoch naszych bohaterow :) Przez sekunde gadalam z rescal, podobno warunki sa tam super i pies jak na razie ok - na wiecej wiesci czekam ogrrrrroooomnie zniecierpliwiona. Rescal zadzwoni do mnie wieczorem :) Nie wiem czy ma neta, wiec jak nie ma to ja Wam napisze :)! A co drugiego psa "konfliktu" Mieszka, dzis pojechal do DT w Halinowie - o co byl spor... Na szczescie, bo gadalam z Abra przed sekunda, (sa obecnie u Pani Ewy wraz z SBD) Mieszko jakos dobrze dogaduje sie z Blackim tymczasowiczem... Na razie sa na spacerze - jak bedzie dym to Mieszko moze wrocic do hoteliku... Widac "nasz facet" Kubulina ma wiecej testosteronu niz myslalysmy :) Toz to po prostu facet z jajami i co mu tam inny bedzie "trul" :D, jak on jeszcze chlop w sile wieku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
P78 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/195492-!!!-ZLOT-DOGOMANIAK%C3%93W-mazowieckie-)))-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AgusiaP Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jeżeli ktoś na wątku jest z okolic Siewierza, Częstochowy prosimy o pomoc [SIZE="7"]BARI STARUSZEK PO KASTRACJI UCIEKŁ Z HOTELU!!! http://www.dogomania.pl/threads/189860-Pilne-!!!-Bari-staruszek-po-kastracji-uciekł-z-hotelu. Quote
Recommended Posts