yumanji Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 1986rybka napisał(a):a jaki koszt? porównywalnie do tego co ja podawałam? To nie jest Warszawa,bedzie dobrze...zapewniam,szczegoly potem... Quote
yumanji Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 rescal napisał(a):Yumanji, dzieki ze juz teraz myslisz o Kubusiu; mnie tez martwia te jego zębiska. Jutro przed poludniem bede dogrywac szczegoly transportu, i od razu zadzwonie do Ciebie:) To strasznie fajna morda i poczciwa - tak ładnie zaczął reagować na ludzi, juz po kilku dniach pobytu u Rybki i Neci:) Tylko ,blagam,nie o jakiejs morderczo wczesnej godzinie w czwartek,co?jade jutro do w-wy na koncert Kultu,uwzglednijcie prosze...dobre kobiety/// Quote
Necia_86 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Hehe śliczny wierszyk:) dzięki za numer konta, jutro przeleję 100zł. Dziś, jak mój chłopak poczuł zapachy z pyszczka Kubusia ochoczo zaproponował 50zł na ten szczytny cel:):):) podeślę mu konto;) A Kubuś, już najedzony, poszedł spać;) Quote
P78 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 yumanji napisał(a):Tylko ,blagam,nie o jakiejs morderczo wczesnej godzinie w czwartek,co?jade jutro do w-wy na koncert Kultu,uwzglednijcie prosze...dobre kobiety/// Jestes wytlumaczona jak dla mnie :) :diabloti:!!! Koncerty Kultu, pomimo, ze w pozniejszym rozkwicie pankowalam :) byly dla mnie swiete - nic z nich nie pamietam:evil_lol:, ale Kazik tez nie pamietal :) Ale o to chodzilo :evil_lol:! Ech, czlowiek wyrosl, tylko tatuaze zostaly, wspomnienia... :loveu: Quote
yumanji Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Paulina78 napisał(a):Jestes wytlumaczona jak dla mnie :) :diabloti:!!! Koncerty Kultu, pomimo, ze w pozniejszym rozkwicie pankowalam :) byly dla mnie swiete - nic z nich nie pamietam:evil_lol:, ale Kazik tez nie pamietal :) Ale o to chodzilo :evil_lol:! Ech, czlowiek wyrosl, tylko tatuaze zostaly, wspomnienia... :loveu: Jesli ta liczba pzry Twoim nicku to rok urodzenia,to blagam...ja juz w ogole powinnam udac sie na Powazki ,a nie na koncert Kultu... Quote
P78 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Necia_86']Hehe śliczny wierszyk:) dzięki za numer konta, jutro przeleję 100zł. Dziś, jak mój chłopak poczuł zapachy z pyszczka Kubusia ochoczo zaproponował 50zł na ten szczytny cel:):):) podeślę mu konto;) A Kubuś, już najedzony, poszedł spać;) Hehe, spoko to razem sie zrzuccie :) Bardzo dziekuje :)!!! Wiecie jakie mam marzenie??? Zeby Kubulina spedzal te Swieta w Nowym Swoim Domku... :tree1: Quote
P78 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 yumanji napisał(a):Jesli ta liczba pzry Twoim nicku to rok urodzenia,to blagam...ja juz w ogole powinnam udac sie na Powazki ,a nie na koncert Kultu... Hehe, ja sie dobrze konserwuje :) to moj wiek to 78, hehe :lol: Czlowiek ma tyle na ile sie czuje ;), a ja zawsze sie czuje mlodo, wiec moze powinnam cholera nick zmienic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ? Quote
yumanji Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Paulina78 napisał(a):Hehe, ja sie dobrze konserwuje :) to moj wiek to 78, hehe :lol: Czlowiek ma tyle na ile sie czuje ;), a ja zawsze sie czuje mlodo, wiec moze powinnam cholera nick zmienic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ? Masz 78 lat?nie wiedzialam,ze Kazik tak dlugo gra... Quote
P78 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 yumanji napisał(a):Masz 78 lat?nie wiedzialam,ze Kazik tak dlugo gra... Bo ja z czasow TATY KAZIKA :):):), hehe :) A tak na powaznie, Boze ilez ja juz na Koncercie nie bylam... :mad: Az sama jestem na siebie zla :lol:... Fajnie tak oderwac sie choc na chwile o rzeczywistosci i ... Dogomanii :) Quote
P78 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 yumanji i calej reszcie i KUBULINIE mowie DOBRANOC i PORA :) NA DOBRANOC :) Jutro sie odezwe :) 3-majta sie :)!!! Quote
obraczus87 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 proszę o pomoc :( http://www.dogomania.pl/threads/195337-Szczeniak-z-leśnej-nory...-Przypadek-chciał-że-trafiła-do-DT.-Potrzebna-KARMA-!-!-! Quote
P78 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cześć :) I jak dziś Kubulek się czuje??? Jutro wyjazd do hoteliku w końcu? Quote
rescal Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 hej dogrywamy szczegoly transportu. jak juz bede miala pewnosc co do dnia to napisze:) szukam budy dla Kuby (takiej, ktora mozna kupic od ręki, bez czekania, na terenie Wawy, lub okolic), ktora wstawimy do budynku. to bedzie prezent dla Kuby od osoby spoza Dogo:) Quote
tripti Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='rescal']hej dogrywamy szczegoly transportu. jak juz bede miala pewnosc co do dnia to napisze:) szukam budy dla Kuby (takiej, ktora mozna kupic od ręki, bez czekania, na terenie Wawy, lub okolic), ktora wstawimy do budynku. to bedzie prezent dla Kuby od osoby spoza Dogo:) może tu: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-akcesoria-dla-zwierzat-caloroczne-budy-dla-psow-W0QQAdIdZ237618756 treść: "całoroczne budy dla psów średnich z dachem przystosowanym do leżenia cena 120 zl. szt. tel 880600346." On raczej taki średni, a cena też bardzo dobra, ciekawe jaka jakość. Quote
Necia_86 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A ile kaski jest na tę budę? Lepsza by była jakaś ocieplana chyba...Poszukam dziś w necie. Quote
Lolalola Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 kochany Kubulku zobacz jak ciocie dbaja:) Quote
1986rybka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Odnośnie budy.. może taka? (tylko jak ktoś się zna trzeba sprawdzić czy wymiary dla Kuby byłyby ok) http://allegro.pl/buda-dla-psa-ocieplana-gratisy-i1274868500.html Quote
Lolalola Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 a cioteczki co z tym bazarkiem,jak juz jest czlek wyznaczony na to stanowisko,to niech wysle dane i ja wtedy ladna paczusie puszcze:) Quote
rescal Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 mam doskonałą nowinę!! Mamy dla Kuby domowy hotelik! Bardzo martwily mnie te skrzela i kaszel Kby i nadal szukalam ogrzewanych boksów (wiem, ze u yumanji mialby super, ale Ona sama opisala mi dzis jak dokladnie wygladaja te boksy - stad wzial sie pomysl z budą, no i zeby dalej szukac ogrzewanego kącika) doslalam namiar z dogo na hotelik -komercyjny, ale przyjmujacy troche taniej potrzebujace psy - no ale niestety jak wszędzie nie bylo miejsc. Ale Pani prosila zeby jeszcze za pare godzin zadzwonic, ona musi pogadac z rodzina i wtady da mi odpowiedz. No i wyobraźcie sobie, ze zdecydowali wziac Kubę po prostu do domu - ze wzgladu na jego oskrzela, no i w ogole nie za fajną historie zycia. W domu sa 4 suczki, lagodne, starsze, wysterylizowane. Ja nie przewiduje zeby Kuba do nich startowal, ale jesli - to Pani zrobi takie roszady w boksach ze bedzie dla niego po prostu miejsce w boksie ogrzewanym. To jest to miejsce http://www.hotelterier.pl/strona06.htm transport - tak jak bylo ustalone - w sobote. Cena troche wyższa, bo 450 zl. No ale bedzie w domu, caly czas wsród ludzi:) Nie macie pojecia jak sie cieszę. Zadzwonie jutro do yumanji, zeby Jej podziekowac za zaangazowanie - bo to naprawde świetna kobita i widac ze tez jak my wszyscy przejela sie losem Kuby. Żeby tylko Kubus zachowywal sie jak dżentelmen - tak jak na spacerkach w stosunku do suczek... Quote
Awit Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Kubusiu oby ciotki były dumne z Twojego zachowania!!! Quote
katarzyna09 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Awit napisał(a):Kubusiu oby ciotki były dumne z Twojego zachowania!!!Zebys z niczym nie nawalil...:nono: Quote
1986rybka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Oby... dzisiaj miał problem z zaśnięciem - dopiero teraz chyba wreszcie zasnął.. niestety - nadal bardzo często wyje :( Quote
Recommended Posts