Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rescal napisał(a):
Yumanji, dzieki ze juz teraz myslisz o Kubusiu; mnie tez martwia te jego zębiska. Jutro przed poludniem bede dogrywac szczegoly transportu, i od razu zadzwonie do Ciebie:)
To strasznie fajna morda i poczciwa - tak ładnie zaczął reagować na ludzi, juz po kilku dniach pobytu u Rybki i Neci:)

Tylko ,blagam,nie o jakiejs morderczo wczesnej godzinie w czwartek,co?jade jutro do w-wy na koncert Kultu,uwzglednijcie prosze...dobre kobiety///

Posted

Hehe śliczny wierszyk:) dzięki za numer konta, jutro przeleję 100zł. Dziś, jak mój chłopak poczuł zapachy z pyszczka Kubusia ochoczo zaproponował 50zł na ten szczytny cel:):):) podeślę mu konto;)

A Kubuś, już najedzony, poszedł spać;)

Posted

yumanji napisał(a):
Tylko ,blagam,nie o jakiejs morderczo wczesnej godzinie w czwartek,co?jade jutro do w-wy na koncert Kultu,uwzglednijcie prosze...dobre kobiety///

Jestes wytlumaczona jak dla mnie :) :diabloti:!!! Koncerty Kultu, pomimo, ze w pozniejszym rozkwicie pankowalam :) byly dla mnie swiete - nic z nich nie pamietam:evil_lol:, ale Kazik tez nie pamietal :) Ale o to chodzilo :evil_lol:!
Ech, czlowiek wyrosl, tylko tatuaze zostaly, wspomnienia...
:loveu:

Posted

Paulina78 napisał(a):
Jestes wytlumaczona jak dla mnie :) :diabloti:!!! Koncerty Kultu, pomimo, ze w pozniejszym rozkwicie pankowalam :) byly dla mnie swiete - nic z nich nie pamietam:evil_lol:, ale Kazik tez nie pamietal :) Ale o to chodzilo :evil_lol:!
Ech, czlowiek wyrosl, tylko tatuaze zostaly, wspomnienia...
:loveu:

Jesli ta liczba pzry Twoim nicku to rok urodzenia,to blagam...ja juz w ogole powinnam udac sie na Powazki ,a nie na koncert Kultu...

Posted

[quote name='Necia_86']Hehe śliczny wierszyk:) dzięki za numer konta, jutro przeleję 100zł. Dziś, jak mój chłopak poczuł zapachy z pyszczka Kubusia ochoczo zaproponował 50zł na ten szczytny cel:):):) podeślę mu konto;)

A Kubuś, już najedzony, poszedł spać;)
Hehe, spoko to razem sie zrzuccie :) Bardzo dziekuje :)!!!

Wiecie jakie mam marzenie???
Zeby Kubulina spedzal te Swieta w Nowym Swoim Domku... :tree1:

Posted

yumanji napisał(a):
Jesli ta liczba pzry Twoim nicku to rok urodzenia,to blagam...ja juz w ogole powinnam udac sie na Powazki ,a nie na koncert Kultu...

Hehe, ja sie dobrze konserwuje :) to moj wiek to 78, hehe :lol:
Czlowiek ma tyle na ile sie czuje ;), a ja zawsze sie czuje mlodo, wiec moze powinnam cholera nick zmienic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ?

Posted

Paulina78 napisał(a):
Hehe, ja sie dobrze konserwuje :) to moj wiek to 78, hehe :lol:
Czlowiek ma tyle na ile sie czuje ;), a ja zawsze sie czuje mlodo, wiec moze powinnam cholera nick zmienic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ?

Masz 78 lat?nie wiedzialam,ze Kazik tak dlugo gra...

Posted

yumanji napisał(a):
Masz 78 lat?nie wiedzialam,ze Kazik tak dlugo gra...

Bo ja z czasow TATY KAZIKA :):):), hehe :)

A tak na powaznie, Boze ilez ja juz na Koncercie nie bylam... :mad:
Az sama jestem na siebie zla :lol:... Fajnie tak oderwac sie choc na chwile o rzeczywistosci i ... Dogomanii :)

Posted

hej
dogrywamy szczegoly transportu. jak juz bede miala pewnosc co do dnia to napisze:)
szukam budy dla Kuby (takiej, ktora mozna kupic od ręki, bez czekania, na terenie Wawy, lub okolic), ktora wstawimy do budynku. to bedzie prezent dla Kuby od osoby spoza Dogo:)

Posted

[quote name='rescal']hej
dogrywamy szczegoly transportu. jak juz bede miala pewnosc co do dnia to napisze:)
szukam budy dla Kuby (takiej, ktora mozna kupic od ręki, bez czekania, na terenie Wawy, lub okolic), ktora wstawimy do budynku. to bedzie prezent dla Kuby od osoby spoza Dogo:)

może tu: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-akcesoria-dla-zwierzat-caloroczne-budy-dla-psow-W0QQAdIdZ237618756 treść: "całoroczne budy dla psów średnich z dachem przystosowanym do leżenia cena 120 zl. szt. tel 880600346." On raczej taki średni, a cena też bardzo dobra, ciekawe jaka jakość.

Posted

mam doskonałą nowinę!!
Mamy dla Kuby domowy hotelik!

Bardzo martwily mnie te skrzela i kaszel Kby i nadal szukalam ogrzewanych boksów (wiem, ze u yumanji mialby super, ale Ona sama opisala mi dzis jak dokladnie wygladaja te boksy - stad wzial sie pomysl z budą, no i zeby dalej szukac ogrzewanego kącika)
doslalam namiar z dogo na hotelik -komercyjny, ale przyjmujacy troche taniej potrzebujace psy - no ale niestety jak wszędzie nie bylo miejsc. Ale Pani prosila zeby jeszcze za pare godzin zadzwonic, ona musi pogadac z rodzina i wtady da mi odpowiedz.
No i wyobraźcie sobie, ze zdecydowali wziac Kubę po prostu do domu - ze wzgladu na jego oskrzela, no i w ogole nie za fajną historie zycia.
W domu sa 4 suczki, lagodne, starsze, wysterylizowane.
Ja nie przewiduje zeby Kuba do nich startowal, ale jesli - to Pani zrobi takie roszady w boksach ze bedzie dla niego po prostu miejsce w boksie ogrzewanym.
To jest to miejsce
http://www.hotelterier.pl/strona06.htm

transport - tak jak bylo ustalone - w sobote.
Cena troche wyższa, bo 450 zl. No ale bedzie w domu, caly czas wsród ludzi:)
Nie macie pojecia jak sie cieszę.
Zadzwonie jutro do yumanji, zeby Jej podziekowac za zaangazowanie - bo to naprawde świetna kobita i widac ze tez jak my wszyscy przejela sie losem Kuby.
Żeby tylko Kubus zachowywal sie jak dżentelmen - tak jak na spacerkach w stosunku do suczek...