P78 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A to licytacja, tak? Będzie wiadomo 29??? Takie "Kup teraz" :)? Może rescal jak dotrze do neta, rzuci linkiem na pierwszą stronę? Quote
rescal Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 kochani, jestem na chwile tylko - wysiadl mi net w domu, mam nadzieje ze to dzis zostanie zrobione teraz pisze na szybko zpracy. na 9.00 jestem umowiona z yumanji -ustale z Nia czy to chodzi o ocieplane boksy. martwie sie ze Kuba dostal znow antybiotyk, no i ze to taki szkieletor, tłuszczyk nie bedzie go w budzie grzał:( Quote
mala_czarna Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Macie jakąś karmę dla niego? Jesli to pilna potrzeba, mogę odsypać dla Kubusia żarełka suchego - purina dog chow. Quote
rescal Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 mala_czarna napisał(a):Macie jakąś karmę dla niego? Jesli to pilna potrzeba, mogę odsypać dla Kubusia żarełka suchego - purina dog chow. Dzieki:) ale na razie Kuba jest na mokrym jedzeniu - ze wzgledu na zęby (czesc do usunięcia - gnije, reszta do czyszczenia). ale dziekuje ze pomyslalas o tym bidaku Quote
mala_czarna Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No fakt, ale głupol jestem! Przeciez on ma kłopoty z zębami :( Quote
jaanna019 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Strasznie zszarpany ten biedny pies. Dziewczyny trochę spokojniej bo to psu nie służy. Najpierw myśleć potem działać. Quote
rescal Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 hej u yumanji Kuba bedzie mial miejsce w boksie w budynku gospodarczym, nieocieplanym (tam gdzie sa psy z krotka sierscie, chude, reumatyczne itp). Ze wzgledu na jego chorobe i chudosc - tam bedzie mu cieplej niz w boksie z buda. moze przyjechac do Joanny w czwartek. Proszę o pomoc w transporcie - jesli chodzi o godzine to moge sie dostosowac. hotelik jest 65 km od Warszawy. CENA - 300 ZŁ + karma Karmę zaoferował Waldek Deklaracji mamy 180 złotych. kto jeszcze dorzuci piątala, dyche, albo nawet dwie? Opieka wet. tez dobra - 30 km od hoteliku jest gabinet w prawdziwego zdarzenia. Quote
rescal Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Jesli bedzie taka potrzeba to zwroce koszty paliwa (konto Kuby nie bedzie tym obciazane) bardzo prosze, kto ma auto i troche wlnego czasu? jesli nie czwartek, to mzoe piątek (chodzi o ten tydzien) Quote
obraczus87 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Rescal na jakiej trasie jest potrzebny transport - dokładnie skąd dokąd. Można załozyć watek w dziale Transportowym: http://www.dogomania.pl/forums/521-Transport Bądź zapytać Ajlii czy może pomóc (ale tutaj wchodzi w grę transport za zwrot kosztów paliwa- za 100km wychodzi ok50zł) - http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuję-transport-za-zwrot-kosztów-(Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa) i najlepiej zadzwonić bo Ajlii nie jest codziennie na DGM, a dzisiaj jest w całodzienniej trasie.. EDIT: Na PW wysyłam Ci namiar na osobe, która mi pomogła już kilka razy. Warto zadzwonić. Quote
1986rybka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Cioteczki - nie jestem zbytnio obeznana tutaj.. na jakiej zasadzie można dorzucić coś na bazarek? Jak to wygląda od strony realizacji? Bo kilka rzeczy u mnie by się znalazło (głównie książki, może jakieś torebki) Quote
Bonsai Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Rybka, opcje są dwie: robisz zdjęcia i przesyłasz na e-mail osobie, która organizuje bazarek, a jak rzeczy się sprzedadzą, to osobiście wysyłasz do zwycięzców. Opcja druga to przesyłasz komuś przedmioty na bazarek i ta osoba dalej wszystko organizuje. Quote
1986rybka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dzięki za info :) Bonsai Ty będziesz organizować bazarek? ewentualnie do kogo mogę fotki wysłać? :) Quote
rescal Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 obraczuś - dzieki za namiary, pewnie z jednym z nich sie uda:) dzieki za bazarki, te powstające i już smigające:) Quote
obraczus87 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Najwazniejsze, że uda się z transportem... Quote
obraczus87 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Wplynelo 100zł od Cioci IVV. Paulina wyslij mi na PW swoj numer konta to przeleje do Ciebie te pieniadze. Tym sposobem bedzie u Ciebie calosc ;) Quote
Bonsai Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='1986rybka']Dzięki za info :) Bonsai Ty będziesz organizować bazarek? ewentualnie do kogo mogę fotki wysłać? :) Okej, widzę, że nie ma chętnych, to ja mogę zorganizować bazarek - prześlij fotki na olaa-s@wp.pl (i wszyscy inni tez zapraszam). Quote
yumanji Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Rozmawialam z moim wetem o Kubie.Zrobimy te zeby bez rtg,natomiast pare dni przed zabiegiem jeszcze sie mu dorzuci Metronidazol. Quote
1986rybka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 yumanji napisał(a):Rozmawialam z moim wetem o Kubie.Zrobimy te zeby bez rtg,natomiast pare dni przed zabiegiem jeszcze sie mu dorzuci Metronidazol. a jaki koszt? porównywalnie do tego co ja podawałam? Quote
Lolalola Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Kubulku melduje,ze pieniazki poslane:lol:dzis latam jak wariat,bede jutro!!!!!!!!!!!!;) Quote
rescal Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Yumanji, dzieki ze juz teraz myslisz o Kubusiu; mnie tez martwia te jego zębiska. Jutro przed poludniem bede dogrywac szczegoly transportu, i od razu zadzwonie do Ciebie:) To strasznie fajna morda i poczciwa - tak ładnie zaczął reagować na ludzi, juz po kilku dniach pobytu u Rybki i Neci:) Quote
obraczus87 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Kubulino widzisz jak Ciotki i Wujkowie sie o Ciebie troszcza :) Quote
P78 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Wreszcie wlazlam... ufff, ciezki dzien!!! Wyslalam konto obraczus :) i zaraz wysle Neci, tak:)? Kto jeszcze chce wplacic grosik zapraszam :) i bardzo dziekuje kubulinowo :)! Quote
obraczus87 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Kasa od Cioci IVV zostala przelana do Pauli ;) Quote
P78 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 :loveu::loveu::loveu: Na zlota jesien dla Kubuliny, na nowe zabki i hotelik, Wplacajcie grosik do Pauliny, i wyprozniajcie swoj portfelik ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: [SIZE=3]Debilny wierszyk "na szybko", od ciotenki Pauliny, ktora nawet nie czuje jak rymuje :) Quote
Recommended Posts