Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani, jestem na chwile tylko - wysiadl mi net w domu, mam nadzieje ze to dzis zostanie zrobione
teraz pisze na szybko zpracy. na 9.00 jestem umowiona z yumanji -ustale z Nia czy to chodzi o ocieplane boksy. martwie sie ze Kuba dostal znow antybiotyk, no i ze to taki szkieletor, tłuszczyk nie bedzie go w budzie grzał:(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Macie jakąś karmę dla niego? Jesli to pilna potrzeba, mogę odsypać dla Kubusia żarełka suchego - purina dog chow.

Dzieki:) ale na razie Kuba jest na mokrym jedzeniu - ze wzgledu na zęby (czesc do usunięcia - gnije, reszta do czyszczenia).
ale dziekuje ze pomyslalas o tym bidaku

Posted

hej
u yumanji Kuba bedzie mial miejsce w boksie w budynku gospodarczym, nieocieplanym (tam gdzie sa psy z krotka sierscie, chude, reumatyczne itp). Ze wzgledu na jego chorobe i chudosc - tam bedzie mu cieplej niz w boksie z buda.
moze przyjechac do Joanny w czwartek. Proszę o pomoc w transporcie - jesli chodzi o godzine to moge sie dostosowac. hotelik jest 65 km od Warszawy.

CENA - 300 ZŁ + karma
Karmę zaoferował Waldek
Deklaracji mamy 180 złotych. kto jeszcze dorzuci piątala, dyche, albo nawet dwie?

Opieka wet. tez dobra - 30 km od hoteliku jest gabinet w prawdziwego zdarzenia.

Posted

Jesli bedzie taka potrzeba to zwroce koszty paliwa (konto Kuby nie bedzie tym obciazane)
bardzo prosze, kto ma auto i troche wlnego czasu? jesli nie czwartek, to mzoe piątek (chodzi o ten tydzien)

Posted

Rescal na jakiej trasie jest potrzebny transport - dokładnie skąd dokąd.
Można załozyć watek w dziale Transportowym: http://www.dogomania.pl/forums/521-Transport
Bądź zapytać Ajlii czy może pomóc (ale tutaj wchodzi w grę transport za zwrot kosztów paliwa- za 100km wychodzi ok50zł) - http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuję-transport-za-zwrot-kosztów-(Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa) i najlepiej zadzwonić bo Ajlii nie jest codziennie na DGM, a dzisiaj jest w całodzienniej trasie..

EDIT: Na PW wysyłam Ci namiar na osobe, która mi pomogła już kilka razy. Warto zadzwonić.

Posted

Cioteczki - nie jestem zbytnio obeznana tutaj.. na jakiej zasadzie można dorzucić coś na bazarek? Jak to wygląda od strony realizacji? Bo kilka rzeczy u mnie by się znalazło (głównie książki, może jakieś torebki)

Posted

Rybka, opcje są dwie: robisz zdjęcia i przesyłasz na e-mail osobie, która organizuje bazarek, a jak rzeczy się sprzedadzą, to osobiście wysyłasz do zwycięzców. Opcja druga to przesyłasz komuś przedmioty na bazarek i ta osoba dalej wszystko organizuje.

Posted

[quote name='1986rybka']Dzięki za info :)

Bonsai Ty będziesz organizować bazarek?

ewentualnie do kogo mogę fotki wysłać? :)
Okej, widzę, że nie ma chętnych, to ja mogę zorganizować bazarek - prześlij fotki na olaa-s@wp.pl (i wszyscy inni tez zapraszam).

Posted

yumanji napisał(a):
Rozmawialam z moim wetem o Kubie.Zrobimy te zeby bez rtg,natomiast pare dni przed zabiegiem jeszcze sie mu dorzuci Metronidazol.

a jaki koszt? porównywalnie do tego co ja podawałam?

Posted

Yumanji, dzieki ze juz teraz myslisz o Kubusiu; mnie tez martwia te jego zębiska. Jutro przed poludniem bede dogrywac szczegoly transportu, i od razu zadzwonie do Ciebie:)
To strasznie fajna morda i poczciwa - tak ładnie zaczął reagować na ludzi, juz po kilku dniach pobytu u Rybki i Neci:)

Posted

Wreszcie wlazlam... ufff, ciezki dzien!!!
Wyslalam konto obraczus :) i zaraz wysle Neci, tak:)? Kto jeszcze chce wplacic grosik zapraszam :) i bardzo dziekuje kubulinowo :)!

Posted

:loveu::loveu::loveu:
Na zlota jesien dla Kubuliny,

na nowe zabki i hotelik,
Wplacajcie grosik do Pauliny,
i wyprozniajcie swoj portfelik ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:loveu::loveu::loveu:

[SIZE=3]Debilny wierszyk "na szybko", od ciotenki Pauliny,
ktora nawet nie czuje jak rymuje :)