rescal Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Rybce trzeba oddac teraz, tzn ja chcialabym rozliczyc teraz - nie robmy Kubie dlugow;) na jaki zmienic tytul, nic mi do glowy nie przychodzi:( Quote
katarzyna09 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='rescal']Bardzo proszę - zęby Kuby to bedzie duży wydatek, jak widac, ale to trzeba zrobic kto jeszcze mogby wspomoc nas w wydatkach weterynaryjnych lub zadeklarowac sie do wplat comiesiecznych? mamy tylko 160 złotych deklaracji, to za malo na hotelik:( Rybko - wyslij moze na PW nr konta Paulinie; to zwrocimy Ci poniesione kosztaNa przeswietlenie dam...,ale przelew moge zrobic dopiero w piatek i chyba po poludniu. Quote
Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ja jestem MOCNO ZA YUMANJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem z nia w stalym kontakcie,mialam ta swoja podopieczna......a i w inne psie watki jestem zaangazowana-wszystkie psy sa(byly u Yumanji),panna Joanna ma podejscie:).........i zaraz.zaraz,sa tez boksy w pomieszczeniu wewnetrznym i raczej tam bylby Kuba,wiem,rozmawialam z nia osobiscie a nowe budy beda ttuz,tuz!!!! Jutro wysylam moja deklaracje dla Kubusia,jeszcze cos podesle za jakies 2 tyg.,i moja deklaracja jest stala!!!!!!!!!!!!!!! Ciotki trzeba siasc i wyslac setki pw,ja tak zawsze robie................. Quote
katarzyna09 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Paulina78 napisał(a):A kiedy sie oplaca hotel :(? Na poczatku miesiaca? rescal moze zmien TYTUL...? Ja mam rybkowe dane chyba, bo mi wplacala kase sama - to moge wyslac, chyba, ze Rybka zezwoli pozniej oddac, bo moze hotel wazniejszy? Jak chcecie dziewczyny... czekam na decyzje... Katarzyna09 :), spoko, ja tak pisze wiesz OGOLNIE... Nie chce rescal z tym zostawic samej, a finansowo nie pomoge :(Wcale nie spoko,bo jest naprawde problem.450,- wiadomo-to nie malo,a gdzie inne koszty?Nie mam jak pomoc!!!:oops::-( Quote
1986rybka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Paulina - nie musisz mi od razu oddawać - najważniejsze to znaleźć dla niego stały kąt.. Quote
P78 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Tak, ale przez ta chora awanture to az wstyd watek rozsylac... ja bym go skrocila o 80 stron ;) Lalalola a gdzie jeste ten hotelik? Bo nie pamietam...Tak, wspominalas o budach, wiem, a duze sa tam boksy??? OPOWIADAJ :) Quote
rescal Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 katarzyna, Lolalola - WIELKIE dzieki za wsparcie:) Lolalola - przepraszam, ale musialam przeoczyć Twoja deklaracje, przypomnisz mi kwotę? to uzupelnię 1 strone hmm, dzis pisala mi yumanji o budzie w kazdym badz razie - musze z Nią pogadac o tej nieszczesnej agresji Kuby Quote
Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 byloby Wam na reke bo hotelik jest niedaleczko od Wawy:)Yumanji sobie nie zyczy,aby podawac publicznie nazwy miejsca,z wiadomych wzgledow.......psy codziennie maja super wybieg i naprawde DOBRA OPIEKE!!!!wiem,ze rascal rozmawiala dzis z yumanji............ciotki bazarek trzeba zrobic,kto ma jakies fanty?????ja moge cos podeslac,tylko gdzie????jest ktos chetny???;) Quote
rescal Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 300 plus karma na razie bylby w boksie sam, pozniej ewentualnie doszlaby suczka do towarzystwa - i wtedy cena z tego co zrozumialam zmienilaby sie - chyba na lepsze;) Quote
Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 20 zl dla Kubulka,wiecej nie moge chwilowo:shake::-( Quote
P78 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 rescal masz tytuly NA PW zaraz przyleze, musze wyjsc po chleb kobity... Quote
rescal Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Lolalola napisał(a):20 zl dla Kubulka,wiecej nie moge chwilowo:shake::-( no przestań sie mazać, grunt ze choć troche mozesz sie dorzucić!!! dzieki! kochani, kto jeszcze? tu dycha, tam dwie i uzbiera sie:) Quote
Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 rescal napisał(a):no przestań sie mazać, grunt ze choć troche mozesz sie dorzucić!!! dzieki! kochani, kto jeszcze? tu dycha, tam dwie i uzbiera sie:) no dobra,przestane;) Quote
Necia_86 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja tak jak oferowałam mogę 50zł. Dziś, albo jutro przeleję 100zł na te ząbki. Co do nowego lokum Kubusia...wolałabym, żeby był w wewnętrznych boksach, bo to staruszek i musi kości wygrzewać;))) Quote
katarzyna09 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Paulina78']rescal masz tytuly NA PW zaraz przyleze, musze wyjsc po chleb kobity... A ja na fajke,za chwile jestem... Quote
Bonsai Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja też mogę przeznaczyć rzeczy na bazarek - bandamkę Mój Pies, obrożę przeciwpchelną i pastę do zębów dla psa. Quote
katarzyna09 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Jak tylko Cantadorra pojawi sie na dogo,rowniez pomyslimy o bazarku;) Quote
P78 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Jestem ;) Sluchajcie kto ma konto moje ten ma i kazda zlotowa jest wazna :) A kto nie ma niech mnie na PW w d...e :lol: kopnie :) to wysle namiary! Tak, wlasnie bazarek... kurcze.... co tu przekazac...? Quote
Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja juz wiem co przekaze hahahhahaha!!!!!!!!!!!! tylko gdzie ciocia,ktora zrobi bazarek???:) Quote
Bonsai Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Lolalola napisał(a):Ja juz wiem co przekaze hahahhahaha!!!!!!!!!!!! tylko gdzie ciocia,ktora zrobi bazarek???:) Jeśli nikt się nie zgłosi, to ja mogę. ;) Quote
.blueberry. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A ja pozwolę sobie przypomnieć o tym który już jest ;) http://www.dogomania.pl/threads/194941-BIG-BAZAR-super-ubrania-ksiązki-i-inne-na-Mielec-Kubusia-i-Bartusia-do-29.10 Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Zaznaczam wątek-przeczytam po powrocie Elżbieta Quote
P78 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Lolalola napisał(a):Ja juz wiem co przekaze hahahhahaha!!!!!!!!!!!! tylko gdzie ciocia,ktora zrobi bazarek???:) Brzmi złowieszczo :) Co tam skrywasz :)? Mam jakieś dziwne przemyślenia :D Quote
P78 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='blueberrykiss']A ja pozwolę sobie przypomnieć o tym który już jest ;) http://www.dogomania.pl/threads/194941-BIG-BAZAR-super-ubrania-ksiązki-i-inne-na-Mielec-Kubusia-i-Bartusia-do-29.10 Oooo, a mi to umknęło... :) I co? jak się sprzedaje??? Quote
Recommended Posts