Necia_86 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 UBOCZE napisał(a):Czyżby trza było odsieczy?:evil_lol: Pewnie, że cieszy...:loveu: Mnie też to bardzo cieszy...nawet troszkę dziś poskakał, jak się z nim bawiłam ;) jeszcze będą z niego "ludzie" :)) Największym utrudnieniem jest to, że nie słyszy, bo nie można odpowiednio próbować na niego wpływać modelacją głosu, ale jakoś dajemy radę. Zawsze to jakiś plus, nie trzeba chodzić na paluszkach, kiedy śpi hehe i myśli, że psy na dworze się do niego cieszą, a nie szczekają :)) Alergicznie reaguje na kota Rybki ( i wzajemnie) więc trzeba ich izolować. A poza tym, to widzę poprawę i mam nadzieję, że znajdzie kogoś, kto będzie mógł mu poświęcić trochę więcej czasu. On bardzo potrzbuje miłości i zasługuje na nią, po tych wszystkich przejściach. Aaa...Kubuś jest bardzo wygodny..:) dziś jak wróciłam z pracy, to spał na łóżku..obok porcelanowego konika, którego chyba zrzucił z półki:) wyglądali razem komicznie;) Quote
P78 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Bardzo sie ciesze, ze Kubus sie otwiera, i ze nie wystraszyl sie, ze... stracil :) konika :) (hhhmmmm, inaczej nie moglam tego napisac - buhehehe :evil_lol:), bo gluchota z niego :) Ma to swoje plusy np. w Sylwestra i burze :) Nie boi sie :) taaaa , facet za kotami nie przepada :) oj wiem to ;) Quote
Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Necia_86 napisał(a):Mnie też to bardzo cieszy...nawet troszkę dziś poskakał, jak się z nim bawiłam ;) jeszcze będą z niego "ludzie" :)) Największym utrudnieniem jest to, że nie słyszy, bo nie można odpowiednio próbować na niego wpływać modelacją głosu, ale jakoś dajemy radę. Zawsze to jakiś plus, nie trzeba chodzić na paluszkach, kiedy śpi hehe i myśli, że psy na dworze się do niego cieszą, a nie szczekają :)) Alergicznie reaguje na kota Rybki ( i wzajemnie) więc trzeba ich izolować. A poza tym, to widzę poprawę i mam nadzieję, że znajdzie kogoś, kto będzie mógł mu poświęcić trochę więcej czasu. On bardzo potrzbuje miłości i zasługuje na nią, po tych wszystkich przejściach. Aaa...Kubuś jest bardzo wygodny..:) dziś jak wróciłam z pracy, to spał na łóżku..obok porcelanowego konika, którego chyba zrzucił z półki:) wyglądali razem komicznie;) :multi:bardzo mnie to cieszy,Kubula w lozku z konisiem,szkoda,ze nie pstryknelyscie fotki;) ja swoje 20 zl wysylam w poniedzialek dla Kubulka,tzn...rozumiem ,ze jedzie do Halinowa tak..........znow bedzie zdziwiony...pewnie juz u Was bosko sie czuje.....ale to dla jego dobra.......mam nadzieje,ze bede mogla sledzic watek psiunia na bierzaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz: Quote
Necia_86 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Lolalola napisał(a)::multi:bardzo mnie to cieszy,Kubula w lozku z konisiem,szkoda,ze nie pstryknelyscie fotki;) ja swoje 20 zl wysylam w poniedzialek dla Kubulka,tzn...rozumiem ,ze jedzie do Halinowa tak..........znow bedzie zdziwiony...pewnie juz u Was bosko sie czuje.....ale to dla jego dobra.......mam nadzieje,ze bede mogla sledzic watek psiunia na bierzaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz: Nie wiem, czy tak bosko, bo ciągle płacze, ale chyba co raz mniej ( albo ja się już trochę przyzwyczaiłam:P). Nie zdążyłam pstryknąć fotki, bo jakoś mnie dojrzał i szybko zszedł się przywitać, przyznam, że bardzo się ucieszył:) co chwilę pcha się na kolana i o coś prosi biedaczek. A zajda się jedzonkiem, aż mu się uszy trzęsą :) Quote
Necia_86 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Lolalola napisał(a)::multi:bardzo mnie to cieszy,Kubula w lozku z konisiem,szkoda,ze nie pstryknelyscie fotki;) ja swoje 20 zl wysylam w poniedzialek dla Kubulka,tzn...rozumiem ,ze jedzie do Halinowa tak..........znow bedzie zdziwiony...pewnie juz u Was bosko sie czuje.....ale to dla jego dobra.......mam nadzieje,ze bede mogla sledzic watek psiunia na bierzaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz: Nie wiem, czy tak bosko, bo ciągle płacze, ale chyba co raz mniej ( albo ja się już trochę przyzwyczaiłam:P). Nie zdążyłam pstryknąć fotki, bo jakoś mnie dojrzał i szybko zszedł się przywitać, przyznam, że bardzo się ucieszył:) co chwilę pcha się na kolana i o coś prosi biedaczek. A zajda się jedzonkiem, aż mu się uszy trzęsą :) Quote
Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 no placze bo to wciaz dopiero 2 dzionek......... nie martw sie! Quote
Necia_86 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Lolalola napisał(a):no placze bo to wciaz dopiero 2 dzionek......... nie martw sie! Wiem;)) Kubuś chyba zasnął, więc i ja skorzystam z okazji:)) dobranoc;) Quote
.blueberry. Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 No i taki tytuł bardzo mnie cieszy. Ale machanie ogonkiem chyba jeszcze bardziej :) Ode mnie 20 złotych miesięcznie do odwołania. Quote
katarzyna09 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Necia_86 napisał(a):Wiem;)) Kubuś chyba zasnął, więc i ja skorzystam z okazji:)) dobranoc;)Spokojnej nocki:lol: Quote
P78 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Dziękuję, że osoby, które pisałay i zaglądały do Kubuli od początku, są nadal na wątku... 3maj się Kubuś... Quote
Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 pewnie,ze tu bedziemy...............;)dobranoc!! Quote
Lolalola Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 czesc Kubusiu!!!!jak minela nocka??jak sie czujemy,kaszlor poszedl???;) Quote
Waldek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 obraczus87 napisał(a):A to juz prosze konsultuj z osoba decyzyjna w sprawie psa. Nie wiem czy On je sucha karme, czy może jesc.. nie wypowiadam sie. Jeśli nie może jeść suchej karmy to mogę zdeklarować miesięczną kwotę. Nawet wtedy wygodniej wykonać przelew niż pędzić z workiem z drugiej strony Warszawy. Quote
P78 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 A co teraz Kuba je i jak mu to idzie :)? Ze dobrze, to wiem... Pewnie i na zeby ten antybiotyk pomogl, moja kotka dostawala wlasnie to na zeby... Szybko jej pomogl... Quote
P78 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Rybko i kolezanko Rybki :) wskakujcie i opowiadajcie jak Kubul sie czuje - nie ma stresu ;) Kilka osob czeka na wiesci ;) A ja za chwile goszcze u siebie kolejne szczentako :) - moge byc w zwiazku z tym mniej aktywna... na forum :) Quote
1986rybka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Paulina78 napisał(a):Rybko i kolezanko Rybki :) wskakujcie i opowiadajcie jak Kubul sie czuje - nie ma stresu ;) Kilka osob czeka na wiesci ;) A ja za chwile goszcze u siebie kolejne szczentako :) - moge byc w zwiazku z tym mniej aktywna... na forum :) Wybaczcie, że nic nie pisałyśmy. Netka w ten weekend ma zjazd w szkole więc od rana do nocy jej nie ma ;) a ja zalatana jestem od rana :) tak więc.. poszedł spać tak jak Netka wczoraj pisala - niestety dzisiaj spać mi nie dał - po 6 rano zaczęło się wycie ;) - plus tego taki, że tak jak pisałam wyżej - Netka szła do szkoły - więc miała pobudkę w postaci Kubalka podobno równo z budzikiem :) - spacer z rana dzięki temu był zaliczony, papu też :) potem za 3 godzinki znowu był ze mną więc pies szczęśliwy ;) w nocy - nie słyszałam aby kasłał, w ciągu dnia też bardzo rzadko mu się to zdarza jednak tęskni nadal - popiskuje prawie cały dzień.. prawie całe popołudnie siedzimy na ogródku - pomaga mi zbierać liście i kosić trawę :) zauważyłam, że uwielbia bawić się w berka ;) Aaa i dzisiaj odwiedził mnie mój siostrzeniec - 1,5 letni. Jak zobaczył Kubalka to aż prawie piać zaczął. Głaskał go, tarmosił, a ten - stoicki spokój :) Ps. Paula już do Ciebie dzwonię ;) Quote
Lolalola Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 no to supeeeerrrr (poza piskami oczywiscie)ale nic to dziwnego....dalej teskni,jednak jesli bedzie mial glowke czyms zajeta,np;koszeniem trawy:)to bedzie oki,kochany Kubulek...i dobry z dziecmi...a to wazne:) Quote
P78 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Tak, do dzieci to on ok, mojego syna chyba tez widzial, choc przelotem :) Poza tym mial tam dzieci... Dziekuje za telefon Rybko, juz wiesz co i jak i ja wiem ;) Czy rescal tez sie dodzwonila? To moje nowosc:) http://www.dogomania.pl/threads/195074-5-tygodniowa-sunia-sama-w-klatce-po-chomiku-maDT-szukamyDS Quote
1986rybka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Paulina78']Tak, do dzieci to on ok, mojego syna chyba tez widzial, choc przelotem :) Poza tym mial tam dzieci... Dziekuje za telefon Rybko, juz wiesz co i jak i ja wiem ;) Czy rescal tez sie dodzwonila? To moje nowosc:) http://www.dogomania.pl/threads/195074-5-tygodniowa-sunia-sama-w-klatce-po-chomiku-maDT-szukamyDS Dzwoniła mamy problem z transportem :( Quote
sleepingbyday Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 zaczynamy organizować transport dla Mieszka do beataczl, jeśli ktoś jeździ na trasie wawa-człuchów (lub okolice), to dajcie znać. Quote
rescal Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 1986rybka napisał(a):Dzwoniła mamy problem z transportem :( juz wszystko zalatwione, jutro rano wyjezdza do DT Quote
Recommended Posts