Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UBOCZE napisał(a):
Czyżby trza było odsieczy?:evil_lol:

Pewnie, że cieszy...:loveu:

Mnie też to bardzo cieszy...nawet troszkę dziś poskakał, jak się z nim bawiłam ;) jeszcze będą z niego "ludzie" :)) Największym utrudnieniem jest to, że nie słyszy, bo nie można odpowiednio próbować na niego wpływać modelacją głosu, ale jakoś dajemy radę. Zawsze to jakiś plus, nie trzeba chodzić na paluszkach, kiedy śpi hehe i myśli, że psy na dworze się do niego cieszą, a nie szczekają :)) Alergicznie reaguje na kota Rybki ( i wzajemnie) więc trzeba ich izolować. A poza tym, to widzę poprawę i mam nadzieję, że znajdzie kogoś, kto będzie mógł mu poświęcić trochę więcej czasu. On bardzo potrzbuje miłości i zasługuje na nią, po tych wszystkich przejściach.

Aaa...Kubuś jest bardzo wygodny..:) dziś jak wróciłam z pracy, to spał na łóżku..obok porcelanowego konika, którego chyba zrzucił z półki:) wyglądali razem komicznie;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie ciesze, ze Kubus sie otwiera, i ze nie wystraszyl sie, ze... stracil :) konika :) (hhhmmmm, inaczej nie moglam tego napisac - buhehehe :evil_lol:), bo gluchota z niego :)
Ma to swoje plusy np. w Sylwestra i burze :) Nie boi sie :)

taaaa , facet za kotami nie przepada :) oj wiem to ;)

Posted

Necia_86 napisał(a):
Mnie też to bardzo cieszy...nawet troszkę dziś poskakał, jak się z nim bawiłam ;) jeszcze będą z niego "ludzie" :)) Największym utrudnieniem jest to, że nie słyszy, bo nie można odpowiednio próbować na niego wpływać modelacją głosu, ale jakoś dajemy radę. Zawsze to jakiś plus, nie trzeba chodzić na paluszkach, kiedy śpi hehe i myśli, że psy na dworze się do niego cieszą, a nie szczekają :)) Alergicznie reaguje na kota Rybki ( i wzajemnie) więc trzeba ich izolować. A poza tym, to widzę poprawę i mam nadzieję, że znajdzie kogoś, kto będzie mógł mu poświęcić trochę więcej czasu. On bardzo potrzbuje miłości i zasługuje na nią, po tych wszystkich przejściach.

Aaa...Kubuś jest bardzo wygodny..:) dziś jak wróciłam z pracy, to spał na łóżku..obok porcelanowego konika, którego chyba zrzucił z półki:) wyglądali razem komicznie;)

:multi:bardzo mnie to cieszy,Kubula w lozku z konisiem,szkoda,ze nie pstryknelyscie fotki;)
ja swoje 20 zl wysylam w poniedzialek dla Kubulka,tzn...rozumiem ,ze jedzie do Halinowa tak..........znow bedzie zdziwiony...pewnie juz u Was bosko sie czuje.....ale to dla jego dobra.......mam nadzieje,ze bede mogla sledzic watek psiunia na bierzaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz:

Posted

Lolalola napisał(a):
:multi:bardzo mnie to cieszy,Kubula w lozku z konisiem,szkoda,ze nie pstryknelyscie fotki;)
ja swoje 20 zl wysylam w poniedzialek dla Kubulka,tzn...rozumiem ,ze jedzie do Halinowa tak..........znow bedzie zdziwiony...pewnie juz u Was bosko sie czuje.....ale to dla jego dobra.......mam nadzieje,ze bede mogla sledzic watek psiunia na bierzaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz:

Nie wiem, czy tak bosko, bo ciągle płacze, ale chyba co raz mniej ( albo ja się już trochę przyzwyczaiłam:P). Nie zdążyłam pstryknąć fotki, bo jakoś mnie dojrzał i szybko zszedł się przywitać, przyznam, że bardzo się ucieszył:) co chwilę pcha się na kolana i o coś prosi biedaczek. A zajda się jedzonkiem, aż mu się uszy trzęsą :)

Posted

Lolalola napisał(a):

Nie wiem, czy tak bosko, bo ciągle płacze, ale chyba co raz mniej ( albo ja się już trochę przyzwyczaiłam:P). Nie zdążyłam pstryknąć fotki, bo jakoś mnie dojrzał i szybko zszedł się przywitać, przyznam, że bardzo się ucieszył:) co chwilę pcha się na kolana i o coś prosi biedaczek. A zajda się jedzonkiem, aż mu się uszy trzęsą :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
A to juz prosze konsultuj z osoba decyzyjna w sprawie psa. Nie wiem czy On je sucha karme, czy może jesc.. nie wypowiadam sie.

Jeśli nie może jeść suchej karmy to mogę zdeklarować miesięczną kwotę.
Nawet wtedy wygodniej wykonać przelew niż pędzić z workiem z drugiej strony Warszawy.

Posted

A co teraz Kuba je i jak mu to idzie :)? Ze dobrze, to wiem... Pewnie i na zeby ten antybiotyk pomogl, moja kotka dostawala wlasnie to na zeby... Szybko jej pomogl...

Posted

Rybko i kolezanko Rybki :) wskakujcie i opowiadajcie jak Kubul sie czuje - nie ma stresu ;) Kilka osob czeka na wiesci ;)

A ja za chwile goszcze u siebie kolejne szczentako :) - moge byc w zwiazku z tym mniej aktywna... na forum :)

Posted

Paulina78 napisał(a):
Rybko i kolezanko Rybki :) wskakujcie i opowiadajcie jak Kubul sie czuje - nie ma stresu ;) Kilka osob czeka na wiesci ;)

A ja za chwile goszcze u siebie kolejne szczentako :) - moge byc w zwiazku z tym mniej aktywna... na forum :)

Wybaczcie, że nic nie pisałyśmy. Netka w ten weekend ma zjazd w szkole więc od rana do nocy jej nie ma ;)
a ja zalatana jestem od rana :)

tak więc.. poszedł spać tak jak Netka wczoraj pisala - niestety dzisiaj spać mi nie dał - po 6 rano zaczęło się wycie ;) - plus tego taki, że tak jak pisałam wyżej - Netka szła do szkoły - więc miała pobudkę w postaci Kubalka podobno równo z budzikiem :) - spacer z rana dzięki temu był zaliczony, papu też :) potem za 3 godzinki znowu był ze mną więc pies szczęśliwy ;)
w nocy - nie słyszałam aby kasłał, w ciągu dnia też bardzo rzadko mu się to zdarza
jednak tęskni nadal - popiskuje prawie cały dzień..
prawie całe popołudnie siedzimy na ogródku - pomaga mi zbierać liście i kosić trawę :)
zauważyłam, że uwielbia bawić się w berka ;)

Aaa i dzisiaj odwiedził mnie mój siostrzeniec - 1,5 letni. Jak zobaczył Kubalka to aż prawie piać zaczął. Głaskał go, tarmosił, a ten - stoicki spokój :)

Ps. Paula już do Ciebie dzwonię ;)

Posted

no to supeeeerrrr (poza piskami oczywiscie)ale nic to dziwnego....dalej teskni,jednak jesli bedzie mial glowke czyms zajeta,np;koszeniem trawy:)to bedzie oki,kochany Kubulek...i dobry z dziecmi...a to wazne:)