Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja juz chce wiedziec, ze Go zabralyscie, reszta to juz niewazne... Boze, zeby sie facetowi nie odwidzialo!!!:roll: O ktorej on ma byc zabrany? Juz nie pamietam... Chyba 18-19, bo tak po 19tej bedzie transport z Ochoty... Dajcie smsa chociaz jak bedziecie poza tym przekletym domem !!! :( ja mam zero na karcie :(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jaka decyzja zapadła? dom u sąsiadki czy jednak DT u Pauli??
skłaniałabym się do tego pierwszego, bynajmniej nie dlatego, że u Pauli jest gorzej, bo na pewno nie jest i super, że w ogóle Paula zaproponowała swój DT ..

ale oczywiście bez względu na decyzję, każde inne miejsce jest lepsze od tego obecnego i czekam jak na szpilkach na wieści, że psiak jest już wyrwany z rąk tego bydlaka.

Posted

ilon_n napisał(a):
to jaka decyzja zapadła? dom u sąsiadki czy jednak DT u Pauli??
skłaniałabym się do tego pierwszego, bynajmniej nie dlatego, że u Pauli jest gorzej, bo na pewno nie jest i super, że w ogóle Paula zaproponowała swój DT ..

ale oczywiście bez względu na decyzję, każde inne miejsce jest lepsze od tego obecnego i czekam jak na szpilkach na wieści, że psiak jest już wyrwany z rąk tego bydlaka.

Z tego co wyczytałam to psiak jedzie do Pauliny. cała "akcja" ma być przeprowadzona ok. 19:00, także czekamy na informacje...

Posted

ja rowniez jestem bardzo zdenerwowana - 'pana' nie ma w domu! nie mozemy na razie zabrac psa, na walenie w drzwi nie odpowiada, ciemno w oknach. pani sasiadka ma zabrac psa do siebie jak tylko pojawi sie wlasciciel, i najwyzej ja wieczorem jesli nie bedzie za pozno lub jutro wczesnie rano go odbiore

Posted

Kurde to moje zasrane przeczucie...:shake: dostalam telefon, ze faceta nie ma w domu!!! Zaraz zejde na zawal!!!:placz::placz::placz:
Nic czekamy jeszcze :(

Boze..., nie w takiej chwili :-(:-(:-(

Posted

sluchajcie, spokojnie. ja wiem, ze wszyscy nastawili sie ze zis bedzie sprawa rozwiazana - ale pamietajmy, ze odebranie nie bylo w zaden sposob umowione w pijakiem, nie ma w tym jego zlej woli - po prostu na razie nie ma go w domu, jak tylko pojawi sie - pies zostanie zabrany i oddany w troskliwe ręce Pauliny:)
ja jestem dobrej mysli, jak nie teraz to za pare godzin!

Posted

Moze go poszukac na tym osiedlu, co? Jak myslisz? Mozna niech sie ta kobiecina przejdzie...?
Boze, siedze i placze, tak strasznie chcialam mu pomoc i to JUZ, na teraz...
Wszystko czeka karma, miseczka, wiem, ze i Marta ma juz wszystko :-(...

Pier...ny dziadu znajdz sie!!!

Posted

IVV napisał(a):
w razie czegos to mozna ze SZ pojechac i psa wydostac jakby sie facet nie pojawil w cigu 24h

Kurde, gapie sie w telefon i czekam az Marta zadzwoni :(

Posted

nic sie nie da zrobic gdy czlowiek tak czeka...........
boje sie o niego:(zeby ten pojeb tylko czegos jeszcze nie zmajstrowal.............co z nim sie teraz dzieje??nie moge przestac myslec:(

Posted

Kochane spokojnie. Nie denerwujcie sie!!! Naprawde. Wierzę, że sie uda. I tez sie bardzo martwię... dzisiaj mój TZ mial wypadek... mi wieczorem jakis idoota zastawił wjazd na parking.... jak pech to pech...

RESCAL - dawaj znac co i jak. Rano nie dam rady Wam pomoc. ale moze do czegos sie przydam tak czy siak...

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Paulinka, nie wygonisz mnie? Bo pewnie właśnie robię "sztuczny tłok" ....

Ciebie ...? Nigdy! ;) Super, ze weszlas na watek - nie ukrywam, ze jestem ogromnie zmartwiona, ze nie mam psa fizycznie na cieplym kocyku :( Nawet moj chlopak dzwonil z roboty, pytal czy juz 4 psie d.u.pki sie grzeja w domku :shake:

Posted

Heeeeejjjj dziewczyny nie martwcie sie tak! Wiem, wiem, sama sie martwie. ale bardziej bym sie martwila, gdyby facet zostal uprzedzony i wtedy by zwiał na picie. A tak jak to w jego standardowym dniu zycia poszedl zachlac z kumplami.......