Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka K. napisał(a):
A czy mogę prosic o stawkę sznaucerów mini czarno-srebrnych? :modla:

SUKI

kl. młodzieży
TAJKA TAJLANDIA Nadpilickie Bestyjki

kl.pośrednia
GAMA Leksaland

kl. otwarta
BIMA BARACUDA Czarne Diamenty

Piesków nie ma w katalogu.

Marta my nie jedziemy ani do Będzina ani do Zakopanego. Sędzina w Nowym Sączu stwierdziła, że Efra jest takim typem psa na szybki championat do szuflady, więc robimy sobie wakacje od wystaw :evil_lol:

Posted

Extra tak szybko zdjęcia! Bardzo fajna Wystawa mieliśmy przyjemnośc tam być, wszystkie ringi w cieniu tak że słonce wogóle nam nie dokuczało(po raz pierwszy w sezonie),wogóle wszystko było OK trzeba organizatorów pochwalić :).

Posted

W IMIENIU ORGANIZATORÓW I SWOIM WŁASNYM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM , KTÓRZY ZECHCIELI ZADAĆ SOBIE TRUD I PRZYJECHAĆ NA NASZĄ WYSTAWĘ. BYŁO NAM NIEZMIERNIE MIŁO GOŚCIĆ TAK WSPANIAŁE PSY I ICH WSPANIAŁYCH WŁAŚCICIELI!
DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE SŁOWA UZNANIA.
GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM.
MAM NADZIEJĘ ,ŻE ZA ROK ZNOWU SIĘ SPOTKAMY.

Posted

Aisa napisał(a):
Czy mógłby ktoś podać stawkę sznaucerów mini. czarnych ? :)

psy, kl. szczeniąt:
Omar Nahar z Sardanu
kl.championów
Ramis Ari Grażki
suki, kl.mł:
Amira Gerovith
kl.pośrednia:
Aria Ollivanderr
Fanny z Uramu
Izolda z Gniazd Złotych Lwów
kl.otwarta:
Jassma z Uramu
Zira z Hofjaru
kl. weteranów:
Tessi z Uramu

Proszę :)

Posted

[quote name='Szami']W IMIENIU ORGANIZATORÓW I SWOIM WŁASNYM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM , KTÓRZY ZECHCIELI ZADAĆ SOBIE TRUD I PRZYJECHAĆ NA NASZĄ WYSTAWĘ. BYŁO NAM NIEZMIERNIE MIŁO GOŚCIĆ TAK WSPANIAŁE PSY I ICH WSPANIAŁYCH WŁAŚCICIELI!

My na pewno przyjedziemy!!!

Posted

[quote name='Szami']W IMIENIU ORGANIZATORÓW I SWOIM WŁASNYM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM , KTÓRZY ZECHCIELI ZADAĆ SOBIE TRUD I PRZYJECHAĆ NA NASZĄ WYSTAWĘ. BYŁO NAM NIEZMIERNIE MIŁO GOŚCIĆ TAK WSPANIAŁE PSY I ICH WSPANIAŁYCH WŁAŚCICIELI!

Kto wie,kto wie :cool3: - teraz już wiemy,że na tę wystawę trzeba wcześniej trenować biegi przełajowe i handling ekstremalny :diabloti: ,bo na naszym ringu nie było ani kawałeczka w miarę równego trawnika,a dla utrudnienia pozostała nie zagrabiona skoszona trawa ,która podstępnie skrywała dodatkowe dołki...:diabloti:,aż cud,że nikt się nie połamał.

Ale poza tą niedogodnością przyznaję,że wystawa baaardzo sympatyczna i kameralna.No i fuuura cienia,w którym upał w zasadzie nie był męczący:multi:
Tak więc wstawiamy Nowy Sącz w nasz przyszłoroczny kalendzarz...;)

Posted

[quote name='Alutka']

Nasza yoreczka, pokonała 29 yorków , zdobywając CWC, NSw R, BOB
i dostała piękny pucharek, miały być dwa , ale ten drugi zapomnieliśmny odebrać, czego bardzo żałujemy.:-(

Dziękujemy Szami za zainteresowanie się naszym nieodebranym pucharkiem, który jest mi szczególnie miły sercu ze względu na to , że ufundowały go dzieci "Wesołe Skrzaty "z Przedszkola Niepublicznego w Nowym Sączu.między innymi dla Zwyciezcy Rasy Yorkshire Terriera.
a którego Priscilla Lavli Lady Bielska Elita nr 333 nie otrzymała.:shake:
Za przesłanie na mój adres , oczywiście za zaliczeniem pocztowym
bardzo dziękuję.:modla: :modla: :modla:

:Rose: dobrego nigdy za wiele

Posted

[quote name='Em-ka']psy, kl. szczeniąt:
Omar Nahar z Sardanu
kl.championów
Ramis Ari Grażki
suki, kl.mł:
Amira Gerovith
kl.pośrednia:
Aria Ollivanderr
Fanny z Uramu
Izolda z Gniazd Złotych Lwów
kl.otwarta:
Jassma z Uramu
Zira z Hofjaru
kl. weteranów:
Tessi z Uramu

Proszę :)

EM-KA Dziękuję bardzo!! :D

Posted

Wystawa faktycznie bardzo fajna, nieoceniony był teren wystawy, gdzie nikomu nie dokuczało słońce, można było fajnie posiedzieć a psiaki się nie męczyły. Byłam tam drugi raz i napewno znowu pojedziemy.

Jedyny problem to nierówne podłoże na ringach, człowiek bardziej uważał na siebie by nie wyrżnąć, niż na to jak idzie pies, pełno dziur i nierówności.
I jeszcze jedna sprawa parking, ciasno w tej uliczce było, jak my przyjechaliśmy to już miejsca nigdzie, więc maszerowaliśmy od zakrętu.
Obok parku był stadion, nie dałoby się na przyszłość wynająć go na parking? Przecież każdy za autko by zapłacił, to koszty powinny się zwrócić, a wtedy ulica nie była by tak przepełniona - to taka mała propozycja dla organizatorów.

Ale i tak będę chwalić tą wystawę, bardzo mi się podobało.

Posted

Fotki naprawdę super! :)

Mi na wystawie(mimo, że psa nie wystawiałam) nie podobało mi się rozstawienie ringów - były tak porozrzucane, że nie można było sie połapać w ich położeniu na początku. Ale tak to było świetnie, wszystko szybko poszło i mam nadzieję, że uda mi się tam zawitać za rok :)

Ja wciąż czekam na fotki, a jak już się doczekam to napewno wkleję ;)