Kasia_i_Łukasz Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kasia_i_Łukasz - jakieś znaki rozpoznawcze aby wiedzieć komu kibicować? ;) pinczerka_i_Gizmo, zapraszamy na ring 1, akita o numerze katalogowym 348 :cool3: Quote
efra-husky Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 no my również zapraszamy na ring nr I; nasz szczęśliwy numerek to 372 ;) :evil_lol: Znak rozpoznawczy - dwie dziewczyny i jeden pies :evil_lol: (będę z Pearl) Quote
Em-ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Właśnie wróciłam - upał ogromny, ale miejsce na wystawę doskonałe - z zacienionym parku - dlatego tę wystawę bardzo lubię; Organizacja również na odpowiednim poziomie - i bardzo ładne medale ( specjalnie na wystawę przygotowane, a nie przerzucone z klubówki wyżłów z poprzedniego roku :cool3: ); zdecydowanie lepsza wystawa niż miedzynarodowa w Warszawie (pomimo, ze dużo mniejsza); podsumowując - wróciliśmy zadowoleni :) Gratuluję wszystkim wygranym!!! Quote
Agama Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 MALGOSIU CIESZE SIE Z WASZEGO KOLEJNEGO JUZ SUKCESU-pozdrawiam goraco:laola: :laola: :laola: mizianki dla TITUSIA Quote
Sara Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Czy ma ktoś zdjęcia dziewczyny w żółtym podkoszulku oraz czarnych spodniach z żółtym pakiem w czarno-żółtych butach i w czapce z 4 owczarkami belgijskimi ? Czasem z niebieską dogomaniacką chustką, a czasem bez, za to często z małą owczarką belgijską maliniaczką bądź z czarną owczarką belgijską gronką. Baaaardzo bym prosiła wszystkich na których się zdjęcia załapałam ( z psami owczywiście ) o przesłanie mi zdjęć :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Ja właśnie wróciłam. Niestety nie udało nam się zobaczyć ani akit, ani huskych ani cockerów - dotarłyśmy na wystawępo 11:00... Jak wyniki? Mam mnóstwo fotek, postaram się coś jutro wrzucić ;) Quote
PSYLLA Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Bardzo proszę o podanie stawki posokowców bawarskich :) Quote
Em-ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Posokowce bavarskie: kl. otwarta, psy: Lov Svrcnik kl.Użytkowa Dag Kralowska Studnicka kl. championów: Sznaps Z Klanu Posokowców Suki: młodzież: Besi Jakubiansky Potok Mimi z Różanego Stoku posrednia: Alma z Tymbarskiej Kniei otwarta: Ala Gniazdo Tadeo Maja z Róźanego Stoku użytkowa: Ossa Vatrova Quote
Nugatowa Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 a ja o setery angielskie i irlandzkie :modla: Quote
Nor(a) Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Nugatowa napisał(a):a ja o setery angielskie i irlandzkie :modla: ..i szkockie :razz: (tych jak zwykle powinno byc jak na lekarstwo:p ) Quote
PSYLLA Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Em-ka']Posokowce bavarskie: kl. otwarta, psy: Lov Svrcnik... Em-ka, dziekuje bardzo :) a czy możesz mi jeszcze podać dane suczki Besi Jakubiansky Potok (rodziców, datę urodzenie, nr rodowodu i hodowcę) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Co do gordonów to był aż jeden pies ;) 6 miesieczny, w grupie sczeniąt. Miał zwycięstwo rasy, ale czy coś więcej to nie mam pojęcia :roll: Quote
Nor(a) Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Co do gordonów to był aż jeden pies ;) 6 miesieczny, w grupie sczeniąt. acha..;) ok..nawet wiem jaki ...a przynajmniej z jakiej hodowli :razz: Quote
Zbigi Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 A ja bardzo prosze o stawke mopsow:) Z góry wielkie dzieki Quote
Em-ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='PSYLLA']Em-ka, dziekuje bardzo :) a czy możesz mi jeszcze podać dane suczki Besi Jakubiansky Potok (rodziców, datę urodzenie, nr rodowodu i hodowcę) dane z katalogu: czerwień jelenia z maską, 2005-05-20, SPKP 8035 (Aliss z Ponickieho vrsku - Brita z Maloheda, hod. Milan Rybovic wł ten sam - Słowacja, Jakubany :) Quote
PSYLLA Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Em-ka']dane z katalogu: czerwień jelenia z maską, 2005-05-20, SPKP 8035 (Aliss z Ponickieho vrsku - Brita z Maloheda, hod. Milan Rybovic wł ten sam - Słowacja, Jakubany :) Wielkie dzięki :) Quote
Em-ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='jo-jo']można prosić o dozie niemieckie? :oops: Dogi niemieckie (ac) psy kl.młodziezy: Yuriy Moloseum kl.pośrednia: Aragon z Rosiczkowych baien kl.otwarta: Max Magiczne Koło suki: kl. mł: Anakonda Platinum Sewa Komandofoka kl.pośrednia: Atina Polo Oreo Viviana Moloseum kl.otawrta: Łyina Buba Oregon Wendy Moloseum pż psy kl.mł: Colette Giant's Causeway kl.pośrednia: Dejanira Saria kl.otwarta: Casablanca Książę Gorzkowa kl.championów: Brandy Książę Gorzkowa :) ;) Quote
Em-ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='jo-jo']można prosić o dozie niemieckie? :oops: Seter angielski: psy, kl. posrednia: Granit z Góry Madera kl. otwarta: Cekin z Magurskiej Krainy Credo z Magurskiej Krainy Seter Irlandzki mahoniowy: psy,kl mł: Karmino Made February in Dublin Madrygał Ad Libitum kl.otwarta: Irys Rude Ziółko Muscat-Cynamon Rude Ziółko suki, kl. mł: Bajka z wyspy mgieł Gipsy Gentle Girl z Arislandu kl.otwarta: Born to be happy Zambi Teqila Specjal Sour Mahoniowa Bryza kl. użytkowa Nie płacz kiedy odjadę z Arislandu Seter szkocki Gordon: kl.szczeniąt, psy: Bock Klan Basów ufff - tyle !! :) Quote
Em-ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Zbigi']A ja bardzo prosze o stawke mopsow:) Z góry wielkie dzieki Mops był tylko jeden ;) Suka w klasie otwartej - Dolly Kama Lama Quote
Em-ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Błyskotka napisał(a):A czy były jakieś Chowy ? Prawdopodonie nie - w katalogu nie ma; Quote
Jagoodka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 My też właśnie wróciliśmy. Taresik CWC, NPwR, BOB i BOG III :) Quote
cockermanka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 a Bassco -w.o a jego mama Gaffa CWC...i to koniec dobrych wiadmości na dziś... Quote
Recommended Posts