efra-husky Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 wczoraj, na którymś programie oglądałam prognozę i zapowiadali opady na południu Polski, ale teraz sprawdzam prognozy w internecie i ponoć ma być ładnie :cool3: Nowy Sącz Niedziela - 23.07.2006 nad ranem 00-06 17/20/22 °C 959 hPa Wiatr: 11 km/h WNWDeszcz: 0 mm dzień 7-19 20/23/28 °C 959 hPa Wiatr: 14 km/h NNWDeszcz: 0 mm noc 19-7 18/20/24 °C 959 hPa Wiatr: 8 km/h WDeszcz: 0.1 mm Quote
cockermanka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ooo...tak może być :-).Niech tylko nie pada,bo z biała psicą jadę....i z futrzatym młodym... Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Czekałam, czekałam i nareszcie się doczekałam......dzisiaj doszło potwierdzenie :multi: Quote
Alutka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Kasiu - to wina poczty!. Do mnie szło potwierdzenie tydzień -jako dowód koperta z pieczątkami. :crazyeye: Może by to nie było aż tak dziwne , gdyby nie to, że od nadawcy do adresata było tylko 12 km tak tak dwanaście kilometrów !:eek2: :mdleje: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Em-ka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Cavisia']Emka - to ty też się wybierasz? Nic nie mówiłaś :) Z ciekawości o której mniej więcej wyjeżdżasz i któredy jedziesz? Nie wiem ile przeznaczyć czasu na dojazd. A droga - wydawało mi się, że najprościej będzie dojechać do Tarnowa i tam odbić na Nowy Sącz, ale może jest lepsza droga? Cavisia: to zależy którędy chcesz jechać :) można jechać na Krosno (albo przez miejsce Piastowe albo Strzyżów) lub też też na Pilzno -> Jasło-> Gorlice -> Nowy Sącz, lub też Tarnów -> Tuchów -> Ciężkowice -> Nowy Sącz; średnio trzeba liczyć ok 2,5 godziny - w zależności od ruchu na drodze; Jeszcze nie zdecydowałam którą trasą pojadę; w tygodniu trasa od Pilzna na Jasło jest pełna tirów - ale patrząc, że to niedziela można śmiało jechać :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Alutka']Kasiu - to wina poczty!. Do mnie szło potwierdzenie tydzień -jako dowód koperta z pieczątkami. :crazyeye: Może by to nie było aż tak dziwne , gdyby nie to, że od nadawcy do adresata było tylko 12 km tak tak dwanaście kilometrów !:eek2: :mdleje: Alutka, zgadzam się z Tobą, to ewidentna wina poczty - na pieczęci, na kopercie jak byk widniej data 12.07.06 :mad: Quote
Dobcia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Jednak mnie niebędzie, bo się niewyrobię niestety:placz: Ale i tak za WSZYSTKICH będę trzymać mocno kciuki, choć nie na miejscu. :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Powodzenia!;) Quote
Szami Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 W tym roku mamy ponad 200 pucharów! Pogoda zamówiona, wszystkim życzę samych sukcesów. Do zobaczenia . Quote
matrix..... Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Bravo z tymi pucharami! w poprzednich latach skromniutko z tym było ... Quote
efra-husky Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Szami czy zabierać ze sobą potwierdzenie zapłaty? Quote
Alfa147 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 A jak do kogoś nie dojdzie potwierdzenie, a jest na liście wystawców i ma dowód wpłaty to moze jechać z tym dowodem wpłaty rzeby odebrac katalog i numerek?:roll: Quote
Alutka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Szami napisał(a):W tym roku mamy ponad 200 pucharów!. :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: To cudowna wiadomość !!!!!!!!!!!! D Z I E K U J E M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!! :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
efra-husky Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Alutka na którym ringu walczycie :cool3: Przyjdziemy wam pokibicować Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Szami, czy na teren wystawy będzie można wprowadzić niewystawianego psa? Oczywiście pies ma aktualne szczepienia :) Chcielibyśmy połączyć wystawę z wypadem w góry, więc żal zostawić drugą akitę w domciu :cool3: Quote
Alutka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 efra-husky napisał(a):Alutka na którym ringu walczycie :cool3: Przyjdziemy wam pokibicować Jakże nam będzie miło. Występujemy na ringu V - ozdobne i na VI - teriery :smilecol: Do zobaczenia:multi: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
efra-husky Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ok. To jesteśmy na 100 % :p A jakim numerkom mam najgłośniej kibicować :roll: Quote
Jagoodka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 efra-husky napisał(a):ok. To jesteśmy na 100 % :p A jakim numerkom mam najgłośniej kibicować :roll: 522 na 14 ringu :) Quote
Szami Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Szami, czy na teren wystawy będzie można wprowadzić niewystawianego psa? Oczywiście pies ma aktualne szczepienia :) Chcielibyśmy połączyć wystawę z wypadem w góry, więc żal zostawić drugą akitę w domciu :cool3: Myślę ,że jak przedstawicie sytuację panu Lekarzowi weterynarii na bramie powinien Was wpuścić! Pozdrawiam serdecznie ! Quote
Szami Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Alfa147 napisał(a):A jak do kogoś nie dojdzie potwierdzenie, a jest na liście wystawców i ma dowód wpłaty to moze jechać z tym dowodem wpłaty rzeby odebrac katalog i numerek?:roll: Jeżeli ktoś nie będzie miał potwierdzenia to spokojnie może wejść na wystawę z dowodem wpłaty. Quote
Szami Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 efra-husky napisał(a):Szami czy zabierać ze sobą potwierdzenie zapłaty? Potwierdzenia wpłaty jeżeli to nie sprawi wam kłopotu lepiej zabrać ze sobą , ponieważ wyciągi z banku nie przychodzą regularnie i może się tak zdarzyć ,że ktoś zapłacił na pewno ,nie przysłał nam ksero potwierdzenia wpłaty i może jego teczka z numerkiem i dokumentami być odłożona do "nie zapłaconych" Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Szami']Myślę ,że jak przedstawicie sytuację panu Lekarzowi weterynarii na bramie powinien Was wpuścić! Pozdrawiam serdecznie ! Szami, bardzo Ci dziękuję za pomoc :lol: To fantastyczna wiadomość! :multi: Quote
Alfa147 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Szami napisał(a):Jeżeli ktoś nie będzie miał potwierdzenia to spokojnie może wejść na wystawę z dowodem wpłaty. Dziękuje za odpowiedz;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Ja z koleżanką będziemy jutro na 100%. Kasia_i_Łukasz - jakieś znaki rozpoznawcze aby wiedzieć komu kibicować? ;) Efra to samo tyczy się Ciebie ;) Jest już może jakiś plan wystawy, albo chociaż rozstawienie ras na ringach? Chociaż pewnie jak to krajówka i to z tak małym oddziałem ZK to się tych informacji nie doczekamy =/ Będę mieć cyfrówkę(nawet dwie :P ) więc postaram się uwiecznić dużo psów - również tych dogomaniackich :) Dozobaczenia! Quote
Cavisia Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Też prosimy o kibicowanie :) nr 542 - ring ozdóbek :) Quote
Sara Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 A nie macie chustek dogomaniackich ? Ja przynajmniej będę latać w chustce. W każdym razie wszystkim wystawcom radzę zabrać bardzo letnie rzeczy i dużo wody dla pupili. Dzisiaj w parku byla makabra !!! Bylo przefantastycznie gorąco chociaż w cieniu się tego tak nie odczuwało, ale wystarczyła minuta na słońcu i się człowiek topił jak wosk. Quote
Recommended Posts