Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

efra-husky napisał(a):
z tymi oznaczeniami to bywa różnie,a przeważnie jest tak, że lepiej jest wcześniej zapoznać się z drogą bo można pobłądzić.

A ty czym jedziesz?

Przeglądnieęcie mapy nigdy nie zaszkodzi ;)

Jeszcze nie mam pojęcia:confused: , pewno PKs-em, bo pociągów nielubię:cool1: :p

Posted

Dobcia polecam Transfrej, jechałam wielokrotnie i nie ma żadnego problemu żeby jechać z psem. Nie jest drogo bo bilet kosztuje w jedną stronę bodajże 13 złotych, autobus jest luksusowy i jedzie się dosyć szybko.

Posted

Sara, dzięki:lol:
Wprawdzie jadę bez psa, więc problemów mieć nie będe, zastanawiałam się tylko czym. Nieraz widziałam autobusy z tej firmy, szkoda że na mojoj trasie takie nie jeżdżą...

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dobcia, u nas to trzeba się modlić, żeby wogóle jakieś połączenie było, a nie z jakiej firmy :p

Właśnie:cool3: Potem jak się ma kilka wariantów, to się pogubić można...:roll: :p

Posted

dzwoniłam wczoraj do oddziału... zamiesznie nieprawdopodobne, a Pani mysli chyba o pięciu rzeczach naraz więc nie załatwiłam tego co chciałam. Rozumiem, że jest to niewielki oddział, ale ktoś mógłby jej pomóc, bo wizja pakowania potwierdzeń do kopert w nocy nie jest zbytnio interesująca...
Szególnie, że zawsze to się robi na ostatnią chwilę...
W każdym razie też z utęsknieniem czekam na katalog (bo o to już nawet nie chciałam się pytać...)

Posted

też wczoraj dzwoniłam do związku. Troszkę zdziwił mnie ton pani odbierającej telefon, bo zabrzmiało to tak jak by siedziała tam za karę :shake:
Ech, szkoda gadać; nawet nie wiem czy jesteśmy przyjęci :cool1:

Posted

efra-husky napisał(a):
Troszkę zdziwił mnie ton pani odbierającej telefon, bo zabrzmiało to tak jak by siedziała tam za karę :shake:

:evil_lol: w końcu chyba oddział musi zorganizować chociaż jedną wystawę w sezonie... jak to jest?

W takim razie proponuję zadzwonic na komórkę np. dziś wieczorem - numer podany jest na stronie oddziału. (Z tego co się zorientowałam to jest to numer służbowy, a Pani i tak cały czas siedziała w papierach)
Powodzenia,

Posted

Ja dzwoniłam w zeszłym tygodniu na komórkę i odniosłam wrażenie, że osoba, która odebrała robi to za karę. :roll: Wczoraj zadzwoniłam na numer stacjonarny, odebrała milsza pani, wiedziała nawet w jakiej sprawie dzwonię i powiedziała, że poprzednio rozmawiałam z jej dzieckiem. :cool3: Więc już wszystko jest wiadome, córka jej pomaga i nie jest tym faktem zachwycona. ;)

Posted

Alfa147 napisał(a):
I czego moth się dowiedziałaś, wiesz coś o katalogu przedwystawowym ?:siara:

Ja dzwonilam, aby się upewnić, że moja suka zostala wycofana. O katalog nie pytalam. Ale z tego co pamiętam z poprzednich lat, to katalogu nigdy nie bylo. :p

Posted

moth napisał(a):
Ja dzwonilam, aby się upewnić, że moja suka zostala wycofana. O katalog nie pytalam. Ale z tego co pamiętam z poprzednich lat, to katalogu nigdy nie bylo. :p

Trzeba mieć nadzieje, że teraz będzie:evil_lol: