efra-husky Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 dachenoceras napisał(a):Znowu? Znowu :evil_lol: A co mi tam ;) Tym razem ma być cień a nie patelnia jak w Krakowie więc się przejedziemy. dachenoceras napisał(a):Chyba poskoczę w ową niedzielę, tym razem bez psa, coż .... pani sędzina wyjątkowo, przede wszystkim mi nie leży. No to do zobaczenia :p znowu ;) Quote
Dobcia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Chętnie bym się wybrała kibicować dogomaniakom, miło by było znów się spotkać:cool3: Będe wtedy w Krakowie więc to chyba bliżej, tylko trase dojazdu muszę rozpracować:evil_lol: Zwykle mam z tym jednak problem, i błądze:oops: Quote
efra-husky Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Dobcia napisał(a): tylko trase dojazdu muszę rozpracować:evil_lol: Zwykle mam z tym jednak problem, i błądze:oops: Witaj Dobcia w klubie :evil_lol: Quote
dachenoceras Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 efra-husky napisał(a): No to do zobaczenia :p znowu ;) A kogo przylepisz do psiuni? Quote
$andwich Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Justyś, będzie ciężko, bo do wczoraj był termin przyjmowania zgłoszeń, więc teraz "już po butach":-(. Quote
efra-husky Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 dachenoceras napisał(a):A kogo przylepisz do psiuni? :evil_lol: Kasię, czyli Pearl. Będzie powtórka z Krakowa ;) Ale jak chcesz to mogę ciebie przylepić ;) :evil_lol: Quote
dachenoceras Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 efra-husky napisał(a)::evil_lol: Kasię, czyli Pearl. Będzie powtórka z Krakowa ;) Ale jak chcesz to mogę ciebie przylepić ;) :evil_lol: Czyli znowu skazani na sukces, a ja .... wiesz osoba sedziny powoduje że dostaję takiej flegmy, że nie mam zbytniej ochoty na wszelki ruch, a pies wchodzi w rolę kangura. Czyli zawsze klapa. Quote
Sara Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja jestem baaardzo często w Parku Strzeleckim gdzie odbędzie się wystawa i jakby co mogę udzielać wskazówek i informacji jeśli chodzi o dojazd i warunki :cool3: Dla zainteresowanych dzień wcześniej niedaleko Parku odbędzie się zdawanie Egzaminu PT ( który nota bene zdaję z moją suczką ) Sam park jest bardzo fajny jest dużo drzew, przed wystawą także. Nieliczne ringi będą w słońcu, a nawet jeśli to obok zawsze jest trochę cienia. Niedaleko jest rzeka gdzie po wystawie albo przed można iść się ochłodzić, jest też wał a za wałem też las gdzie spokojnie można się z psem wybrać i odprężyć. Moga byc małe problemy z parkingiem. Ale ogólnie baaaardzo zapraszamy :D Quote
efra-husky Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 dachenoceras napisał(a):a ja .... wiesz osoba sedziny powoduje że dostaję takiej flegmy, że nie mam zbytniej ochoty na wszelki ruch, a pies wchodzi w rolę kangura. Czyli zawsze klapa. :evil_lol: to teraz wszystko jasne ;) Quote
moth Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja bardzo lubię sądecką wystawę. Park jest bardzo ladny, a prawie cala wystawa jest w cieniu. Bylam dwa lata temu i w zeszlym roku. Wystawa ta zawsze byla dla mnie szczęśliwa. Zobaczymy czy również w tym roku tak będzie. :evil_lol: Sącz lubię z jeszcze jednego powodu. A mianowicie, są tam najlepsze lody jakie w życiu jadlam. A jadlam naprawdę sporo. :eviltong: Chodzi mi tu oczywiście o Argasińskich. Co roku biorę termosy i przywożę do domu ok 3 kg lodów plus pól kilo jem na miejscu. :multi: Mówię Wam pycha. Kolejka zawsze dluga, ale oplaca się stać. :lol: Quote
efra-husky Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Pytanie do bardziej zorientowanych - czy Nowy Sącz podaje staweczki przed wystawą ? Quote
Sara Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja u Argasińskich lodów zdecydowanie nie lubię. Dla mnie dużo smaczniejsze i jestem do nich bardziej przywiązana ( od małego liczącego kilak latek dzieciątka, latałam tam na lody zanim jeszcze powstała lodziarnia u Argasińskich ) są lody u Lelity, teraz zwane Orawianką, od Argasińskich idąc w stronę ulicy Lwowskiej a potem zaraz przed rynkiem w lewo i już widać lodziarnię. Mają najsmaczniejsze czekoladowe lody na świecie, cytrynowe zresztą też. :lol: Ale to już kwestia gustu. De gustibus non disputandum est. Quote
moth Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: tak teraz wyglądam. Suka dostala pierwszą cieczkę. Udalo się ją wycofać, ale kurcze lodów nie będzie. :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 $andwich a chociaż jako widzowie? Kasia_i_Łukasz w takim razie będę Was wypatrywać ;) Moth te cieczki to fatalna sprawa... może ktoś z krakowskich DGM przywiezie Ci lody z Nowego Sącza? :evil_lol: Ja osobiście słyszałam, że lepsze są w Nowym Targu ;) Quote
efra-husky Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Moth moja też dosyała cieczkę (to jej 3 dzień), ale jej nie wycofuję. 23-go będzie już końcówka więc nie będzie problemu ;) i jedziemy :p Quote
moth Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 efra-husky napisał(a):Moth moja też dosyała cieczkę (to jej 3 dzień), ale jej nie wycofuję. 23-go będzie już końcówka więc nie będzie problemu ;) i jedziemy :p To jej pierwsza cieczka, więc nie wiem jak będzie. Dziś jest bardzo spuchnięta, jeszcze z niej strasznie nie cieknie. Wolę nie ryzykować i wycofać skoro jest taka możliwość. :lol: Jakby to mial pierwszy lub ostatni dzień, to bym pojechala, ale tak to nam wypada środek, Zwlaszcza w Krośnie. :placz: Quote
Jagoodka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 $andwich napisał(a):Zmiana planów - mnie nie będzie, bo nie mamy z koleżanką jak dojechać, a połączenie PKP jest gorzej niż beznadziejne:-(. $andwich jest bardzo fajne połączenie PKSem z Katowic i dworzec jest blisko terenu wystawy. Bilet kosztuje 29 zł a dla psa chyba 2 zł ;) Mozna zgłosic jeszcze faksem, więc możecie się zglaszać Quote
Jagoodka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 My też jedziemy :)) po raz kolejny dzięki kochanej Cockermance :)) Quote
Dobcia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 efra-husky napisał(a):Witaj Dobcia w klubie :evil_lol: To jest taki klub:roll: :evil_lol: A wy jak i czym jedziecie:cool3: , bo zdarza mi się jeszcze gubić w tym mieście, a co dopiero żebym rozkład odjazdów rozpracowała...:cool1: $andwich, to może jednak pojedziesz?;) Quote
cockermanka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jagoodka napisał(a):po raz kolejny dzięki kochanej Cockermance :)) eee...tammm....:oops: Quote
Jagoodka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 cockermanka napisał(a):eee...tammm....:oops: Nie eee... tammm.... tylko tak :) Już nie bądź taka skromna. Czy ja już Ci kiedyś mówiłam, że jesteś WIEEEEELKA?? hihihihhi Quote
efra-husky Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Dobcia napisał(a):To jest taki klub:roll: :evil_lol: Zawsze można stworzyć ;) :evil_lol: Dobcia napisał(a):A wy jak i czym jedziecie:cool3: , bo zdarza mi się jeszcze gubić w tym mieście, a co dopiero żebym rozkład odjazdów rozpracowała...:cool1: Jadę samochodem tylko najpierw mapę muszę przestudiować ;) Jakoś powinnyśmy dojechać bo jak na razie zawsze się udawało :eviltong: Quote
Dobcia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 efra-husky napisał(a): Jadę samochodem tylko najpierw mapę muszę przestudiować ;) Jakoś powinnyśmy dojechać bo jak na razie zawsze się udawało :eviltong: Ech.. zmotoryzowani to zawsze mają lepiej...:cool1: Na pewno traficie, przecież zwykle są oznaczenia;) Quote
efra-husky Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 z tymi oznaczeniami to bywa różnie,a przeważnie jest tak, że lepiej jest wcześniej zapoznać się z drogą bo można pobłądzić. A ty czym jedziesz? Quote
Recommended Posts