efra-husky Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Gosik71 przecież był parking. Koło kortów był parking płatny, kosztował 10 zł i na nim było miejsce ;) Quote
Gosik71 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 My przyjechaliśmy tam po 10 - to już niestety miejsca nie było:p I jeszcze jedno - rewelacyjnie oznakowany bł dojazd na teren wystawy, to się chwali i niektórzy organizatorzy wystaw międzynarodowych powinni wziąść przykład. Quote
Pearl Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 efra-husky napisał(a):Gosik71 przecież był parking. Koło kortów był parking płatny, kosztował 10 zł i na nim było miejsce ;) Za rok moze bedziemy miec na darmo:evil_lol: Quote
efra-husky Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 obowiązkowo :evil_lol: tylko obawiam się, że panowie mogą sobie zażyczyć masażu, za to że tak mocno trzymali kciuki ;) Quote
Pearl Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 a tam masaż...jak juz to nam moga zaoferowac:cool3: Wystarczy przyjechac z szampanem i nie widze problemu:lol: Quote
Cavisia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wystawa naprawdę super zorganizowana. Ringi w cieniu, to najlepszy pomysł. Inne oddziały mogą się od was uczyć. Jedynym mankamentem były faktycznie góry i doliny na ringach. Ja też patrzyłam przede wszystkim, żeby się nie wywalić - więc pies pewnie też szedł nieciekawie. Quote
cockermanka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Gosik71 napisał(a):I jeszcze jedno - rewelacyjnie oznakowany bł dojazd na teren wystawy, to się chwali i niektórzy organizatorzy wystaw międzynarodowych powinni wziąść przykład. O tak ! Nie dość,że mapka świetna,to jeszcze dojazd oznakowany tak,że nie dało się nie trafić...a do tego tabliczki były z cockerem :loveu: :multi: Rzeczywiście wieeelu organizatorów może się uczyć od Nowego Sącza jak oznakować dojazd do wystawy:multi: :lol: Quote
Gosik71 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Cavisia napisał(a):Wystawa naprawdę super zorganizowana. Ringi w cieniu, to najlepszy pomysł. Inne oddziały mogą się od was uczyć. Jedynym mankamentem były faktycznie góry i doliny na ringach. Ja też patrzyłam przede wszystkim, żeby się nie wywalić - więc pies pewnie też szedł nieciekawie. No mój szedł o tyle nieciekawie, że w klasie wygrał ale porównanie o najlepszego psa przerżnął bo kicał po tych dziurach:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 CO do oznakowania to faktycznie, organizatorzy się postarali - były tabliczki co chwila, a nie tak jak w Krk czy Ustroniu co parę km :) Quote
Szami Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Gosik71 napisał(a):No mój szedł o tyle nieciekawie, że w klasie wygrał ale porównanie o najlepszego psa przerżnął bo kicał po tych dziurach:evil_lol: Chciałam w tym miejscu bardzo przeprosić za te dziury , ale dopóki nie zmieni się dzierżawca parku , my nic nie możemy zrobić . Facet jest po prostu niereformowalny , robi wielką łaskę ,że trawę wykosi ( bo kosi ją tylko przed wystawą ) i w ogóle udostępni park. Park jest własnością Urzędu Miasta ale Urząd nie interesuje się tym terenem. Mamy nadzieję ,że w przyszłym roku zmienią dzierżawcę i może wtedy będzie lepiej. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Szami Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 My też chylimy czoła przed organizatorami wystawy. Miejsce naprawdę idealne na takie warunki pogodowe. Na dodatek w bliskim sąsiedztwie Dunajca, więc naprawdę było gdzie wypocząć :klacz: Jedyny mankament to ring honorowy. Na BIS Junior psiaki musiały stać w kilku rzędach, bo inaczej by się nie pomieściły. Przez tą "ciasnotę" oczywiście nie było możliwości zaprezentowania juniorów w ruchu :flop: Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z wystawy (nasza suczka ukończyła Młodzieżowy Championat Polski) [SIZE=2], więc jeśli tylko organizatorzy zamienią tą paskudną betonową scenę, na kawałek zielonej trawki, to za rok napewno się tam wybierzemy :cool3: Quote
efra-husky Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 nasza kochana Moniczka - dogomaniacka Meggy umieściła zdjęcia z wystawy na serwerze http://www.nowysacz.jpg.pl Quote
anikrawet Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Justyna JK ! Jest super galeria na stronie Oddziału! Jak się nazywa podhalan , który wygrał BIS( ew rodzice i włascicel)? Quote
Tomex Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='JustynaJK']super!! a jeszcze ktoś ma jakieś fotki???? Interesujące Cię zapewne fotki znajdziesz na linku poniżej :lol: http://collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=1064&start=30 Quote
JustynaJK Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 dzięki Podhalan który wygrał miał nr 57 jak się nie mylę-pies z kl.młodzieży Quote
JustynaJK Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Tomex']Interesujące Cię zapewne fotki znajdziesz na linku poniżej :lol: http://collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=1064&start=30 faktycznie,super foteczki,dzięki Quote
Alutka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name=' Nasza yoreczka, pokonała 29 yorków , zdobywając CWC, NSw R, BOB i dostała piękny pucharek, miały być dwa , ale ten drugi zapomnieliśmny odebrać, czego bardzo żałujemy.:-( [/quote'] i wiecie co ? dzisiaj puchar przyszedł pocztą !!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Iwiem, że to za sprawą Szami!:calus: :buzi: Wielkie dzięki :modla: :modla: czyż to niecudowne ?Wyobrażcie sobie gdybyśmy wszyscy byli tacy wspaniali jak Szami jakie pięknie i przyjemne byłoby życie.:loveu: Co do dziur to mogę tylko powiedzieć , że organizatorzy naprawdę robili wszystko! na naszym ringu i obok na ringu były spore kawałki wykładziny! To była wspaniała organizacja i wspaniała wystawa za co jeszcze raz BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJENY:cool2: :Rose:[SIZE=2]dobrego nigdy za wiele Quote
Recommended Posts