Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My przyjechaliśmy tam po 10 - to już niestety miejsca nie było:p
I jeszcze jedno - rewelacyjnie oznakowany bł dojazd na teren wystawy, to się chwali i niektórzy organizatorzy wystaw międzynarodowych powinni wziąść przykład.

Posted

efra-husky napisał(a):
Gosik71 przecież był parking. Koło kortów był parking płatny, kosztował 10 zł i na nim było miejsce ;)
Za rok moze bedziemy miec na darmo:evil_lol:

Posted

Wystawa naprawdę super zorganizowana. Ringi w cieniu, to najlepszy pomysł. Inne oddziały mogą się od was uczyć.
Jedynym mankamentem były faktycznie góry i doliny na ringach. Ja też patrzyłam przede wszystkim, żeby się nie wywalić - więc pies pewnie też szedł nieciekawie.

Posted

Gosik71 napisał(a):
I jeszcze jedno - rewelacyjnie oznakowany bł dojazd na teren wystawy, to się chwali i niektórzy organizatorzy wystaw międzynarodowych powinni wziąść przykład.

O tak ! Nie dość,że mapka świetna,to jeszcze dojazd oznakowany tak,że nie dało się nie trafić...a do tego tabliczki były z cockerem :loveu: :multi:
Rzeczywiście wieeelu organizatorów może się uczyć od Nowego Sącza jak oznakować dojazd do wystawy:multi: :lol:

Posted

Cavisia napisał(a):
Wystawa naprawdę super zorganizowana. Ringi w cieniu, to najlepszy pomysł. Inne oddziały mogą się od was uczyć.
Jedynym mankamentem były faktycznie góry i doliny na ringach. Ja też patrzyłam przede wszystkim, żeby się nie wywalić - więc pies pewnie też szedł nieciekawie.

No mój szedł o tyle nieciekawie, że w klasie wygrał ale porównanie o najlepszego psa przerżnął bo kicał po tych dziurach:evil_lol:

Posted

Gosik71 napisał(a):
No mój szedł o tyle nieciekawie, że w klasie wygrał ale porównanie o najlepszego psa przerżnął bo kicał po tych dziurach:evil_lol:

Chciałam w tym miejscu bardzo przeprosić za te dziury , ale dopóki nie zmieni się dzierżawca parku , my nic nie możemy zrobić . Facet jest po prostu niereformowalny , robi wielką łaskę ,że trawę wykosi ( bo kosi ją tylko przed wystawą ) i w ogóle udostępni park. Park jest własnością Urzędu Miasta ale Urząd nie interesuje się tym terenem. Mamy nadzieję ,że w przyszłym roku zmienią dzierżawcę i może wtedy będzie lepiej.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Szami

Posted

My też chylimy czoła przed organizatorami wystawy. Miejsce naprawdę idealne na takie warunki pogodowe. Na dodatek w bliskim sąsiedztwie Dunajca, więc naprawdę było gdzie wypocząć :klacz: Jedyny mankament to ring honorowy. Na BIS Junior psiaki musiały stać w kilku rzędach, bo inaczej by się nie pomieściły. Przez tą "ciasnotę" oczywiście nie było możliwości zaprezentowania juniorów w ruchu :flop:

Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z wystawy (nasza suczka ukończyła Młodzieżowy Championat Polski) [SIZE=2], więc jeśli tylko organizatorzy zamienią tą paskudną betonową scenę, na kawałek zielonej trawki, to za rok napewno się tam wybierzemy :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='

Nasza yoreczka, pokonała 29 yorków , zdobywając CWC, NSw R, BOB
i dostała piękny pucharek, miały być dwa , ale ten drugi zapomnieliśmny odebrać, czego bardzo żałujemy.:-(
[/quote']

i wiecie co ? dzisiaj puchar przyszedł pocztą !!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Iwiem, że to za sprawą Szami!:calus: :buzi: Wielkie dzięki :modla: :modla:
czyż to niecudowne ?Wyobrażcie sobie gdybyśmy wszyscy byli tacy wspaniali jak Szami jakie pięknie i przyjemne byłoby życie.:loveu:

Co do dziur to mogę tylko powiedzieć , że organizatorzy naprawdę robili wszystko! na naszym ringu i obok na ringu były spore kawałki wykładziny!
To była wspaniała organizacja i wspaniała wystawa za co jeszcze
raz BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJENY:cool2:

:Rose:[SIZE=2]dobrego nigdy za wiele