Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj, na którymś programie oglądałam prognozę i zapowiadali opady na południu Polski, ale teraz sprawdzam prognozy w internecie i ponoć ma być ładnie :cool3:
Nowy Sącz
Niedziela - 23.07.2006 nad ranem
00-06 17/20/22 °C
959 hPa Wiatr: 11 km/h WNWDeszcz: 0 mm dzień
7-19 20/23/28 °C
959 hPa Wiatr: 14 km/h NNWDeszcz: 0 mm noc
19-7 18/20/24 °C
959 hPa Wiatr: 8 km/h WDeszcz: 0.1 mm

Posted

Kasiu - to wina poczty!. Do mnie szło potwierdzenie tydzień -jako dowód
koperta z pieczątkami. :crazyeye: Może by to nie było aż tak
dziwne , gdyby nie to, że od nadawcy do adresata było tylko 12 km
tak tak dwanaście kilometrów !:eek2: :mdleje:

:Rose: dobrego nigdy za wiele

Posted

[quote name='Cavisia']Emka - to ty też się wybierasz? Nic nie mówiłaś :) Z ciekawości o której mniej więcej wyjeżdżasz i któredy jedziesz? Nie wiem ile przeznaczyć czasu na dojazd. A droga - wydawało mi się, że najprościej będzie dojechać do Tarnowa i tam odbić na Nowy Sącz, ale może jest lepsza droga?

Cavisia: to zależy którędy chcesz jechać :)
można jechać na Krosno (albo przez miejsce Piastowe albo Strzyżów) lub też też na Pilzno -> Jasło-> Gorlice -> Nowy Sącz, lub też Tarnów -> Tuchów -> Ciężkowice -> Nowy Sącz; średnio trzeba liczyć ok 2,5 godziny - w zależności od ruchu na drodze;
Jeszcze nie zdecydowałam którą trasą pojadę; w tygodniu trasa od Pilzna na Jasło jest pełna tirów - ale patrząc, że to niedziela można śmiało jechać :)

Posted

[quote name='Alutka']Kasiu - to wina poczty!. Do mnie szło potwierdzenie tydzień -jako dowód
koperta z pieczątkami. :crazyeye: Może by to nie było aż tak
dziwne , gdyby nie to, że od nadawcy do adresata było tylko 12 km
tak tak dwanaście kilometrów !:eek2: :mdleje:

Alutka, zgadzam się z Tobą, to ewidentna wina poczty - na pieczęci, na kopercie jak byk widniej data 12.07.06 :mad:

Posted

Jednak mnie niebędzie, bo się niewyrobię niestety:placz:

Ale i tak za WSZYSTKICH będę trzymać mocno kciuki, choć nie na miejscu.

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Powodzenia!;)

Posted

A jak do kogoś nie dojdzie potwierdzenie, a jest na liście wystawców i ma dowód wpłaty to moze jechać z tym dowodem wpłaty rzeby odebrac katalog i numerek?:roll:

Posted

Szami napisał(a):
W tym roku mamy ponad 200 pucharów!.

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel:

To cudowna wiadomość !!!!!!!!!!!! D Z I E K U J E M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Szami, czy na teren wystawy będzie można wprowadzić niewystawianego psa? Oczywiście pies ma aktualne szczepienia :)

Chcielibyśmy połączyć wystawę z wypadem w góry, więc żal zostawić drugą akitę w domciu :cool3:

Posted

efra-husky napisał(a):
Alutka na którym ringu walczycie :cool3: Przyjdziemy wam pokibicować

Jakże nam będzie miło. Występujemy na ringu V - ozdobne i na VI - teriery
:smilecol: Do zobaczenia:multi:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Szami, czy na teren wystawy będzie można wprowadzić niewystawianego psa? Oczywiście pies ma aktualne szczepienia :)

Chcielibyśmy połączyć wystawę z wypadem w góry, więc żal zostawić drugą akitę w domciu :cool3:
Myślę ,że jak przedstawicie sytuację panu Lekarzowi weterynarii na bramie powinien Was wpuścić!
Pozdrawiam serdecznie !

Posted

Alfa147 napisał(a):
A jak do kogoś nie dojdzie potwierdzenie, a jest na liście wystawców i ma dowód wpłaty to moze jechać z tym dowodem wpłaty rzeby odebrac katalog i numerek?:roll:

Jeżeli ktoś nie będzie miał potwierdzenia to spokojnie może wejść na wystawę z dowodem wpłaty.

Posted

efra-husky napisał(a):
Szami czy zabierać ze sobą potwierdzenie zapłaty?

Potwierdzenia wpłaty jeżeli to nie sprawi wam kłopotu lepiej zabrać ze sobą , ponieważ wyciągi z banku nie przychodzą regularnie i może się tak zdarzyć ,że ktoś zapłacił na pewno ,nie przysłał nam ksero potwierdzenia wpłaty i może jego teczka z numerkiem i dokumentami być odłożona do "nie zapłaconych"

Posted

[quote name='Szami']Myślę ,że jak przedstawicie sytuację panu Lekarzowi weterynarii na bramie powinien Was wpuścić!
Pozdrawiam serdecznie !

Szami, bardzo Ci dziękuję za pomoc :lol: To fantastyczna wiadomość! :multi:

Posted

Ja z koleżanką będziemy jutro na 100%. Kasia_i_Łukasz - jakieś znaki rozpoznawcze aby wiedzieć komu kibicować? ;) Efra to samo tyczy się Ciebie ;)

Jest już może jakiś plan wystawy, albo chociaż rozstawienie ras na ringach? Chociaż pewnie jak to krajówka i to z tak małym oddziałem ZK to się tych informacji nie doczekamy =/

Będę mieć cyfrówkę(nawet dwie :P ) więc postaram się uwiecznić dużo psów - również tych dogomaniackich :)

Dozobaczenia!

Posted

A nie macie chustek dogomaniackich ? Ja przynajmniej będę latać w chustce. W każdym razie wszystkim wystawcom radzę zabrać bardzo letnie rzeczy i dużo wody dla pupili. Dzisiaj w parku byla makabra !!! Bylo przefantastycznie gorąco chociaż w cieniu się tego tak nie odczuwało, ale wystarczyła minuta na słońcu i się człowiek topił jak wosk.