Paula_i_Świst Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Sorry, ze wyszlo tak, ze sama odpowiadam na swoj post, ale na stronie Oddzialu pojawila sie Lista Wystawcow i Plan sedziowania... dobre i tyle ale chyba nie bardzo nam o to chodzilo... Quote
efra-husky Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Hurra :multi: Przynajmniej wiadomo ile sztuk mamy w konkurencji ;) i na 100% jesteśmy przyjęte :cool3: Quote
zula Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Paula_i_Świst napisał(a):Sorry, ze wyszlo tak, ze sama odpowiadam na swoj post, ale na stronie Oddzialu pojawila sie Lista Wystawcow i Plan sedziowania... dobre i tyle ale chyba nie bardzo nam o to chodzilo...zawsze coś;) Quote
Gosik71 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pewnie że dobre i to, ja po wystawcach już doszłam do konkurencji:cool3: Quote
Sara Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ja chciałam napisac coś w obronie rodzimego oddziału. Znam osobiście obie panie o których tu już była mowa. Ludzie którzy organizują wystawę nie mają zbyt wielu pomocników, samych zainteresowanych jest garstka a pracy dużo. Poza tym ludzie dzownią bardzo często z tak kretyńskimi pytaniami, że po paru dniach spędzonych w Związku od świtu do nocy ma się po prostu dość. Zorganizowanie wystawy nie jest takie proste, trochę zrozumienia. Oddział Sądecki jest malutki nie ma chętnych do pracy w nim więc nie jest łatwo. Dobrze że chociaż miejsce na wystawę jest dobre bo by była kompletna nagonka na oddział. Quote
Elitesse Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 a ja trzymam kciuki za swoja coreczke :thumbs: Quote
Cavisia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ktoś może skrótowo wytłumaczyć jak się dostać na wystawę? Czy może będą tam jakieś oznaczenia w mieście? Quote
Sara Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Na stronie oddziału jest mapka, na pewno będą też oznaczenia na słupach, a jak i wtedy ktoś nie będzie wiedział jak dojechać wystarczy zapytać o Park Strzelecki, każdy Nowosądeczanin będzie wiedział o co chodzi. Quote
efra-husky Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 mapka ze strony jest super :p i wczoraj dostałam już zaproszenie na wystawę Quote
Alutka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ja potwierdzenie też otrzymałam , ale bez nr startowych i bez bileciku na katalog :-o . Mam wystawę opłaconą .:eviltong: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
efra-husky Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Alutka a na tym "potwierdzeniu" masz napisane, że opłacono :roll: Hmm, ja dostałam raczej zaproszenie na wystawę z nazwą psa zgłoszonego, ale ani numerku, ani karteczki na katalog, ani słowa że wystawa opłacona (chociaż opłacałam wystawę wcześniej i przesyłałam potwierdzenie zapłaty) Quote
Alfa147 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 A mi nic nie przyszło :-( A na liscie wystawców jesteśmy Quote
Alutka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='efra-husky']Alutka a na tym "potwierdzeniu" masz napisane, że opłacono :roll: niestety nie ma nic na temat odpłatności,:cool1: myślę , że trzeba będzie zabrać potwierdzenia wpłaty. Stać w kilometrowej kolejce w celu otrzymania numeru startowego i katalogu.:mdleje: :mdleje: :mdleje: Na szczęście jest podany nr katalogowy psa . :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Szami Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Witam wszyskich. Chciałam odpowiedzieć na Wasze wątpliwości dotyczące wystawy w Nowym Sączu! 1. Potwierdzenia zostały wysłane do wszystkich wystawców w środę 12 lipca.( tutaj chyba trochę poczta nawala) 2.W potwierdzeniach nie wysyłamy numerków , każdy dostanie numerek przy odbiorze dokumentów. 3.W potwierdzeniach nie ma nic na temat odpłatności ale to nie znaczy ,że będziecie stać w kilometrowych kolejkach , mamy osobne stanowisko dla tych którzy zapłacili i tych którzy będą płacić na wystawie. 4.Jeżeli chodzi o dojazd na wystawę to na pewno trasa będzie oznaczona strzałkami ( jeżeli przez noc wandale ich nie zniszczą ) , dojazd jest bardzo prosty wystarczy dojechać do ścisłego centrum tj.Rynku Głównego a z tamtąd już blisko. Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania i wątpliwości ,chętnie na nie odpowiem! Quote
anovi Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 My w tym roku nie jedziemy, ale byliśmy w zeszłym. Bardzo nam się podobało :p Faktycznie mimo to, że odbierało się dokumenty na wystwie szło badzo szybko i sprawnie :lol: Z dojazdem też nie było najmniejszego problemu :) No i sam teren na którym była organizowana wystawa SUPER! W parku było dużo drzew i tym samym dużo cienia, więc momo, że było ciepło pod drzewkami było akurat. Ringi kameralne, ale chyba wystarczające. Bardzo ładnie przygotowane BIS'y i dużo miejsca dla Widowni. Jedyne co jak dla mnie było dramatem, to te wielgaśne kolumny stojące na BIS'owej scenie. Ja z moją psicą miałam akurat tego pecha zostać ustawiona przez sędziego bezpośrednio przy "krzyczącym" głośniku ogromnych rozmiarów :roll: Psica mało nie uciekła ze zdezorientowania, a ja mało nie ogłuchłam... Ale i tak b. miło wspominam tę wystawę :) Quote
Em-ka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Szami napisał(a):Witam wszyskich. Chciałam odpowiedzieć na Wasze wątpliwości dotyczące wystawy w Nowym Sączu! 1. Potwierdzenia zostały wysłane do wszystkich wystawców w środę 12 lipca.( tutaj chyba trochę poczta nawala) 2.W potwierdzeniach nie wysyłamy numerków , każdy dostanie numerek przy odbiorze dokumentów. 3.W potwierdzeniach nie ma nic na temat odpłatności ale to nie znaczy ,że będziecie stać w kilometrowych kolejkach , mamy osobne stanowisko dla tych którzy zapłacili i tych którzy będą płacić na wystawie. 4.Jeżeli chodzi o dojazd na wystawę to na pewno trasa będzie oznaczona strzałkami ( jeżeli przez noc wandale ich nie zniszczą ) , dojazd jest bardzo prosty wystarczy dojechać do ścisłego centrum tj.Rynku Głównego a z tamtąd już blisko. Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania i wątpliwości ,chętnie na nie odpowiem! Faktycznie, potwierdzenia już mam, a organizacja w ubiegłym roku była bardzo dobra; dojazd łatwy - myślę, że każy trafi bez problemu :) Quote
Cavisia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Em-ka napisał(a):Faktycznie, potwierdzenia już mam, a organizacja w ubiegłym roku była bardzo dobra; dojazd łatwy - myślę, że każy trafi bez problemu :) Emka - to ty też się wybierasz? Nic nie mówiłaś :) Z ciekawości o której mniej więcej wyjeżdżasz i któredy jedziesz? Nie wiem ile przeznaczyć czasu na dojazd. A droga - wydawało mi się, że najprościej będzie dojechać do Tarnowa i tam odbić na Nowy Sącz, ale może jest lepsza droga? Quote
Jagoodka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 My też już wczoraj dostalismy potwierdzenie. W Nowym Sączu będę pierwszy raz i mam nadzieję, że jest tak jak mówicie - dobra organizacja i co najważniejsze rzy obecnych upałach dużo cienia dla piesów :) A wystawa już za 3 dni... Quote
Pearl Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ja tez sie wybieram do Nowego Sacza pierwszy raz, mam nadzieje, ze tereny sa rzeczywiscie tak bardzo dogodne jak slyszalam :) Quote
Sara Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Szami napisał(a):Witam wszyskich. Chciałam odpowiedzieć na Wasze wątpliwości dotyczące wystawy w Nowym Sączu! 1. Potwierdzenia zostały wysłane do wszystkich wystawców w środę 12 lipca.( tutaj chyba trochę poczta nawala) 2.W potwierdzeniach nie wysyłamy numerków , każdy dostanie numerek przy odbiorze dokumentów. 3.W potwierdzeniach nie ma nic na temat odpłatności ale to nie znaczy ,że będziecie stać w kilometrowych kolejkach , mamy osobne stanowisko dla tych którzy zapłacili i tych którzy będą płacić na wystawie. 4.Jeżeli chodzi o dojazd na wystawę to na pewno trasa będzie oznaczona strzałkami ( jeżeli przez noc wandale ich nie zniszczą ) , dojazd jest bardzo prosty wystarczy dojechać do ścisłego centrum tj.Rynku Głównego a z tamtąd już blisko. Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania i wątpliwości ,chętnie na nie odpowiem! Nareszcie !!! ;) Quote
Alutka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Szami napisał(a):Witam wszyskich. Chciałam odpowiedzieć na Wasze wątpliwości dotyczące wystawy w Nowym Sączu! D Z I E K U J E M Y !:klacz: Teraz jest wszystko jasne:lol: Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania i wątpliwości ,chętnie na nie odpowiem! Owszem mamy jeszcze jedno pytanko ! jaką pogodę przewidujecie ? bo coś " przebąkują " , że mają być opady :shake: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
matrix..... Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Alutka czy pogoda słoneczna czy deszcz - trzymam za Was! Jakoś tak się złożyło, że w tym roku do Nowego Sącza nie zgłosiłem psów... Quote
Alutka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Mati - kochany jesteś:calus: :modla: :modla: :bye: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Recommended Posts