Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paula_i_Świst napisał(a):
Sorry, ze wyszlo tak, ze sama odpowiadam na swoj post, ale na stronie Oddzialu pojawila sie Lista Wystawcow i Plan sedziowania... dobre i tyle ale chyba nie bardzo nam o to chodzilo...
zawsze coś;)

Posted

Ja chciałam napisac coś w obronie rodzimego oddziału. Znam osobiście obie panie o których tu już była mowa.

Ludzie którzy organizują wystawę nie mają zbyt wielu pomocników, samych zainteresowanych jest garstka a pracy dużo. Poza tym ludzie dzownią bardzo często z tak kretyńskimi pytaniami, że po paru dniach spędzonych w Związku od świtu do nocy ma się po prostu dość. Zorganizowanie wystawy nie jest takie proste, trochę zrozumienia. Oddział Sądecki jest malutki nie ma chętnych do pracy w nim więc nie jest łatwo. Dobrze że chociaż miejsce na wystawę jest dobre bo by była kompletna nagonka na oddział.

Posted

Na stronie oddziału jest mapka, na pewno będą też oznaczenia na słupach, a jak i wtedy ktoś nie będzie wiedział jak dojechać wystarczy zapytać o Park Strzelecki, każdy Nowosądeczanin będzie wiedział o co chodzi.

Posted

Ja potwierdzenie też otrzymałam , ale bez nr startowych i bez bileciku
na katalog :-o . Mam wystawę opłaconą .:eviltong:

:Rose: dobrego nigdy za wiele

Posted

Alutka a na tym "potwierdzeniu" masz napisane, że opłacono :roll: Hmm, ja dostałam raczej zaproszenie na wystawę z nazwą psa zgłoszonego, ale ani numerku, ani karteczki na katalog, ani słowa że wystawa opłacona (chociaż opłacałam wystawę wcześniej i przesyłałam potwierdzenie zapłaty)

Posted

[quote name='efra-husky']Alutka a na tym "potwierdzeniu" masz napisane, że opłacono :roll:

niestety nie ma nic na temat odpłatności,:cool1: myślę , że trzeba będzie
zabrać potwierdzenia wpłaty. Stać w kilometrowej kolejce w celu
otrzymania numeru startowego i katalogu.:mdleje: :mdleje: :mdleje:

Na szczęście jest podany nr katalogowy psa .

Posted

Witam wszyskich.
Chciałam odpowiedzieć na Wasze wątpliwości dotyczące wystawy w Nowym Sączu!
1. Potwierdzenia zostały wysłane do wszystkich wystawców w środę 12 lipca.( tutaj chyba trochę poczta nawala)
2.W potwierdzeniach nie wysyłamy numerków , każdy dostanie numerek przy odbiorze dokumentów.
3.W potwierdzeniach nie ma nic na temat odpłatności ale to nie znaczy ,że będziecie stać w kilometrowych kolejkach , mamy osobne stanowisko dla tych którzy zapłacili i tych którzy będą płacić na wystawie.
4.Jeżeli chodzi o dojazd na wystawę to na pewno trasa będzie oznaczona strzałkami ( jeżeli przez noc wandale ich nie zniszczą ) , dojazd jest bardzo prosty wystarczy dojechać do ścisłego centrum tj.Rynku Głównego a z tamtąd już blisko.
Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania i wątpliwości ,chętnie na nie odpowiem!

Posted

My w tym roku nie jedziemy, ale byliśmy w zeszłym. Bardzo nam się podobało :p
Faktycznie mimo to, że odbierało się dokumenty na wystwie szło badzo szybko i sprawnie :lol:
Z dojazdem też nie było najmniejszego problemu :)
No i sam teren na którym była organizowana wystawa SUPER! W parku było dużo drzew i tym samym dużo cienia, więc momo, że było ciepło pod drzewkami było akurat. Ringi kameralne, ale chyba wystarczające.
Bardzo ładnie przygotowane BIS'y i dużo miejsca dla Widowni. Jedyne co jak dla mnie było dramatem, to te wielgaśne kolumny stojące na BIS'owej scenie. Ja z moją psicą miałam akurat tego pecha zostać ustawiona przez sędziego bezpośrednio przy "krzyczącym" głośniku ogromnych rozmiarów :roll: Psica mało nie uciekła ze zdezorientowania, a ja mało nie ogłuchłam...
Ale i tak b. miło wspominam tę wystawę :)

Posted

Szami napisał(a):
Witam wszyskich.
1. Potwierdzenia zostały wysłane do wszystkich wystawców w środę 12 lipca.( tutaj chyba trochę poczta nawala)
2.W potwierdzeniach nie wysyłamy numerków , każdy dostanie numerek przy odbiorze dokumentów.
3.W potwierdzeniach nie ma nic na temat odpłatności ale to nie znaczy ,że będziecie stać w kilometrowych kolejkach , mamy osobne stanowisko dla tych którzy zapłacili i tych którzy będą płacić na wystawie.
4.Jeżeli chodzi o dojazd na wystawę to na pewno trasa będzie oznaczona strzałkami ( jeżeli przez noc wandale ich nie zniszczą ) , dojazd jest bardzo prosty wystarczy dojechać do ścisłego centrum tj.Rynku Głównego a z tamtąd już blisko.

Faktycznie, potwierdzenia już mam, a organizacja w ubiegłym roku była bardzo dobra; dojazd łatwy - myślę, że każy trafi bez problemu :)

Posted

Em-ka napisał(a):
Faktycznie, potwierdzenia już mam, a organizacja w ubiegłym roku była bardzo dobra; dojazd łatwy - myślę, że każy trafi bez problemu :)

Emka - to ty też się wybierasz? Nic nie mówiłaś :) Z ciekawości o której mniej więcej wyjeżdżasz i któredy jedziesz? Nie wiem ile przeznaczyć czasu na dojazd. A droga - wydawało mi się, że najprościej będzie dojechać do Tarnowa i tam odbić na Nowy Sącz, ale może jest lepsza droga?

Posted

My też już wczoraj dostalismy potwierdzenie.
W Nowym Sączu będę pierwszy raz i mam nadzieję, że jest tak jak mówicie - dobra organizacja i co najważniejsze rzy obecnych upałach dużo cienia dla piesów :)
A wystawa już za 3 dni...

Posted

Szami napisał(a):
Witam wszyskich.

Nareszcie !!! ;)

Posted

Szami napisał(a):
Witam wszyskich.
D Z I E K U J E M Y !:klacz: Teraz jest wszystko jasne:lol:

Owszem mamy jeszcze jedno pytanko ! jaką pogodę przewidujecie ?
bo coś " przebąkują " , że mają być opady :shake: