pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Witam :) Nie znalazłam w szukaczu tematu o tej wystawie, gdyby jednak gdzieś mi się przeoczyło to wybaczcie :oops: Wybiera się ktoś na tą krajówkę? Ja będę na 90 % jak tylko uda się mi i mojej koleżance załatwić dojazd :) Miło byłoby pokibicować któremuś z Dogomaniaków :) Zgłoszenia są przyjmowane do 5 lipca, a psy ras polskich pozbawione są opłaty. Miejsce wystawy to Park Strzelecki, ul.Ogrodowa [SIZE=2]Szczegółowe informacje na stronie http://www.zkwp-ns.pl/wystawa Quote
cockermanka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Heh..no to nie mam za wiele czasu do namysłu :-) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 My jesteśmy zdecydowani tak na 99% ;) Będziemy wystawiać suczkę akitkę w klasie młodzieży :p Ps. pinczerka_i_Gizmo może nam pokibicujesz? :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Cockermanka to się nie zastanawiaj tylko jedź! :) Kasia_i_Łukasz a z którą suczką, bo wiem, że gromadke macie troszkę większą :) ? Jeśli będziecie to napewno pokibicujemy :) Paulia_i_Świst no to świetnie :) Widzę, że jednak jacyś Dogomaniacy zawitają - cieszę się z tego powodu ;) Quote
efra-husky Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 My jesteśmy zgłoszone, a czy dojedziemy to się okaże ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 A czy ktoś z Was był tam w tamtym roku i wie jak wygląda sam teren wystawy, organizacja, warunki? Efra byłaś w Krakowie i Cię nie odnalazłam to chociaż może w Nowym Sączu się uda :cool3: Quote
$andwich Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 A ja się kilka dni temu dowiedziałam, że też na tej wystawie będę:lol:. Justyna, mam nadzieję, że i mi pokibicujesz, bo będę tam wystawiała pieska, a raczej suczkę amstaffkę;). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 $andwich Ty też jedziesz? To świetnie! :multi: Napewno Wam pokibicuję, a na dodatek obfotografuję bo koleżanka będzie mieć cyfrówkę ;) I czy ktoś się orientuje czy będzie MP ? Bo ja w planach nic nie mogłam znaleźć... Quote
efra-husky Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): A czy ktoś z Was był tam w tamtym roku i wie jak wygląda sam teren wystawy, organizacja, warunki? Ja w prawdzie w zeszłym roku nie byłam, ale słyszałam same dobre opinie o tej wystawie. Wystawa odbywa się ponoć w przepięknym parku, ze sporą ilością drzew i cienia (co nie ukrywam bardzo mnie cieszy). A co do organizacji - o jakiś poważnych uchybieniach nie słyszałam więc pewnie będzie tak jak na większości krajówek ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Efra byłaś w Krakowie i Cię nie odnalazłam to chociaż może w Nowym Sączu się uda :cool3: Oczywiście, że byłyśmy w Krakowie i paru dogomaniaków udało mi się spotkać. Będzie nam strasznie miło spotkać nowych DGM w Nowym Sączu :p Quote
Tomek67 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 efra-husky napisał(a):Będzie nam strasznie miło spotkać nowych DGM w Nowym Sączu :p No to jak w końcu, Gabrysiu, strasznie czy miło?:diabloti: Quote
efra-husky Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Tomek67 napisał(a):No to jak w końcu, Gabrysiu, strasznie czy miło?:diabloti: Oj Tomciu czepiasz się ;) Będzie dwa w jednym :eviltong: Quote
Alutka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 I my się wybieramy :painting: :painting: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Paula_i_Świst Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 efra-husky napisał(a):Ja w prawdzie w zeszłym roku nie byłam, ale słyszałam same dobre opinie o tej wystawie. Wystawa odbywa się ponoć w przepięknym parku, ze sporą ilością drzew i cienia (co nie ukrywam bardzo mnie cieszy). A co do organizacji - o jakiś poważnych uchybieniach nie słyszałam więc pewnie będzie tak jak na większości krajówek ;) Nas też nie było w zeszłym roku :eviltong: ale za to bylismy dwa lata temu i park to naprawdę świetne miejce, dużo cienia i z przyjemnością (!) czeka się na swoją kolej :lol: Quote
$andwich Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Zmiana planów - mnie nie będzie, bo nie mamy z koleżanką jak dojechać, a połączenie PKP jest gorzej niż beznadziejne:-(. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 No to świetnie, że tereny ok - mam nadzieję, że również z dojazdem problemu nie będzie ;) Bo ja będę podróżować od strony Nowego Targu :p $andwich nie ma już żadnych szans? :-( Musi Ci się udać! Quote
JustynaJK Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ze Śląska jest faktycznie liche połączenie i w dodatku z przesiatkami zdaje się! Quote
dachenoceras Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 efra-husky napisał(a): Oczywiście, że byłyśmy w Krakowie i paru dogomaniaków udało mi się spotkać. Będzie nam strasznie miło spotkać nowych DGM w Nowym Sączu :p Znowu? Chyba poskoczę w ową niedzielę, tym razem bez psa, coż .... pani sędzina wyjątkowo, przede wszystkim mi nie leży. Quote
$andwich Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):$andwich nie ma już żadnych szans? :-( Musi Ci się udać! Niestety, ale jak wspomniała Justyna, połączenie jest straszne, a kierowca się na nas wypiął:angryy:. Quote
JustynaJK Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 o to przykre,ale jeszcze trochę czasu może się kierowca przełamie:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Cockermanka, zawsze wierzyłam, że wiesz co wybrać :lol: Doskonały wybór ;) W takim razie dozobaczenia :) A ile psów wystawiasz? $andwich jednak nadal trzymam kciuki aby Wam się udało :) Quote
cockermanka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Tym razem skromnie - dwa,mama i synek w szczeniakach :-) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Kasia_i_Łukasz a z którą suczką, bo wiem, że gromadke macie troszkę większą :) ? Jeśli będziecie to napewno pokibicujemy :) Nasza psia gromadka to akitki sztuk dwie :p Piesek Asztarek i sunia Araszka :lol: Do Nowego Sącza zgłosiliśmy tylko Arashi :cool3: Quote
Recommended Posts