Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :)
Nie znalazłam w szukaczu tematu o tej wystawie, gdyby jednak gdzieś mi się przeoczyło to wybaczcie :oops:
Wybiera się ktoś na tą krajówkę? Ja będę na 90 % jak tylko uda się mi i mojej koleżance załatwić dojazd :)

Miło byłoby pokibicować któremuś z Dogomaniaków :)

Zgłoszenia są przyjmowane do 5 lipca, a psy ras polskich pozbawione są opłaty.
Miejsce wystawy to Park Strzelecki, ul.Ogrodowa

[SIZE=2]Szczegółowe informacje na stronie
http://www.zkwp-ns.pl/wystawa

Posted

Cockermanka to się nie zastanawiaj tylko jedź! :)

Kasia_i_Łukasz a z którą suczką, bo wiem, że gromadke macie troszkę większą :) ? Jeśli będziecie to napewno pokibicujemy :)

Paulia_i_Świst no to świetnie :)

Widzę, że jednak jacyś Dogomaniacy zawitają - cieszę się z tego powodu ;)

Posted

A ja się kilka dni temu dowiedziałam, że też na tej wystawie będę:lol:.

Justyna, mam nadzieję, że i mi pokibicujesz, bo będę tam wystawiała pieska, a raczej suczkę amstaffkę;).

Posted

$andwich Ty też jedziesz? To świetnie! :multi:
Napewno Wam pokibicuję, a na dodatek obfotografuję bo koleżanka będzie mieć cyfrówkę ;)

I czy ktoś się orientuje czy będzie MP ? Bo ja w planach nic nie mogłam znaleźć...

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A czy ktoś z Was był tam w tamtym roku i wie jak wygląda sam teren wystawy, organizacja, warunki?

Ja w prawdzie w zeszłym roku nie byłam, ale słyszałam same dobre opinie o tej wystawie. Wystawa odbywa się ponoć w przepięknym parku, ze sporą ilością drzew i cienia (co nie ukrywam bardzo mnie cieszy). A co do organizacji - o jakiś poważnych uchybieniach nie słyszałam więc pewnie będzie tak jak na większości krajówek ;)

Efra byłaś w Krakowie i Cię nie odnalazłam to chociaż może w Nowym Sączu się uda :cool3:

Oczywiście, że byłyśmy w Krakowie i paru dogomaniaków udało mi się spotkać. Będzie nam strasznie miło spotkać nowych DGM w Nowym Sączu :p

Posted

efra-husky napisał(a):
Ja w prawdzie w zeszłym roku nie byłam, ale słyszałam same dobre opinie o tej wystawie. Wystawa odbywa się ponoć w przepięknym parku, ze sporą ilością drzew i cienia (co nie ukrywam bardzo mnie cieszy). A co do organizacji - o jakiś poważnych uchybieniach nie słyszałam więc pewnie będzie tak jak na większości krajówek ;)

Nas też nie było w zeszłym roku :eviltong: ale za to bylismy dwa lata temu i park to naprawdę świetne miejce, dużo cienia i z przyjemnością (!) czeka się na swoją kolej :lol:

Posted

No to świetnie, że tereny ok - mam nadzieję, że również z dojazdem problemu nie będzie ;) Bo ja będę podróżować od strony Nowego Targu :p

$andwich nie ma już żadnych szans? :-( Musi Ci się udać!

Posted

efra-husky napisał(a):

Oczywiście, że byłyśmy w Krakowie i paru dogomaniaków udało mi się spotkać. Będzie nam strasznie miło spotkać nowych DGM w Nowym Sączu :p

Znowu?
Chyba poskoczę w ową niedzielę, tym razem bez psa, coż .... pani sędzina wyjątkowo, przede wszystkim mi nie leży.

Posted

$andwich nie ma już żadnych szans? :-( Musi Ci się udać!

Niestety, ale jak wspomniała Justyna, połączenie jest straszne, a kierowca się na nas wypiął:angryy:.

Posted

Kasia_i_Łukasz a z którą suczką, bo wiem, że gromadke macie troszkę większą :) ? Jeśli będziecie to napewno pokibicujemy :)

Nasza psia gromadka to akitki sztuk dwie :p Piesek Asztarek i sunia Araszka :lol: Do Nowego Sącza zgłosiliśmy tylko Arashi :cool3: